"och så blev det som Herren hade sagt"

Hallu :)

Jag håller på med min religion som ni kanske förstår=)
Har läst klart mina ca 100 sidor i Bibeln och ska förhoppningsvis få redovisa imorgon.
Alla sidorna i Kungaboken I och II handlar så klart om massa kungar och sen om vad som hände de kungar som "väcker Herrens vrede". Vilket man typ baqra gör om man inte tror på honom fullt ut. Som straff för de som tillber andra gudar och dylikt, så utplånar han hela ätter. "inne i stan ska hundarna äta deras kroppar och ute på landet ska fåglarna göra det", Det är hur mycket folk som helst som blir mördade på Herrens befallning och så avslutar han med "och så blev det som Herren hade sagt". Så småningom fattade man att det hela tiden går ut på: om du inte tror på Herren fullt ut kommer du bli straffad. Sjukt! Ska väl säga att jag inte är speciellt troeende och om möjligen ännu mindre efter att ha läst detta!

Pratade ju med MAlin idag med, kommer inte få mvg :/, alltså blir jag tvungen att läsa den dumma GISen !
Kommer blir helt insnöad här på mitt rum några veckor framåt med näsan i diverse böcker och häften:( blää.
Har informerat älsklingen om detta, han får klara sig själv några veckor framåt. Eller i alla fall får han inte träffas sååå mycket =/. Fick dessutom mitt jobbschema fram till sommaren, så det ska med hinnas med, + mängder med spelningar!

Men imorgon blir det i alla fall lite kul, då ska vi ha grillfest här ute i Ekenäs :)
Hoppas vädret blir bra bara, ser lite molningt ut än så länge på smhis hemsida!

Du är det dags för House, innan älsk kommer och sover med mig:). goonatt!

Stressiga dagar!

Heeej!

Sorry för den kassa uppdateringen :/ har verkligen haft fullt upp hela helgen!
Idag har jag i alla fall jobbat på förmiddagen och nu sitter jag på en tråkig GIS lektion.
Efter lektionen ska jag gå och prata med Malin som är min danslärare, för om det är så att jag får bra betyg där kan jag hoppa av GISen eftersom jag ändå har massa förmycket poäng. Vi ska verkligen ha 3-4 prov och massa inlämningsuppgifter inom 3 veckor :/. Fattar inte varför alla lärarna måste klämma ihop alla proven precis innan betygen måste vara satta!!

Ge mig student nu!
Är grymt skoltrött! Suck, nu ska jag väl börja jobba med GISen antar jag:/
Återkommer senare idag =)

PUSS

Idag kom glasspremiären =)!

Heej gott folk ;)

Nu har jag äntligen klarat av årets första glass på torget, haha !
Älsklingen ringde precis när jag hade blivit färdigklippt, så då bad jag han att komma ner och äta glass med mig :) Jag är inte så mycket för mjukglass och sånna glassar. Så det blev min absoluta favorit, nämligen en Twister =).
Vädret är ju fortfarande superfint här i lilla Ronneby, men hörde dock att det skulle regna i helgen :/

Igår bestämde jag mig för att flytta hem till älsk några dagar, för hemma är det så mycket folk nu. Bilen får jag inte heller ha, så jag fick cykla till skolan idag =). Han bor dock högst uppe på Hulta, så det var i princip bara att rulla ner för backen, genom stan och vidare till skolan. Motionen får jag ikväll när jag ska trampa hela vägen upp istället :)

Nu ska jag gå och försöka fixa historialäxan som är tills imorgon och kanske göra lite fysik med.
Ska jobba vid fyra idag så därför sitter jag kvar i skolan och väntar på att klockan ska bli det!

Imorgon ska vi kolla på esteternas föreställning, som dom har gjort i en speciell kurs. Kommer inte ihåg vad den hette :P. Sen på eftermiddagen ska vi ha redovisning av våran danslektion :)

Puss!

Är alla ägg lika?

Heeej :D

Jag är lite uppspelt nu, för idag har vi haft våran projektredovisning med en stor utställning.
Alla var verkligen jättepositiva och tyckte det var en jättebra ide med intressant resultrat :). Man blev verkligen himla glad och det var riktigt kul att stå där och berätta :D! Jag blev också väldigt inspererad av allas intresse, så jag var också tvungen att mingla runt lite. Vet inte hur många projektarbeten jag har försökt sätta mig in i idag :).

Ett gäng polacker från tvåan i Polen är ju som sagt på besök här hos dom som går i tvåan här, och deras lärare som är med kom ju så klart fram och ville veta massa. Usch, han verkade aldrig ha hört talas om ekologiska ägg och så skulle jag stå där och försöka berätta hela mitt projektarbete på engelska! Men trots att jag anser mig vara ganska dålig på engelska, så tror jag han fattade ganska mycket ändå :). 

En skrämmande sak är att min brors polack har vunnit en nationell tävling i att tala engelska, som tydligen anordnas i Polen!! Jag fasar för middagen vi ska äta om en stund, jag hade säkert inte ens kunnat kvala till den tävlingen :).

Funderar på vad man ska göra nu?
Borde egentligen klippa vovven och sen kanske träna agility, men orkar inte riktigt :).

Ha det fint =) pusss

image67

Folk invasion!

Hej :)

Igår fick jag reda på att min brors polack kommer hit och ska bo här några dagar + brors kompis och hans polack, som av någon anledning också måste bo här! Huset kommer ju bli fullt med folk. Är ju genom skolan som dom ska komma hit eftersom johannes, min bror var på besök där i höstas tillsammans med några till i klassen.
Mamma verkar tydligen ta för givet att jag kan ta dom med när jag kör till skolan, men känner jag inte alls för.
Får försöka lösa det på något sätt, för jag behöver ha bilen både torsdag och fredag, eftersom jag ska jobba och spela!

Satt ute någon timme i solen idag vid fyratiden, och jag ser att solen redan har tagit. Trodde inte det skulle få någon effekt så sent på dagen!
Vi köpte ju en solstol idag och när jag kom hem kom gustav, min andra bror, ut och hjälpte mig att plocka upp stolen. Sen frågar han " Ville du ha en röd stol?". Då fattar jag att han tror att det är jag som har köpt stolen till mig själv, och det tänker jag låta honom fortsätta tro så får jag ha den ifred :D. Egentligen var det mamma som köpte den till familjen och jag som körde hem den bara.

Imorgon är det redovisning av projektarbetena! Måste snart gå och börja fixa med det. Har ju jämfört uteseende, smak och konsistens på ägg från olika produktionssystem. (Bur-, frigående, ekologiska och hemmahöns). Har faktiskt varit riktigt kul och inte speciellt jobbigt heller. Så jag är njöd! :)

image66

Dags att plugga !
Pusspuss

Busvovve :)

Hallåå!

Idag väcktes jag vid 9 av älsk, fast han påstår att det var tvärtom :)
I alla fall så var jag sugen på scones, så ställde mig och bakade det!
Sen hade vi en mysig frukost innan vi gick på promenad med vovven i det fina vädret.
När vi kom tillbaka var det så varmt att man kunde ta av sig tröjjorna till bara linne, superskönt :)
Vovven var helt knäpp idag också, antagligen smittad av det fina vädret :). Jag hade några hundgodisar så sa "skall" till henne, och hon började skälla för fullt. Hon ser så rolig ut när hon gör det, för hon sitterr ner på rumpan men när hon ska skälla tar hon i så mycket att hon studdsar upp med frambenen :D.  Sen så skulle älsk också göra lite konster med henne, men hon förstod inte riktigt vad han menade så hon försökte göra allting på samma gång i förhoppning om att något skulle vara rätt.  Så hon lägger sig ner, rullarrunt, spelar död, sätter sig upp och räcker tassar, samtidigt som hon skäller hela tiden :D. Haha, såg så himla rolig ut! Får väl säga att hon är en hund som skäller väldigt sällan också, brukar bara skälla på katter, svarta hundar och joggare =).
Efter det fortsatte hon med att leka med en tennisboll lite osäkert innan hon övergick till att försöka brotta ner mig :), haha, inte dåligt för en i hundår räknat 73 årig vovve =)

Ikväll blir det bio med älsk om jag orkar och inte har för mycket snuva.
No Country for Old Men, har velat se den länge :). Hoppas den är bra?

Nu ska jag ut och sola lite tänkte jag :)
Pusss!

image65image64
 
Selma och kaninen, som faktiskt var vänner :)
Även om Selma var lite rädd för kaninen, när den hoppade mot henne.

Kraxkrax :/

Hejsan

Hingstvisningen igår gick bra :). 
Blev lite stressigt att hinna få hästarna färdiga, men det gick!
Tog lite bilder och filmade, så ska försöka lägga upp det är sen :)
Träffade Hannas mamma där också. Först var jag inte säker på om det var hon, så kände mig lite dum när hon frågade massa om hur det gick för mig. Sen körde jag på en bred fråga; " hur går det med era hästar?". Dom hade visst bara en häst, men hon nämde Hanna i svaret också så jag fick ju mitt svar :D. Hanna var tydligen nere i Tyskland nu och verkade trivas :).

Hanna och lite föl sommaren -05 :D
image62

Mår lika dåligt idag.
Förkylningen har förflyttat sig till nosen också som är igentäppt :/. Så nu låter jag både hes och pratar så där fult som man gör när man håller för näsan. Haha, men jobbade idag i alla fall, 6 timmar t o m :).
Det var verkligen full rulle hela dagen, dels var det mycket folk och dels håller dom på att bygga om så massa byggjobbare och elektriker springer runt. När jag gick hem vid 4 var köerna mycket långa till kassorna :S

Nu ska jag kolla på Postkodmillionären med mammsen :).
Ingen av mina kompisar kan förstå varför jag tycker om det programet, men så är det :D
Sen ska jag hem till älsk och så ska vi nog ta en filmkväll hemma hos hans mor =)

Trevlig kväll :) pusss!

Bibelläsning!

Hej :)

Haha jag har ägnat eftermiddagen åt att läsa Bibeln :D.
Men det är inte så allvarligt som det låter, utan det är så att vi ska läsa en bok på 100 sidor i religionen och sen redovisa inför klassen :). Och så valde jag att läsa Kungaboken 1 & 2 som finns i Bibeln. Går ganska segt än så länge!

Min hals och öronen har inte blivit bättre heller, men jag ska ut till Millegarna strax i alla fall. Får köra lite teckenspråk eller något =).  

pusshej :)

Sjuuuk :/

Blää idag mår jag inte alls bra :/.
Hade lite feber, ont i halsen och huvudvärk igår, men efter att jag hade varit ute och ridit kändes det faktiskt bättre.
Sen inatt har jag vaknat flera gånger och vid 7 imorse gick jag upp, trots att jag inte börjar förrän 10 och hade tänkt sova länge :/.
Usch min hals är helt kass, har värsta basrösten och lock för båda öronen. Dessutom har jag en smaskig mensvärk som toppar det hela .. Har redan knaprat i mig två värktabletter utan större resultat, vilket egentligen är den dosen jag får ta på hela dagen. Tack gode gud för p-piller som gör att man kan skjuta upp fanskapet några månader åt gången! Tror jag ska satsa på en Ibumetin också, den kanske kan hjälpa mina öron lite:).

Väldigt dålig tajming att bli sjuk nu. Idag skulle ju Vevve, jag och Minnie ha övat på våran danslektion som vi ska hålla. Men får fixa det i helgen. Sen klockan 3 ska jag vara ute på Millegarne för att hjälpa till att fixa hästarna till hingstvisningen som är ikväll. Det innefattar väl att jag ska tvätta, borsta, fläta och värma upp någon eller några hästar. Men det är ju tveksamt om det går :(.
Sen imorgon ska jag jobba på Maxi mellan 10-16! Då är det ju en fördel om man kan prata..

Bläbläblä, nu ska jag i alla fall käka frukost och se om jag orkar palla mig iväg till fysiken kl 10.. Är enda lektionen jag har idag, så är ju inte sååå jättejobbigt.

Pusss!

Sammanfattning av helgen

Hejhej!

För det första så blev det ju ingen glass igår, för när vi väl kom ner till stan var det inget glassväder längre:/.
Så vi får skjuta på den premiären.

Tänkte köra en liten sammanfattning av helgen.
Lördagen spenderade jag i Tingsryd med älsk och päronen.  På kvällen var jag o tjejerna på Ferali och käkade :). Mycket gott! Sen senare festade vi lite hemma hos älsks mamma eftersom hon fyllde år på söndagen. 
På söndagen var det kalas för att fira Lotta, och cyklade dit så jag kunde klämma i mig mycket marängsviss utan dåligt samvete :D. På kvällen fixade jag klart med min inlämninguppgift i Företagsekonomin, tror det blev bra :).
Igår var det fullspäckat program, först var jag ute på Millegarne och red på förmiddagen, sen skola, sen stan med Cilli, sen spelning, sen film med älsk :)

Idag har jag färgat håret :D. Eller fyllde mest i utväxten och la lite mörkare slingor, men känns mycket bättre nu =).
Nästa vecka ska jag klippa mig också, fast bara topparna som är lite slitna.

Nu måste jag gå igen, för ska strax spela och sen hem till älsk och kolla House! :)
Tycker inte om att House inte går med på att få behandling utan låter det gå ut över dom andra!

Hörs imon, pusss :)

Årets första glass!

Halluu !

   Nu ska jag ner till stan med Cilli och käka årets första glass :).
   Om man inte räknar packetglass och sånt som man har hemma förstås :D

  Sen ska jag kika lite i affärer innan det är dags för spelning klockan 5 !

  Kommer lite om vad som hände i helgen senare ikväll!

Tjodelo!

Ferali med tjejerna :)

Hejsan!

Ikväll blir det middag med tjejerna på Ferali :), himla trevligt.
Sen ska jag hem till älsk och småfesta lite, eftersom hans mamma fyller år imorgon också :)

Hela dagen idag har vi varit i Tingsryd, för jag skulle spela, i regnet :/. Blött och kallt var det, men ändå trevligt med päronen och älsk. Det enda jag köpte var tuggben och fodertillskott ( vitaminer, mineraler) till vovven :D.

Igår hände det en lite ful sak.
Cilli och jag tog en tur ner till stan efter skolan, för hon skulle ha smink.
Först går vi in på Lindex och möter en såndär rödklädd vakt. Inne på Lindex blir det en deodorant och ett hårspray för min del.
Sen går vi vidare till Breeze där samma vakt står innan för dörren.
Därefter går vi vidare till en väskaffär, innan vi går upp till Willys. Vem möter vi där om inte samma vakt? På dom två första ställena så hade vi inte tänkt så mycket på det, men nu började det bli lite fult. Vi stannar väl typ 15 minuter inne på Willys och kollar på duschcream, bodylotion osv.
På väg tillbaka till bilen så bestämmer vi oss för att gå inom Skinn och Väskcenter för att kolla kuvertväskor. Innanför dörren står samma vakt!! Jag visste inte vad jag skulle ta mig till :D. Vakten har tydligen också uppmärksammat att vi setts väldigt många gånger, för han säger " Dom förföljer mig!" Haha, det var så extremt fult :D.

Såå nu 'är det dags för mig att köra till staun :).
Ha en trevlig kväll, pusspuss!

Potatis lösvikt - 4728

Halliihallå !

Skolkade idag för jag ville sova med älsk :). Sen klockan 12 var det dags för Maxi!
4728 är PLU nummret för potatis i lösvikt, det enda nummret jag har lyckat lära mig utantill =)
Alla frukter, grönsaker, bröd, drycker, djurmat osv har speciella nummer. Fattar inte hur de som jobbar där har kunnat lära sig alla nummerna utantill, finns ju flera hundra olika :S. Men å andra sidan när jag jobbade på posten så fattade jag inte heller hur de som jobbar där kan hålla reda på på vilken gata och adress varenda människa i Ronneby bor på :)
I alla fall gick det väldigt bra på Maxi idag. Man fick snabbt upp farten och behövde inte tänka så mycket. Än så länge tycker jag det är himla roligt :). De fyra timmarna idag kändes typ som en!

När jag kom hem så ringde jag min frisör Annika :).
Jag upptäckte ju förra veckan att: jag behöver verkligen färga hårtet!!
Utväxten verkar ha tillkommit under en natt, och nu lyser den väldigt kraftigt :/ .. Är ju brunett för tillfället, men min riktiga hårfärg är ljusbrun. 
När jag var hos Annika förra veckan och skulle boka tid, så visade det sig att hon inte hade någon förrän i slutet på maj :S. Hon lovade i alla fall att ringa om hon fick något återbud.
Men så idag så såg jag min hemska utväxt och bestämde mig för att ringa och kolla om någon av de andra friöserna på salongen kunde fixa det istället. När Annika står och ska boka in mig hos någon annan så ser hon att någon under dagen har tagit emot ett återbud hos henne :D. Så på tisdag  ska jag dit :D.
Sen är det klippning om tre veckor och en färgning till innan studenten :)

Blir ett långt inlägg detta :)
Ska bara säga att jag var och tränade med vovvs idag med. Hon verkade vara lite trött efter springrundan som jag faktiskt var ute på igår, såå vi tränade inte så seriöst utan tog lite bilder istället!

Vi hörs ;) , pusss!
 
image57  image59

image60  image61

Kommer drömma mardrömmar om frukt =)

Hejsan!

Idag har det varit en väldigt lång dag.
Började med matteundersökningen som bestod av ett prov och en enkät.

Sen var det dags för introduktionen på Maxi. När jag kommer dit så är det första jag ser att Elina ska göra introduktionen tillsammans med mig :). Blev ganska förvånad, men himla roligt att vara med någon som man redan kännr :). De första två timmarna ägnade vi åt att gå igenom massa papper. Det är verkligen sjuk mycket saker att tänka på. Finns massa olika kuponger och betalningssätt, dessutom ska man ´komma ihåg alla knapparna på kassaapparaten. Jag ska sitta i kassan ifall jag har glömt säga det :). . Sen måste man lära sig alla frukterna, grönsaker, bröd och svampar tex. Det är ju en hel vetenskap bara det :/. Först nu jag har insett hur jäkla mångs frukter det finns, vissa hade jag aldrig hört talas om ens!
Sen fick vi lära oss i kassan. Först gick vi igenom allt och hur det funkar, sen fick stå brevid och titta när kunderna kom och sista 40 minuterna fick vi själva sitta i kassan :). Om jag får säga det själv så gick det ganska bra för mig. Kunderna hade överseende med att jag var lite fummlig och tog tid på mig :).  Imorgon ska jag jobba ytterligare fyra timmar.  

Har hunnit vara ute på Millegarne och rida ikväll med, gick bra:)
Sen har jag kollat på avsnitt 11 av Gossip Girl , söt serie!
Har väldigt ont i huvudet ikväll, antagligen för att jag har koncentrerat mig så mycket idag. Så nu ska jag fortsätta med ett avsnitt av So You Think You Can Dance i väntan på att älsk ska sluta jobbet!
Funderar på att ut och springa en runda ikväll, hade varit skönt . Man känner sig ju så himla duktig efterså :)

Trevlig kväll, pusss!

 

Dags för deklarationen?

Hejhej!

Fick brev från skatteverket idag där det stod att det var dags för mig att deklarera!
Jag kände att jag blev som ett stort frågetecken direkt :D.
Pappa fick förklara hur det funkar och vad som är vad och sen skickade vi in min deklaration, så nu är det klart!
Kommer få tillbaka ungefär 4000:- senare i vår :).

Högskoleprovet var ju i lördags. Jag vågade rätta det sen senare på kvällen:). Hade bara ett fel på svenska läsförståelsen och typ tre på den logiska. Så det var ju väldigt bra! På delen som heter DTK(diagram,tabeller,kartor) hade jag nästan alla rätt ända tills de sista uppgifterna som blev lite stressiga:/. Däremot gick engelskan och orden ganska dåligt precis som jag trodde.. Lite synd eftersom jag typ hade bäst på dom två sist jag gjorde provet! Men då vet jag i alla fall att jag kan få ännu bättre resultat om jag lyckas kombinera att vara bra på alla nästa gång ;).

Igår fick vi titta på filmerna från vår modevisning innan påsk och dansuppvisning i fredags :).
Såg faktiskt väldigt bra ut. Det ser verkligen helt annorlunda ut framifrån jämfört mot hur man ser det uppe på scenen! Ska se om jag kan få tag i filmerna, så kanske jag kan lägga upp dem här :).

Imorgon ska vi ha något matte D prov :/.
Vi hade ju den kursen förra året, men nu har ska de tydligen genomföras en undersökning för alla som har läst den! Man får en biobiljett så jag får väl se till att medverka även om det tar emot lite :/.
Bäst att köra hem till älsk och sova nu innan jag somnar här =).

Godnattisch!
Pusss

3 av 4 är ganska bra :)

Hejsan !

Willys ringde idag, eller rättare sagt de ringde tre gånger innan jag lyckades höra mobilen och svara.
Men jag har ju redan tackat ja till jobb på Maxi.
Att få jobb på 3 av 4 sökta ställen är ju ganska bra, och det fjärde har varken sagt bu eller bä, så vi får väl se ;)
Jag var på Maxi idag också och hämtade mina kläder! På onsdag och torsdag ska jag dit på introduktion, sen verkar det som att man får börja jobba direkt :).
Till hösten drar jag och älsk, med fler?, till USA? :D

Har egentligen massa mer saker att berätta, men får ta det imorgon för mår inte så bra idag..
Då har jag klarat av det jäkla fysik B provet också och slipper tänka på det!

Nu ska jag bubbla bubbelbad med en ansiktsmask och hårinpackning, sen sooova :)
Önska mig lycka till på fysikprovet :/

Puss!

Högskoleprovet

Hej!

Idag var det ju som sagt högskoleprov.

Det kan väl sammansfattas med att:
- Svenskan kändes bra, både läs och ord
- Engelskan kändes kasst
- Grafiska kändes okej, andra delen var lättast
- Logiska kändes fövånadsvärt bra

Har inte vågat rätta det på nätet ännu, men ska väl göra det sen så man vet ungefär :)
Detta var ju andra gången jag gjorde provet. Denna gången kändes det mycket bättre för jag var inte alls nervös och kunde koncentrera mig mycket mer. Hade dessutom öronproppar så jag skulle slippa höra alla störande ljud runtomkring. Funkade mycket bra! :D
Jag är förvånadsvärt pigg också, kommer ihåg att sist jag var helt död i huvudet resten av helgen :D

Kvällen ska nu ägnas åt TV tittande och allmänt slapp=)
Älsk kommer snart hit med ostbågar till mig:). Jag upptäckte ju för några veckor sedan att ostbågar faktiskt är riktigt gott! Har inte ätit det sen jag var liten, men så fanns det på en fest så jag provade och nu är jag helt lost :D.
Nackdelen är att man inte luktar alltför gott ur käften sen, men det  får man ta ;)

Trevlig kväll :)

Uppladdning för högskoleprovet!

Hejhej!

Imorgon är det högskoleprov som gäller hela dagen!
Jag behöver iofs inte känna så mycket press, eftersom jag endå inte ska plugga till hösten.
Värre för dom som gör provet för att kunna söka in på det om två veckor.

Dansen idag gick också bra :), aulan var helt smockfull med folk.
Funken och jazzen var klart roligast att dansa, och publiken uppskattade dom väldigt mycket också:)
Ska se om jag kan fixa några bilder från föreställningen sen!

Min vovve är ju så söt.
Jag frågade henne innan om vi skulle gå på promenad.
Direkt flyger hon upp och går till dörren.
Men jag skulle byta om och sen kolla en sak på datorn först så det tog väl tjugo minuter innan jag var klar att gå.
Vem ligger i hallen och blänger surt på mig? Jo Selma så klart!
Om man väl har sagt "ska vi gå på promenad" så glömmer hon definitivt inte det i första taget, utan hon ser det som att man har lovat henne det :)
Likdant bor den en hund två hus bort som heter Flisa.
Selma brukar inte vara så intresserad av andra hundar, men Flisa älskar hon verkligen .
Innan båda två blev gamla tanter så rymde dom till varandra så fort de kunde :).
Vare sig man är ute på promenad eller hemma och säger "Flisa" så blir Selma helt vild av glädje och börjar leta efter Flisa :). 
Ibland har det hänt att vi har prata om Flisa och plötsligt flyger Selma upp och ser förväntansfull ut. 
Hon lyckas snappa upp namnet i en mening som inte ens var menad till henne.
Då är hon helt plötsligt väldigt uppmärksam :)

image52  image55
Nu ska jag göra något övningsprov inför imorgon tänkte jag.
Sen kommer älsk och så ska vi kolla på Ghost Ship;).

Trevlig fredag :) pusspuss

Hängslen efterlyses!

Tjodeloo!

Dansuppvisning imorgon!
Jag saknar forftarande hängslen till jazzdansen när vi ska vara lite gubbiga med kavajbyxor o skjorta :/.
Har frågat hur många som helst, men det är kanske inte direkt något man använder nu..
Får sätta mitt sista hopp till Lennart som sov nu men som Fian skulle fråga imon!
Annars har jag lyckats fixa kläder till funk dansen (baggy jeans, pluffsig tröjja) o den moderna (rosarutig kjol, gult linne, knästrumpor). I den moderna dansen ska vi förställa barn som är helt inne i sin värld typ. Musiken till den är Stina Nordenstam - Everyone else in the word. Den är jättefin men väldigt sorglig.

Annars så har det blivit fyiskplugg idag oxå.
Älsk kom en stund på eftermiddagen, jobbigt att det ska vara så mycket med prov, högskoleprov osv.. hinner ju knappt träffas :/

Nu ska jag avsluta kvällen med avsnitt nr 10 av Gossip Girl :)
Hörs imorgon, pusss!

Tisdag - Äntligen vår? :)

Hejsan!

Nuuu funkar bloggen igen! =)

Imorse var jag ute på millegarne och red!
Fick göra många galoppombyten i rad på diagonalen med Grålle :)
Han är så rolig att rida, för han kan verkligen allting! 
Efteråt skrittade jag av honom utomhus och då kändes det verkligen som att det var vår! :D
Solen sken, fåglarna kvittrade och de gick runt en fasan vid vägkanten :) haha
Hoppas verkligen värmen håller i sig nu !

Kom ju såklart föresent till GISen, men vi gjorde ändå inte så mycket.
Sen hade vi en härlig fysiklektion, Fia och jag var till och med så ambitiösa att vi satt kvar och kämpade en stund till efter lektionen. Känner att jag inte kan någonting på provet ännu :/, menmen.
Hoppade över spelningen ikväll också.
Orkade inte riktigt, sen kände jag att jag behövde plugga och öva pianoläxan tills imorgon!

Dansuppvisning på fredag, 10 i aulan!
Vi ska visa tre av våra danser.

Har precis kollar på avsnitt nr 9 av Gossip Girl :D.
Äntligen har det kommit ut nya avsnitt för nerladdning, rekomenderar verkligen den serien!
image50

House får ni inte heller missa ikväll !
Jag är på väg hem till älsk nu, för att kolla på det tillsammans med honom och hans mor :).

Pusss!
RSS 2.0