Sommaren har kommit!

Labas!

(Labas betyder hej på litauiska). Han som jag trodde var ryss kommer visst från Litauen och envisas med att lära mig standardfraserna.

Intervjun i torsdag gick verkligen bra. Jag kom fram till skolan efter promenaden genom Köpenhamn bara en halvtimme innan intervjun så han inte sitta och bli nervös. Dessutom skulle intervjugruppen gå på lunchrast när jag kom så de bjöd mig på kaffe innan de gick. Att ha pratat lite med dom utanför rummet gjorde att verkligen att jag blev mer lugn. Väl där inne var jag inte ett dugg nervös. Det var exakt likadant på provet, nervös innan men helt lugn när det väl var dags. Mycket bra :)
Själva intervjun kändes faktiskt mer som ett trevligt samtal som gick alldeles för fort. Detta förstod jag dem och de mig så allt flöt på himla bra utan några speciellt konstiga frågor. Så att vara här i Danmark har verkligen hjälpt.
Efteråt gick jag och Anna som också gjorde intervju en runda i parken innan jag åkte tillbaka hit med Sinne.
-
De senaste dagarna har vädret verkligen varit toppen och jättevarmt. Vi har nog haft runt 25 C varje dag och inte ett moln i sikte. En av dagarna var vi och hälsade på Christer Eriksson, Danmarks landslagstränare i hoppning och Christians tränare. Han har bott i Danmark i jag vet inte hur många år och har dessutom dansk fru. Trots det pratar han lika mycket danska som mig, dvs väldigt lite. Förstår inte hur han har kunnat undgå att lära sig så lite!
Sen igår var vi på tävling igen. Betina och Christian tävlade båda två medan jag passade på att bygga på bonnabrännan ännu mer... Det bruna han bli ganska rött innan dagen var över så nu lär jag få dras med den brännan ett bra tag.
Idag har jag legat på Smidstups strand hela eftermiddagen i ett försök att jobba bort bonnabrännan. Vattnet var nog runt 17 C, mycket varmare än vad jag trodde det skulle vara eftersom det är helt öppet hav. Efter doppet somnade jag i solen så min ena ansiktshalva är numera brunare än den andra.. aja underbart med sol och det är nice att jag blir brun bara titta på solen efter att ha varit i värmen hela vintern :P
-
På onsdag är det tänkt att jag ska åka till Köpenhamn med Sinne och sen vidare därifrån till Lund och Agnes student, så inte många dagar kvar i Danmark nu.
När jag sen har kommit hem till Ronneby ska jag peppa mamma för en utflykt till Kosta Boda Outlet för shopping av billiga märkeskläder. (Pappa säg det till mamma :P). Måste fira att det är sommar och att jag fått min lööön!
-
Är det fint väder på lördag bjuder jag till grillning i Ekenäs också, såå välkomna! :)
-
Nu ska jag gå kvällspromenad. Solen går inte ner helt förrän klockan 23 här, så sent är det väl inte i Rby??
-
Köpenhamn(jag hade alldeles för varma kläder)!
Såhär såg jag ut tre veckor tidigare i Köpenhamn! Vinterjacka och stövlar. Jäkla vad snabbt sommaren kom!
Smidstrups strand idag!

Intervju imorgon!

Sådär nu börjar jag bli nervös!
-
Har precis hållit en briefing med pappa över skype om vad Sinne och jag har diskuterat oss fram till om vilka frågor som kan komma och hur jag besvarar dom på bästa sätt. Imorgon gäller det att jag på 20 minuter berättar varför jag är bättre lämpad än 120 stycken andra..
-
Skjuts fram och tillbaka har vi löst på ett bra sätt. Åker med Betine till Hillerö och sen bara tar tåg det sista. Efteråt ska jag träffa Annorna som också ska på intervju och sen åker jag med Sinne tillbaka hit till gården från Köpenhamn. Tänkte jag skulle stanna här en vecka till eftersom det är ganska dejligt här ;). Vivi ger mig lektioner varje dag och alla är super trevliga. Sen åker jag direkt till Lund.
-
Nu är det dags för avsnitt 25/25 av Rejseholt(mordkommissionen). Sjukt bra tajming jag hade på dom, att lyckas komma till det sista avsnittet precis innan dagen D.
Jag önskar mig själv held og lykke. God Natt!
-
Här hoppas Christian på Fransmannen som har blivit min favorit och kelhäst. Han är hur charmig som helst. Tex går han ALLTID ner och stretchar som en katt när han ser sadeln precis som att han gör sig redo :)
RSS 2.0