Bilder från bowlingen!

La precis in bilderna från idag, så tänkte lägga in nårgra bilder!
Har spelar igenom mitt solo nu också och det gick bra :). Så imorgon hänger det på nerverna!
Sen provade jag studentklänningen + balskorna, mycket snyggt :). Skorna är så jäkla bekväma också trots att det är typ 6 cm klack!

Enjoy!

 
  
image90

God Natt! =)

Balfrisyren :)

Hejhej!

Idag har jag bestämt baluppsättningen och färgat håret :)
Balfrisyren kommer bli skitsnygg, dock kommer det nog ta några timmar för Annika att få den på plats!
Sen min hårfärg är numera ganska intressant, först mörkbrunt i hårbotten och underhår, sen lilabrunt i övriga håret med rosa slingor. Låter kanske fruktansvärt men det är det inte. Fick väldigt många komplimanger när jag anlände till våran klassträff i Brunnsparken =).
Jag kom fram till parken ungefär samtidigt som det var dags att bowla. Färgningen tog nästan tre timmar, så råkade komma två timmar försent till klassträffen :P. Bowlingen som skolan finasierade gick ganska dåligt för mig. Brukar annars vara ganska haj på det, men hade väl en dålig da :).

Den nya balklänningen kom för övrigt igår, och var t o m snyggare än den gamla :D. Köpte BH + skor också. Skorna som kommer från Lillys var väldigt bekväma, dessutom upptäckte vi att det hade blivit billigare. När vi beställde dom kostade dom 750 kr, nu fick vi dom för 500 :).

Nu ska jag gå och öva på mitt klarinettsolo. Imorgon gäller det! Ska spela både själv, i klarinettgruppen och orkestern. Är egentligen bara fruktansvärt nervös inför solot. Lite för klarinettgruppen också efter som altklarinetten är lite spelciell att spela på, men där hörs det ändå inte lika mycket om en ton inte blir helt perfekt.. uschusch!

Puss!

Heldag i stallet =)

Hallu :)

Körde ut till Millegarne redan klockan nio i morse. Först red jag Grålle, som var väldigt pigg. Sen blev det Pluto, som var seg. Precis när jag skulle köra hem så kom Johnny och ville att jag skulle rida Tino också så det gjorde jag. Johnny försöker ju få mig att köpa Tino, idag sa han att jag fick göra vad jag ville med honom, köpa, sälja, tävla rida osv. Men om jag ska ha råd att köpa honom får jag nog jobba tio år på Maxi först, eller vinna på Lotto ;). Kan tänka mig att dom ska ha runt 300 tusen för honom, kanske mer eller mindre.
I alla fall gick det bra att rida, blev nog lite solbränd också efter att ha skrittat av allihopa utomhus.
Hovslagaren var där ute också och han hade en likadan hund som mig :). Den var hela 13 år gammal men väldigt pigg. Engelsk Springer Spanniel säger jag bara, så goa är dom =). Alltid glada, sällskapliga och snälla!
Att kela med hans vovve drog också ut på tiden så när jag väl kom hem vid tretiden var jag helt slut + vrålhungrig =).
Sen vid klockan fem var det spelning och efter det kom älsklingen och mötte mig. Nu har vi myst lite framför tv och ska snart sova :). Imorgon blir det skola för första gången denna veckan och då ska vi få betyg i fysiken, hoppas det blir bra! Behöver köpa lösnaglar imorgon också, Kicks skulle tydligen öppna i gallerian idag, så får kanske kika in där =)

Trevlig kväll :) pusss!

Grålle!

Highlight 874

Biltvätt!

Hej :)

Gårdagen blev mycket trevlig, kom nog inte i säng förrän halv 4 imorse :).
Sen vaknade jag nio igen av att pappa hade fyllt på min mobil med pengar, så den skickade sms om det!
Förmiddagen ägnade vi att sola och slappa. Sen så kom älsk hit i eftermiddags och så tvättade jag hans bil!
Var meningen att han också skulle hjälpa till men så började han fixa med bagageluckan som hade gått i baklås och sen så ägnade han hela biltvättstiden åt det istället!
Sen så ville pappa ha hjälp med garagetaket som han håller på att lägga om, så där fick jag klättra upp. Kände att det kanske inte var så himla smart att klättra runt där på bakfyllan. Taket lutar dessutom väldigt mycket, men det gick bra iaf =).

Nu ska jag baka en kladdkaka till mor tänkte jag :).
Vi har varken någon skola imorgon eller på tisdag, så ska ut och rida då tänkte jag.
Snackade med Ylva innan också, hon kanske ska med mig till Köpenhamn och tivoli :D.

Byebye!

WE ARE WOLVES OF THE SEA!!

With a hi hi ho and a hi hi .Shey
We're hoisting the flag to be free
We will steal the show, Jolly Rogers go
We are wolves of the sea


Wiiiiie! vad bra den är :D
Perelli nyss var också bra :)

Vi gratulerar Cilli och snart bli  det förmodligen utgång !

dags att korka upp champagne och ölen ;)
trevlig nqtt!
puss

image82 kroatien =)

Ballottningen klar!

Hejsan :)

Nu har vi klarat av lottningen till balen!
Mitt namn ropades upp först av alla så spänningen blev kortvarig =). 
 Hamnade med Mattias, vilket är helt okej. Har gått i samma klass massa med år!
Det fula var att han var inte på lottningen och det första som händer när jag loggar in på msn är detta:


Matte säger:

hej

Matte säger:

va du på lottningen?

Matilda | Kim   - Student 2008! säger:

hej

Matilda | Kim    - Student 2008! säger:

japps :P

Matte säger:

du vet inte vem ja fick

Matilda | Kim   - Student 2008! säger:

jo

Matilda | Kim   - Student 2008! säger:

mig

Matte säger:

haha ok vad kul :P

Var massa år sedan jag skrev något på msn till honom, men just idag valde han att fråga det.
Cillis kavaljer letade ju upp hennes nummer på Eniro och ringde för att prata om balen :D.

Nu ska jag till Hässleholm och spela + bli bjuden på Mc Donalds ;).
Puss!

YES!

Jag fick MVG på nationella Fysik B provet :D. Kan inte fatta det, skrek rakt ut av förvåning när jag fick provet :P. För första gången någonsin på ett fysikprov var jag nästan bäst i klassen! haha. Hoppas jag får det i slutbetyget också, men vet inte, hade bára några poäng över. Dock sa han att det hade varit ett väldigt svårt prov så de skulle se  lite mellan fingrarna :).
Religonen blev också toppbetyg, detta har varit ett ovanligt lyckat år för mig :). Synd att jag inte kunde skärpa till mig lite tidigare!

Sen i eftermiddag har jag, Fian och Cilli varit i Karlskorna och shoppat. Det slutade med att jag bara köpte ett Mineralpuder. Eller foundation i puderform är det. Brukar kosta 180 kr , men just nu kostade det bara 145 så passade på att köpa det. Har precis lagt en ansiktsmask, så ska testa det sen när jag tvättat bort den och fixar en ny makeup =). Så får vi se om den funkar! Blev en skittrevlig dag i alla fall, trots att jag inte hittade så mycket!
Fian och Cilli är en så himla rolig kombination :D.

Nu tänkte jag kolla lite Lost medan jag väntar på älsk.
Egentligen har vi studentfest ikväll men orkar verkligen inte gå på den, ska kolla Eurovsion istället :).

Ha en trevlig kväll :) pusspuss

Bilder från idag, råkade bli så att enda gången jag kom ihåg att ta kort var när vi åt :D.
Cilli gör roliga miner eftersom hon blir arg för att jag tar bilder =)

image79 image80
image81

Nattplugg!

Hej :)
Känner att jag bara har skrivit massa om skolan den senaste tiden, men ikväll ska sista uppgiften fixas. Sen slipper jag det i över ett år =). Lämade in GIS-rapporten innan idag. Det blev väldigt stressigt för jag skulle spela klockan halv 2, och när klockan är det sitter jag fortfarande kvar i skolan. När jag väl lyckats få ut rapporten och rusar med den i högsta hugg till läraren ser jag att jag har stavat fel i rubriken samt skrivit vad istället för var, men det är väl inte hela världen så det fick vara så:D.
 
Det blev inga inlines för Cilli och mig igår, utan vi kollade på Eurovision istället. Min forna kärlek deltog ;) haha. Nu i efterhand kan jag väl medge att han inte är så jättesnygg. Jag talar förståss om Diman Bilan, Rysslands bidrag  :D. Sen efter det kollade vi i massa gamla fotoalbum och försökte hitta roliga bilder på Fian. Haha, i hennes frånvaro. Hittade dock ganska många :D

Ikväll har jag ridit lektion ute på Millegarne. Hade Pluto som jag har ridit några gånger nu. Han är väääldigt knepig, har massa fuffelns för sig. Men idag gick det verkligen sjukt bra :). Han är jättekänslig för både skänklar och bett egentligen, men sen samtidigt vill han inte alltid bjuda helt ärligt. Men idag gjorde han det och hade inga protester för sig. Galoppen är ju helt underbar, när han väl bjuder och kommer under sig så den blir så runt och fin =). Det sista är skrivet till hästfolk, för er andra räckerr det med att ni förstår att det gick bra ;).

Imorgon ska jag, Cilli, Fian och Lisa till Karlskrona och shoppa :D. Måste ha smink, väska, jacka, klänningar, smycken till baluppsättningen och lite annat :). Hitta en present till Cilli som ska ha kalas på lördag också!

Nu ska jag se till att göra klart Religionsuppgiften innan älsk kommer =).
Trevligt kväll och god natt ! PUSS

Dålig koll :)

Maxi ringde nyss och undrade om jag kunde jobba mellan 10-15 på lördag, och det kunde jag ju. Sen när jag kollade i kalendern hade jag redan skrivit upp att jag skulle jobba 8-15 på lördag.  Så fick ju ringa tillbaka, hon hade missat att jag redan var uppskriven :).

Hade slutprovet i Fysik B idag, gick bättre än förväntat. Är en uppgift som jag stör mig på, gjorde rätt uträkning men missade att man skulle göra ett steg till! Imorgon får vi veta resultatet!
Fick MVG i Historian, och förväntar mig det i GISen och Företagsekonomin imorgon :o, har varit ett bra år för mig=).

Annars har det inte hänt så mycket idag. Har haft spelning och sen var det möte i skolan inför studenten. Börjar kännas mer verkligt nu när man får massa tider osv. Innan har man knappt haft tid att tänka på det :S.

Nu ska jag kolla på So You Think You Can Dance innan jag tar tag i pianoläxan och Religions inlämningen. Har både den och GIS-rapporten till imorgon. GIS rapporten har jag dock inte så mycket kvar på för gjorde det mesta i skolan, bara layouten och slutsats/diskussionen. Religionen har jag inte ens börjat på :P.

Om jag hittar mina inlines ska jag och Cilli kanske ut och åka det ikväll :D. För ska ändå inte till stan sen när jag ska hem till älsk. Minns att det var väldigt roligt på den tiden när man höll på med sånt :D.

Ha en fin kväll :). pusss!

Slutprovsdags!

Slutprov i Fysik B imorgon, önska mig lycka till! =/

Har gett upp hoppet om ett MVG för det är så himla många kapitel att hålla reda på, 12 sycken tror jag :S. 
Ett VG ska grejjas i alla fall =), och kanske det räcker till mer.

Företagsekonomiprovet idag gick väldigt bra, kändes skönt :).

Dags att sova! Puss!

Den skylda till Fysiken!

Söndag

Hey :)

Den här dagen har bara rusat iväg.
Satte mig med fysiken ute i solen redan klockan 12 dag, sen höll jag väl på med skiten hela eftermiddagen. Bara fyra dagars plugg kvar, är jäkligt trött på det nu.
Jag lagade middag till familjen ikväll också, kycklingpasta med fetaost, min specialité ;). Blev väldigt gott.
Sen pluggade jag lite till samtidigt som jag kollde på hockeyn med älsk. Helt klart rätt att Ryssland vann :)!

Jag kom dock nyss på att jag har prov i Företagsekonomin imorgon vilket jag helt hade glömt bort :S. Har inte pluggat överhuvudtaget förutom det vi gjort på lektionen. Men har sovmorgon imorgon så ska försöka hinna läsa igenom det då. Ska möta Lisa i skolan på förmiddagen också och se om hon kan hjälpa mig med lite fysik=).

Nu ska jag sova, för känner mig helt slut i huvudet!
Får bli längre och intressantare inlägg när skolan är avklarad..
Nattinatti, puss :)

Grillkväll =)

Hallåå :)
Ikväll har vi varit hemma hos älsks mamma och grillat.
Oxfilè, potatisgratäng, svampsås och sallad, mycket gott=)

Sen körde vi hem hit och kollade på hockeyn, som dock inte gick så bra. 4-0 till Finland tror jag det blev. Var tvungen att köra och hämta bror och hans kompis i slutet på sista perioden! Tog med min vovven också, så hon fick uträtta sina behov i Gärestad :).

Nu tänkte jag kika på specialavsnittet av CSI + Brottskod Försvunnen som gick tidigare ikväll :). Själva fallet ska tydligen börja i CSI och sen klaras upp i Brottskod Försvunnen, kan nog bli väldigt bra =).

Pappa och mamma fick tydligen skjuts av någon annan hem, så jag slapp hämta. Pappa var ganska glad i hågen när han precis kom in på mitt rum och frågade om jag hade hämtat Johannes :D.

Nu är det bäst jag börjar kolla så att jag kommer i säng någon gång också! Sov så gott! :)

God Morgon :)

Gick upp vid klockan 10 i och för sig, är dock ganska trött för kollade hockey hela natten.
Den började inte förrän klockan elva och då kände jag egentligen för att sova, men höll mig uppe :)
Med en period kvar somnade älsk i sin lillasysters säng fullt påklädd och med sju minuter kvar av matchen somnar jag i soffan :D Vaknar igen vid klockan fyra och väcker älsk så vi kan gå och lägga oss. Haha snacka om att vi var trötta :D.

Jobbade ju på Maxi på kvällen också, så hade varit igång hela dagen. Gick riktigt bra där igår, behövde knappt någon hjälp alls. Tina satt i kassan bakom mig och vi var ett bra team :P. 

Har precis klippt pappsen, han ska tydligen få något pris idag. =)Han och mamma ska iväg på middag eller något liknande vi två tiden och vara iväg hela kvällen. Jag ska bli tvungen att skjutsa dem! =/

 Nu ska jag sätta mig ute i solen :). puss!

Död åt fysiken!

Blää, är väldigt trött på fysiken nu!. Sitter fortfarande kvar i skolan och kämpar med den.
Eftersom jag ska jobba vid fyra så tyckte jag inte det var någon mening att köra hem!

Annars har det väl inte hänt så mycket idag. Var i skolan vid 8 imorse och fixade klart mitt inlämningsarbete i Historian och fixade med min redovisninga i GISen. Fick även redovisa den vid lunch, skönt att bli klar med det :). MVG på GISprovet från i tisdags också, bara 3 fel;).
Sen kikade vi lite på ensambelgruppernas konsert i aulan, en grupp gjorden en himla bra version på Alice Coopers - Posion.  Dock kommer orginalet alltid vara bäst =).

Nu ska börjar jag strax, så måste kila :)
Sen ska jag hem till älsk och kolla hockey om jag orkar vara uppe så länge!
Ha en bra fredag! Puss

Värsta klippet :D

Halloj!

Glömde ju skriva innan att jag har köpt min brors högtalare + baslåda från Logitech, för endast 50 kr.
Väldigt billigt och bra för mitt bankomatkort :D.  Nu ska jag inviga dom med att ta en paus i pluggandet och kolla på ett ansnitt Lost !

Maxi ringde innan och ville ha mitt bankomatnummer, lön om en vecka =). + en lön idag!
Mycket välbehövligt nu inför studenten :).

Trevlig kväll! pusss!

En vecka kvar!

Hejhej :)

En veckas stenhårt plugg kvar sen är jag friii från skolan:D. I alla fall för ett år framåt=).  

Dagen började med religion och utormodentligt bra redovisning av Cilli, ämnet var Jehovas Vittnen;)
Sen var det fysik, som jag börjar bli jäkligt trött på!

Slutade klockan 11, så då gick Cilli, Fian, Vevve och jag ner till stan för en glass =).
Sen kikade vi lite i den nya gallerian, tyckte Lindex såg ut som ett HM, men annars var det väldigt fint. 
När vi går ut därifrån kommer det fram två tjejer och frågar om vi vill ha en gratis Hud och Sminkrådgivning inne i Karlskrona. Det ville vi, så de skulle snart ringa till oss och boka in en tid. Hade varit perfekt om vi kunde få en tid nästa vecka när Cilli, jag och Fian ändå ska in till Karlskrona och shoppa.   =)

Jag måste dessutom hitta någonstanns där de säljer natursmink, för det vill jag testa. Någon som vet?
Kickade lite på Internet igår och såg att det faktiskt inte var speciellt mycket dyrare än vanligt smink.
Hatar verkligen att ha foundation och sånt klet i ansiktet. Läste dessutom en artikel nyligen där det stod om hur mycket skit det finns i vanligt smink. Om jag inte hittar något bra natursmink så funderar jag också på L´Oreals mineralsmink.

Nu ska jag sätta mig där ute och slå två flugor i en smäll.
Både plugga massa fysik och jobba på solbrännan :)
Trevlig eftermiddag , pusspuss!

Trött!

Hej!

Blir ingen uppdatering idag, för jag är helt slut !
Hade prov vi lunch idag, och det gick nog ganska bra.
Sen har jag kämpat med min historia hela eftermiddagen =/

Nu ska jag gå en sväng med vovven och försöka få lite energi :).
Tjodelo!

Mysdag :)

Hallu !

Idag har varit en trevlig dag :).
Körde hem från älsk tidigt för att lägga mig i solen och plugga. Vid tretiden kom han hit så solade vi lite tillsammans och spelade fotboll :D. Fick kläm på fotbollen efter ett tag, och det var riktigt kul. Sen tog vi en långpromenad med vovven, innan han fick köra hem igen. Så pluggade jag lite till på den tråkiga GISen och vid nio kom han hit igen :P. Han fick äran att förhöra mig på hela provet och det tog ett tag =), känner att jag inte kan det speciellt bra. 
Nu ska i alla fall han kolla på hockeyn, Sverige - Tjeckien, och jag har inte riktigt bestämt mig för om jag ska kolla eller sova?  Imorgon har vi friluftsdag så börjar vid 10.. lite dumt eftersom vi brukar börja 12 på måndagar! Vår kära klassföreståndare har ju fått för sig att vi ska rida och spela golf imorgon. Dessutom förväntar hon sig att jag ska ha hand om en häst och göra en uppvisning, vilket jag inte alls känner för! Lär mig faktiskt hellre att spela golf för det verkar roligt :). Men aja, får se hur det blir imorgon!

För er som inte såg körslaget igår så vann Team CAAANS! :D
Brolle var tydligen kinkig idag eftersom Cans hade sjungt Living on a Prayer förut tillsammans med Hammerfall. Men det tycker jag inte han har så stor anledning att gnälla över eftersom TV4 hade föreslagit att körledarna inte skulle vara med och sjunga på den låten. Det ville Brolle dock vara, så han får nog inse att Cans var bäst :).

Nu ska jag krypa ner hos älsk och gosa!  
Sov så gott :) pussss!

Årets första dopp!

Sååå nu är årets första dopp i havet avklarat :D
Bror ville också bada så vi cyklade bort till stranden där det redan var massa folk. Sen solade vi en stund innan vi badade :P. Jag trodde det skulle vara kallare, nu var det t o m så man kunde stanna i vattnet och doppa sig några gånger =). Skulle gissa på att det var runt 17 grader i alla fall. Tänkte ta med mig vovven imorgon och se om hon vill simma med mig!.

Har suttit ute och pluggat hela eftermiddagen i princip, så min solbränna har allt börjat ta sig lite nu =). Än så länge är jag fortfarande brun också, så vi får hoppas att det inte övergår till rött. Men tror jag lyckades sola lagom idag, hade ju dessutom solkräm med :D.

Nu ska vi äta potatissallad och lax, mycket gott :).
Sen ska jag plugga lite till innan jag kör hem till älsks mamma och så ska vi kolla finalen av Körslaget där :D
Cans har så härlig stil, så han ska helt klart vinna !

Ha en trevlig kväll =) pusspuss

Sommar och SOOL!

Hallåå =)

Har knappt varit vid en dator sen i torsdags så därför uppdateringen är lite dålig =).
Hela torsdagskvällen jobbade jag i alla fall på Maxi. Fick stå i självscaningen nästan hela kvällen och eftersom det är nyöppning denna veckan var det massa presenter som skulle delas ut. Detta ledde till att man fick prata väldigt mycket och jag kände hur trött min röst var mot slutet, fick tvinga den att prata högt :P.
Igår var det skola redan klockan åtta på morgonen med historia, har blivit bortskämd med sovmornar:). Sen hade vi en timmes vals och foxstrot träning inför balen. Det var väl inte speciellt svårt, men såg att vissa hade väldiga problem ;). Sen hade jag GIS och dans också innan jag körde bort till musikskolan för att öva på mitt solo med Lisa=). För första gången var vi inne i stora salen och Lisa fick kompa mig med flygeln istället. Den låter ju helt annorlunda och mycket bättre :).
När jag kom hem så ringde jag älsk så kom han hit och käkade med oss :). Är skitmysigt att sitta utomhus nu, alla våra bokar och körsbärsträd har slagit ut för fullt =). På kvällen kollade vi på Sömnlös i Seattle, var en himla mysig film faktiskt=).  Vi hittade den på svt 1 och kunde inte sluta titta på den, även om det var så självklart vad som skulle hända i slutet!

Klockan halv 9 imorse ringde Maxi och undrade om jag kunde jobba. Det kunde jag inte för måste verkligen plugga, så det är det jag är på väg till nu. Tänkte sätta mig ute i solen så jag kan få lite färg samtidigt. Är 25 grader här och inte ett moln i sikte :D.

Vi hörs senare :) pusss

Här får ni lite bilder på hur det ser ut utanför mitt fönster + utanför dörren :)

image74

   

 

Balklänningen!

Heeej :)

Nu har jag precis varit iväg för att hämta min balklänning, dock är den 15 cm förkort så leverantören ska få göra en ny! Tydligen hade levarantören slarvat med längden på flera klänningar. Jag har ju själv designat ihop min klänning och beställt den från "Jennies" . Förutom att den var förkort så är den verkligen skitsnygg :D. Jag var lite orolig för hur färgen skulle se ut men den är superläcker, likaså dom snäckformade pattarna :). Jättesvårt att beskriva hur den ser ut, men ska försöka.  Tunna axelband, snäckformade kupor över pattarna med pärlor på, tight hela vägen ner till mitten på rumpan, sen flyter den ut neråt, på en höten sitter det också en samling med pärlor och sen är det korsettsnörning :). Den är alltså ganska figurnära, så jag får framhäva min smala midja och breda höfter ;).
Har även beställt en BH + jättesöta skor =). Jag har varit i Backaryd och beställt min klänning, http://www.dreambride.se/. De flesta andra studenterna från Ronneby har också varit där och beställt. Kan verkligen rekomendera henne, är jätteduktig :)

Så skönt att den blev bra! Tar bilder på den när jag får den nya klänningen =).
Nu ska jag ut och lägga mig i solen + plugga prov.
Sen ska jag jobba mellan 16- 21 och efter det hem till älsk :) 
Puss!

Smärtstillande resten av livet?

Halloj!

Dagen började med att jag körde upp älsk ur sängen, för att äta frukost utomhus :). 20 grader och fågelkvitter, klockan åtta på morgonen =), helt underbart!

Sen kom pappa hem med Selma från vetrinären. Hennes höftleder är typ inflammerade tror jag pappa sa. Värst var det i höger bakben. Nu ska hon käka smärtstillande ett tag framåt. Om hon inte blir bättre sen finns det en stor risk att hon får fortsätta med det resten av livet :(. Misstänkte att det var något sånt. Innan jul haltade hon ju och hade ont, då testade vi för borelia, men det var det inte. Efter någon veckor försvann det och hon blev hur pigg som helst. Sen för ett tag sen började hon spy och verka slö, för någon vecka sen verkade hon stel i bakdelen. Så allt detta berodde förmodligen på inflammationen.. :/

Jobbade igår, ska jobba kväll idag och imorgon. De ville att jag skulle jobba på måndag kväll oxå, men måste säga att jag inte hinner det. Skolan tar ju död på en. Om 2,5 veckor slipper jag skiten!

Fått bilderna från Valborg, ska fixa in några senare!
Nu ska jag ner på stan med Cilli och hämta vovvens tabletter och köpa rakblad+lödder! :)
pusspuss!

image70 image72

Sunny :)

Hejsan!

Idag har det varit jättefint väder :). Vilket var väldigt trevligt eftersom jag var ut på Millegarne och red imorse! Blev först dressyr i ridhuset och sen en liten tur i skogen:).
Sen var det snabba ryck till skolan, kom försent, as usual :l
Hade bara historia och dans idag, eftersom till företagsekonomin skulle bara de som ville repetera mer inför provet gå. Och jag anser mig kunna det =). I historian verkar det som att vi kanske inte ska ha något prov utan bara en inlämningsuppgift. Vilket hade varit väldigt skönt. Annars har vi fyra prov(GIS,företagsekonomi,historia, fysik) kvar + två redovisningar(GIS, religion), blää! Allt detta ska klaras av på mindre än 3 veckor!.
Efter skolan satt jag och Lisa kvar i typ 3 timmar och försökte plugga fysik. Blev dock mest att vi pratade :O!
Kl 5 var det dags för spelning med klarinett och komp-gruppen. Lisa och jag var de enda som kom :D haha. Så vi fick öva på mitt solo till Stipendiumkonserten istället, där Lisa ska kompa mig på piano:). Går bättre och bättre för varje gång. Min låt är så jäkla svår bara :/...

Nu har jag slappat någon timme med att kolla på Sanningens Ögonblick, helst sjukt program. Fattar inte varför han Linus satte sig där om han visste att han hade så mycket och dölja! Älsklingen och jag skulle klarat oss väldigt bra i ett sånt program, hopppas jag iaf :O, haha, nae men vi vet det mesta om varandra=).

GISpluggsdags nu!=/ + lite övning på pianoläxan som är kronglig! Håller på att grejja med massa ackordkomp i vänsterhanden och i högerhanden ska det spelas Killing me Softly som bara består av massa toner före och efter slagen! Lite krongligt att få allting att flyta på =). 

Ha en finfin kväll :) pussss! 

Btw, skulle få bilderna från valborg av Vevve senare ikväll =)

5 kilo ost!

Tjodelo!

Helt sjuk vad huden blir solbränd lätt nu! Har suttit ute från lite efter fyra till fem och på den tiden hann jag få diverse fula ränder. Trodde inte den skulle ta så mycket. Ändå vek jag ner axelbanden efter halva tiden med skadan var redan skedd :P. Min kropp har ju iofs inte sett sol sen i början på September, då älsk och jag var i Tunisien två veckor, så den suger väl åt sig minsta lilla sol nu :D haha. Inte ens solarium har jag solat detta året.

Tävlingen idag gick väl inte så bra. Tror hon har ont i bakbenen för såg ut som att hon tyckte det var jobbigt att hoppa av :/. Pappa ska be Cilla kolla på henne, ( veterinären i Nättraby), skulle tydligen dit denna veckan endå!
På hemvägen åkte vi innom City Gross i Karlshamn. Mamma och jag har alltid lika roligt där inne. Denna gången hade vi ingen 5 eller 10, så kunde inte ta någon kundvagn. Istället fick vi gå med två korgar. Dessa blev ju ganska snart fulla vilket vem som helst hade kunnat räkna ut. Då kommer mamma på "jaa vi ska ha en 5 kilos Billingost"! Osten som är typ en halvmeterlång får ju så klart inte plats i korgen, utan jag får springa runt där med 5 kilo ost under ena armen!! Handlandet avslutades med deras billiga lösgodis som vi heller aldrig kan motstå ;D.

Hemma i Ronneby skulle pappa inom Maxi och ha rakblad också. Undertiden satt jag kvar i bilen, precis utanför entreen. Förstå inte varför de ska ha en svängdörr för att komma in! Gäller ju att slänga sig in med kundvagnen före så fort man kan. Om det är två som är riktigt snabba kan de hinna in i samma fack! En tant fick stå där och ladda ett helt varv innan hos vågade sig in. På insidan bildades det kö för de som ville ta sig ut. Det positiva för Maxis del är väl att det inte går ut så mycket värme.

Nog skrivet, nu ska jag kämpa på med pluggandet!
Bilder från valborg kommer snart, har inte orkat fixa med dom ännu ;O.
Pusss!

Tråkkväll =/

Det sket sig med hockeykvällen, för älsk ringde och sa att han inte alls mådde bra.
Eftersom jag ska upp tidigt imorgon så var det inte så stor mening för mig att köra hem till honom då.

Blev att jag fick hjälpa bror med matte C och kolla på körslaget med mamma istället!
Hejja Team Cans, gillar hans stil =)

Glömde skriva innan att älsk och jag under hela gympasset lyssnade på en In Flames skiva som fanns där. Så jäkla länge sen jag lyssnade på dom. Har knappt gjort det sen vi var på deras konsert förra året!
Måste se till att ladda ner deras nya platta, har blivit dålig på att lyssna på musik den senaste tiden :O.

Nu håller jag på att ladda ner senaste avsnittet av So You Think You Can Dance och tänkte kolla på det innan jag kryper ner i sängen :). Där hejjar vi på Junior!

Ha en fortsatt trevlig kväll :)
Nattinatti
  image69
Taget av mig :)

Gymträning

Halloj!

Idag följde jag med älsk och gymmade :P
Måste säga att det var riktigt roligt :)
Han fick först visa mig alla övningarna, och sen körde jag ett pass med både springning, lyft, dragning och cykling. Eftersom jag ville testa allt. Nu känns i alla fall hela kroppen väldigt genomtränad. Meningen är ju att jag ska ta tag i det där och börja träna på riktigt så fort allting med skolan är klart :). Mina armmuskler är inte så mycket att skryta med visade det sig. I bänkpressen orkade jag knappt lyfta stången utan vikter på :D. Tror den vägde 20 kg, haha.

Eftermiddagen har ägnats åt plugg och åter plugg :/.
Ska hem till älsk nu och titta på ishockeyn nu och inte tänka på skolan!
Imorgon blir det agilitytävling, dock bara en klass. 
Hörs då :) pusspuss 

Shopping i Växjö!

Heeej =)

Idag har jag haft en heldag i Växjö med familjen, minus en bror :)
Hittade faktiskt förvånadsvärt mycket saker. Fast vi gick  ju runt där mellan 10-18, så hade väl varit konstigt om jag inte lyckat hitta något på den tiden :D.
Tillsist blev det: Foundation(Kicks), T-shirt med tryck(Olssons), Kuvertväska, öronhängen & plånbok(Wedins Accent), Studentklänning, T-shirt med tryck, linne & leggins(MQ) och Skor(dna). Skoaffären dna visste jag inte ens fanns Växjö, och ändå har jag varit där ganska många gånger och shoppat. De hade verkligen snygga skor, såg inte ut som i alla andra affärer. Måste nog dock inse att mina fötter aldrig kommer acceptera pumps :/ klämmer och böjs överallt! Såg att Wedins hade köpt in likadana skor detta året som jag köpte förra, så dom kan ju gott användas detta året också;). Nu kvarstår det att hitta en jacka + väska för mig, kanske nästa helg i Kristianstad? Ska förmodligen dit då i alla fall :).
Somnade i bilen innan vi ens hade hunit ut ur Växjö på vägen hem, helt slut efter en hel dags tittande, provande och gåeende :D

Nu ska jag återgå till älsk och den filmen vi håller på att kolla på =)
Ha en fin kväll :) pusss

Grillfest=)

Hallåå :)

Igår blev det grillfest här, en väldigt lyckad sådan t o m :D
På min sida av gatan höll dom lite äldre till och på andra sidan var 90erna, så det var fullt ös ute i Ekenäs.
Vi började ju då som sagt med att grilla, vilket för oss var en hel vetenskap hur man skulle lyckas. david fick bli våran grillmästare vilket jag tycker han klarade ganska bra såsmåningom. Första omgången var dock ganska bränd och även lite eldad:D.
Sen spelade vi kubb, killaget vann båda gångerna trots att vi kämpade tappert! haha
Ännu senare när det började regna ute blev det singstar inne i våran gäststuga :D. Blev ganska fullt där inne, speciellt när det kom massa folk från stan och trängde in sig. Grabbsen som inte kände att det vara några talanger inom sången, flydde in i vårat hus och kollade på fotboll. Jag som hade planerat att bli go o gla tidigt på kvällen så jag hann bli nykter under resten av kvällen eftersom jag skulle upp tidigt idag misslyckades.
Blev hur som helst en mycket lyckad kväll med lagom fylla, Hanna får vara ett undantag =)

Idag var det ju spelning och marsch med orkesterna kl 7 i morse. Sen gick vi runt där i en timme, ca 7 km, blir väl nästan hela kallinge :O. Hann bränna mycket fett där och även nyktra till. I början var det en ganska vinglig marsch :D.

Måste berätta hur fula Fian, jag och David var på Willys igår när vi skulle handla grillsaker. Det finns ju sånna korgar där som har hjul på sig så man kan dra dom efter sig. En sån måste vi ju prova på för första gången. Där drar vi runt på varsin liten korgvagn, eftersom vi är ganska långa får vi gå lite böjda så att hjulen stannar på marken. Sen hittar vi inte någonting och kan inte bestämma oss, så vi resjar runt där varv på varv med dessa fula vagnar :D, såg skitdumt ut.

Lägger in bilder från igår när jag fått alla och orkat lägga in mina :).
Imorgon blir det shopping i Växjö :D

Ha det super!
Puss
RSS 2.0