Hoppremiär :)

Hejhej!

Idag har det varit ännu en sån aktiv dag från min sida =).
Jag tog en liten sovmorgon till klockan nio ungefär. När jag skulle gå upp ur sängen börjar älsk att prata i sömnen :D. En massa meningar blev det, har aldrig hört någon säga så mycket. Han sa väldigt roliga saker också :D. Kan inte skriva det här för då kommer han bli väldigt arg, men han snackade bla lite virrigt om Xboxen som han köpte igår :).
När jag hade lyckats släpa upp honom ur sängen käkade vi frukost tillsammans innan jag åkte ut till Mille vi halv 11.
Där ute red jag först Stromboli. Fick lite hjälp av Johnny och det gick väldigt bra :).
Sen så var det dax för min och Jackys hoppremiär =). Han var jätteduktig och jag livrädd, haha! :P Jag har ju inte hoppat på flera år, men när man väl kom in i det var det riktigt roligt. Blev inga höga språng, maxade väl på 80-90 cm, men det räckte väldigt bra för mig!

När jag kom hem hade klockan hunnit bli nästan halv fyra och jag var vrålhungrig!
En timme senare körde jag in till stan för att lämna in min dator (den kronglar igen). Sen hem igen och ladda inför träningen. När Cilli och jag kommer till träningen upptäcker vi att den vanliga tränaren är sjuuk och att vi ska ha tråk Jane. Hennes program + musik är extremt dryga :(. Dock ganska jobbiga, men det väger inte upp det hela. Jag cyklar ju dessutom fram och tillbaka, så har hellre ett roligt program som är mindre jobbigt.

Sitter här nu och är helt slut i både kroppen och huvudet! Älsk är ju hos Emil så honom kommer man inte se något mer av idag! 

Nu tänkte jag att jag skulle lägga mig i sängen med en bok =)
Sov gott, puss

Allergisk reaktion sabbade helgen!

Hejsan!

Nu har jag precis klivit upp ur ett långt och varmt bubbelbad, med en hårinpackning och ansiktsmask :). Tyckte jag kunde behöva det!

Helgen blev ju inte riktigt som planerat. På onsdagskvällen började jag få massa utslag och blåsor i hela ansiktet. Förmodligen var det en allerigisk reaktion på någon ansiktskräm :S.
På torsdagen såg det väldigt äckligt och fult ut, hade dessutom massa mensvärk, så på Moas kalas kunde jag ju inte gå :(. Tillbringade den kvällen med att kolla på tv och tycka synd om mig själv.
På fredagen hade utslagen nått sin topp, såg inte klok ut :/. Täckte det så bra jag kunde och åkte ut och red innan jag jobbade hela eftermiddagen. Kändes som om alla på Maxi tittade konstigt på mig, även om det säkert inte var så.
På kvällen var det ju meningen att vi allihopa först skulle bowla och sen gå ut, men det sket sig ju för mig. Älsk kom hem till mig vid 8 tiden och bekräftade att jag verkligen såg förjävlig ut, inte kul att höra men sant..  Sen fick han ägna kvällen åt att uppmuntra mig. Det var ingen lätt uppgift kan jag säga, men han var tapper :). Vi kollade på Om Sara och åt frallor! Var en riktigt bra film faktiskt :P.

Igår hittade jag en Hydrokortisonsalva som jag började kleta på ansiktet och det hjälpte faktiskt lite. På konserten såg jag inte riktigt så hemsk ut längre. Jag var ju med och spelade eftersom de hade brist på klarinetter. Det gick ganska så bra i alla fall, Hanna och jag satte nästan alla solona :).
Efter konserten blev det en snabb make up inne på toaletten innan jag åkte hem till Stig, älsks fasters man, för att fira hans 65 årsdag! Trots att vi kom två timmar försent så blev kvällen jättetrevlig :). Trivs väldigt bra i hans släkt =). Vid ettiden så gick älsk och jag ner till stan en sväng och hamnade på Jekyll and Hyde tills stängningen.


Idag har vi varit på Maxi för att älsk skulle köpa en Xbox + spel. Om man drar sitt ICAkort och handlar för 2500 kr under tre veckor på Maxi får man en check på 100 kr eller något sånt lagom till jul. Sista dagen är idag så därför ska jag in där och köpa godis ikväll, blir alltid så godissugen när jag är bakfull :P. Är  dessutom retfullt att inte få någon check bara för att man har några kronor kvar ju :P.
Xboxen har ju älsk för övrigt kopplat in i min TV, så nu lär jag ha honom här en hel del kan jag tänka mig :). 
 
På spelningen avtackades jag och fick en jättefin kristallskål :). (är större än vad den ser ut på bilden!)

Breeders 2008, bilder i massor!

Hej! :)
Nu har jag fått tillbaka min dator, tydligen gick den att laga i alla fall :D. Har dessutom  fått ett bättre grafikkort än förut , hur nu det gick till.
Förra veckan var jag ju i Flyinge, blev så att jag stannade där nere hela veckan eftersom både Spiderman och Castro gick till final :). 

Vi åkte tidigt på tisdagsmorgonen, klockan var runt halv 7 när jag tog denna bilden. Var första gången denna hösten som jag var uppe så tidigt att det var mörkt ute. Blev lite förvånad när jag vaknade och tittade ut :P.
 
Det var jag, Sara, Ninni, Johnny och Rigmor som åkte ner med en lastbil och två transporter.
Sara och jag skulle bo hemma hos Ylva som bor på gården som ni ser nedan. Det är stall på bottenvåningen och bostadshus på övervåningen. De är några tjejer som har gemensamt kök och toaletter men egna rum.
Fösta kvällen när vi kom dit så var det kalas för en som fyllde år :).
      
Sen ser ni min(vänster) och saras säng ;). Jag sov faktiskt riktigt gott i min luftsäng. Saras luftmadrass var det hål i, så hon sov bra ungefär halva natten innan all luft hann gå ur den :D.
Sen är det Sara på bilden och en söt shettis som stod i stallet på nedervåningen.
  

Castro
Camaro M - Highlight
Castro är en 3-årig hopphingst. De hade sin löshoppning på onsdagen och han var en av de 10 som gick till final. Vilket var väldigt bra gjort av honom eftersom de var hela 60 stycken från början. Däremot i finalen som gick på lördagen hoppade han inte lika bra. Det var ju helt fullsatt på läktarna då och han blev nervös och spänd när de började applådera mellan hoppen. Väldigt osmart av publiken, men ändå kul att de gillade honom.
   

Nurejev
Prestige VDL - Highlight
Nurejev är en 5-årig dressyrhingst. Dom hade sitt första kval på tisdagen, vilket inte gick så bra. Han bromsade sig typ igenom hela programet, visade sig i slutet av det att han var skitnödig. För efter att han hade fått släppa ut det gick det mycket bättre :P. Andra kvalet gick på torsdagen, då han istället var jättepigg. Det gick bättre än förra gången men räckte inte till final.
  

Sparkling
Satisfaction I - Lastro
Sparkling är även han en 3-årig hopphingst. Han har inte varit ute så mycket förut så han blev ganska spänd och stressad när han kom in på löshoppningsbanan. Jag har inte sett honom bli löshoppad förut, men tydligen så brukar han hoppa mycket bättre. Hans hoppning den dagen räckte i alla fall inte till någon final.
  

Spiderman
Prestige - Master
Spiderman är en 6-årig dressyrvalack. Han skötte sig bra både tisdagen och onsdagen. Missade några galoppombyten men tog sig ändå till finalen som nr 10 av 16 stycken finalplatser. I finalen gick han jättebra och satte 3 av 4 byten :). Domarna var däremot hårdare än förut så fick sämre poäng trots att han gick bättre än tidigare. Slutade tillsist som 11:a, vilket egentligen inte alls är dåligt. =).
  
Lite bilder från 5- och 6-åringarnas hoppning. Både Camaro M och Highlight hade flera avkommor som hoppade väldigt bra! Sen är det rosetterna efter veckans slut, Spidermans finalrosett saknas dock!
   

Här har vi 1) Zorro, Rigmors hund, 2) Irma, Annas hund, 3) Zorro och Salsa, Rigmors hundar.
   
På lördagskvällen kom vi tillsist hem. Var verkligen en rolig vecka, med både jobb och mycket tid att titta :). Blev ju bjuden på både mat och inträde överallt så kom billigt undan också :P.


Sen jag kom hem har jag dessutom hunnit med ganska mycket. I söndags var Jag, älsk, Cilli och Martin på bio i Karlskrona och kollade på Arn- Riket vid vägens slut! Först fick vi fel biljett av han i kassan så vi hamnar inne på Patrik 1,5 :D. Tar en stund innan vi upptäcker misstaget, tycker dock att Arn utspelar sig i lite väl modern miljö :D haha. Sen rusar vi ut för att hitta var Arn är. Då visar det sig att det inte är någon som kollar på Arn utan vi får hela biosalongen för oss själva + att filmen startas för oss så vi missar inte något. :). Filmen var för övrigt mycket bra!
Jag har även hunnit rida Jacky och mostret där uppe, Nurejev. Fast med Nurejev gick det riktigt bra faktiskt =).
Älsk och jag har varit och fikar och umgåtts massa.

Denna veckan är der verkligen fullspäckat program . 
- Om en stund ska Cilli och jag till Karlskrona och shoppa.
- Imorgon ska jag klippa Jacky och sedan gå på Moas 15-årsfest.
- Fredag ska jag jobba 12-19 och sen hitta på något med älsk, Cilli, Martin, Fian och Johannes.
- Lördag ska jag spela konsert och sen gå på Stigs 65-årskalas (älsks fasters man). Skulle ju egentligen bara till konserten och bli avtackad, men så behövde dom hjälp så ska spela nu också :).

Nu måste jag sminka mig illa kvickt så inte Cilli får vänta allt för länge på mig!
Ha det fint :) pusspuss!

Malmö & Köpenhamn!

Hej!

Nuu skriver jag igen! Min dator kommer jag förmodligen inte att få tillbaka för moderkortet har pajjat :/. Eftersom den är några år gammal så finns det troligen inget nytt kort att få tag på heller.. Han på Stockmarkers som var så osocial innan när jag varit där, började låta som en snäll morfar i telefonen när han hörde hur deprimerad jag blev. :(. Men han lovade i alla fall att han skulle leta lite till efter ett moderkort. Annars har jag bestämt mig för att köpe an bärbar dator. Har redan hittat en väldigt billig och bra på Once Again. Trodde bra bärbara datorer skulle vara mycket dyrare, men är väl för att de inte är helt nya!

Sen upptäckte jag ju att mina bilder från Malmö och Köpenhamn förra helgen fortfarande låg kvar på kameran, så tänkte visa dom nu :). Hade fått för mig att alla bilderna låg på den trasiga datorn.
Ni är även ganska många som har efterlyst Mallorcabilderna nu, men dom ligger ju som sagt på min trasiga dator. Det skulle i alla fall gå att spara hårddisken på en annan dator så bilderna från både Mallorcabilderna och bilderna från farfars 80 årskalas kommer så småningom!!


Det var ju älsks pappa, Stefan, som bjöd  på weekenden i Malmö eftersom han fyllde år =). Älsks syster Linda och hennes man Mattias var också med.
Jag jobbade ju till kl 3 fick älsk och jag åka ner lite senare än dom andra. Tåget var helt fullt med folk, så tog ett tag innan vi fick sitta :P.
Vi bodde på Radisson SAS hotell mitt i Malmö och så här såg hotellrummet ut, Business Class. Var riktigt lyxigt :)
  

Sötnosen i hotellets entre :)  
 
På fredagskvällen gick vi ut på stan för att äta middag och hamnade tillsist på Pizza Hut. Var mycket gott! Blev dock förvånad över att de serverade alkohol på en pizzeria. Händer ju inte direkt i Ronneby =)
Likadant var det fullt med människor ute på stan. På lilla torget  fanns det uppvärmda uteplatser som var helt fullsatta med folk! När vi kom till baka till hotellt bjöd dom på dricka så vi hamnade i baren. Jag var trött också eftersom jag hade börjat jobba tidigt, så blev lite full :)

Lördagen började med en stor frukostbuffe i matsalen. Fanns hur mycket som helst att välja på, så det slutade ju med att man satt där med tre stycken tallrikar med diverse rätter :D. Efter frukosten var det dags för en tur till Köpenhamn.
När vi efter mycket om och men lyckata få ut biljetter så tog vi tåget dit. Sen så gick vi Ströget fram och tillbaka, kollade i affärer och fikade. Blev ingen shopping för allting  var väldigt dyrt. 
De två första bilderna är på Rådhusplatsen. Den tredje bilden är på det stora torget som ligger i andra änden av Ströget. Den fjärde är på det stora köpcentrumet Illum.
     

När vi kom tillbaka till Malmö tog vi det bara lungt på hotellet en stund innan vi träffades på Stefans rum för att "förfira" honom lite :). Sen kl 8 hade vi bokat bord på Steakhouse Lilla torg som då ligger vid det lilla torget med de uppvärmada uteplatserna. Det var tur att vi hade bokat för under hela kvällen sen så stod folk och köade för att komma in. Och ändå tror jag det fick plats runt 150 pers utomhus. Var bara trevligt att sitta där och se allt folk som var i rörelse :). Här i Ronneby får man vara glad om man ser att någon är ute :D
Sen i alla fall så kom vi till maten som verkligen var supergod. Jag beställde en Husets pepparstek av oxfilé med grönpepparsås och pommes frites :). Till efterrätt så blev det Husets panacotta med vilda bär samt kaffe, vilket också var väldigt gott. Maten kostade ju dock därefter också. Jag har aldrig ätit så dyr mat förut kan jag säga och notan som kom in var inte att leka med. Ändå bjöd huset oss på panacottan + kaffe eftersom Stefan fyllde år :). Så vi slapp ungefär 500 kr.
(En parantes kan få vara att vi fick veta att Basshunter som satt vid bordet brevid på resturangen började spela in sin nya skiva förra måndagen).
Eftermiddagen hamnade vi på hotellrummet framför en film. Efter halva filmen så gick vi in till våra egna rum. Tror bara det var älsk och jag som orkade kolla på hela filmen.
  

På söndagen blev det frukostbuffé igen! Sen klockan 12 öpnnade affärerna, så under eftermiddagen ägnade vi oss åt shopping. Älsk köpte en jättesnygg mörkgrön/mörkmossgrön jacka på Boomerang! :).
Vid 6-tiden ungefär tog vi sen tåget tillbaka till Ronneby. =)

Nedan ser vi konsten i hotellets entre ;)


Det blev ett långt inlägg :).
Nu hör ni inte av mig på några dagar igen för jag ska till Flyinge denna veckan som publik och hästskötare :). Är ju stora hästtävlingar där nere och Ninni och dom har fyra hästar som startar. Två dressyrhästar och två hopp. Vi åker vid 7 imorgon bitti och är i alla fall där till torsdag, om de går till final så är det till lördag.

Nu ska jag sätta igång med packandet så jag hinner bli klar innan min träning börjar. Var ju på stan med älsk och fikade, så kom lite efter med min tidsplanering :P.

Ha det fint :) pusss!

Hemma igen

Hej!

Nu är jag hemma efter en helg i Malmö och Köpenhamn som har varit toppen :).
Berättar mer imorgon när jag förhoppningsvis har fått tillbaka min dator som är på lagning. 

Nu sitter jag mest här och försöker hålla mig vaken. Pappa har konferens på Brunnen denna veckan och ikväll var det tydligen middag eller något sånt. Så meningen är att jag ska hämta honom runt ett eller när han nu ringer.
Var även och lämnade honom innan. I samma stund som jag kommer in på gården och börjar kämpa med en snygg parkering så ringer mobilen, då har pappa glömt en kasse med något i! Så 10 minuter efter att jag lämnade Brunnens entre är jag tillbaka igen. Hade dock pappas jobbil som är väldigt ny i jämförelse mot våra passater så var ganska roligt att köra :).

Har även varit väldigt aktiv idag. Började med att köra ut till Millegarne och rida Jacky, Stroller och Twilight. Twilight har jag aldrig ridit förut för dom är ganska försiktiga med honom, men idag fick jag skritta en runda i alla fall.  
Sen så när jag kom hem överraskade älsk mig med att vara här. Vovven såg så förväntansfull ut att vi tog med henne på en promenad i solen =). Avslutade ikväll med att cykla fram och tillbaka till träningen som ikväll bestod av afrodans. Afrodansen var ingen hit enligt mig, men tror det berodde på att tränaren (hon hade vääldigt tråkigt program).
Jag fick dessutom kramp i båda låren i slutet :S. Fattar inte varför jag får kramp i benen så ofta!!

Aja nu ska jag lägga mig i sängen och läsa :)
Sov Gott, pusss!

Shoppingtur :)

Hejhej :)

2
årsdagen med älsk igår blev toppen =). <3
Vi hade bestämt att vi inte skulle göra något dyrt, så vi var ute i våran gäststuga och fixade tacos. Blev i och för sig ganska dyrt eftersom vi köpte massa tillbehör.
Älsk fick uppgiften att skära alla grönsakerna, vilket han gjorde bra. Sen åt vi och kollade på Min brors flickvän. Vi hade tänt massa värmeljus också, så det blev himla mysig stämning =). Jag fick även en chokladask av älsk som vi delade på till efterrätt.
  


Idag tillbringade jag förmiddagen med älsk. Sen bestämde jag träff med Cilli på stan kl 3 för en liten shoppingtur. Jag var nämligen i stort behov av en mascara. Blev L'Oreals Telescopic för 109 kr på Kicks (ord. pris 149 kr). Den ska tydligen ge långa och fylliga fransar. Sen gick vi i resten av Ronnebys affärer också. Jag letade efter strumpbyxor, skor och vinterjacka också. Cilli visade mig en skitsnygg kappa på B-young som jag i min tur ska visa för älsk imorgon. Den är svart, lång och ganska figursydd. Enda problemet är att i M sitter den jättebra men är lite tajt när man lyfter armarna, i L däremot är den bra i armarna men lite för vid i middjan. Vet inte vilken storlek jag ska ta. :/ Jag har ju väldigt smal middja men desto bredare höfter och större rumpa :P, så behöver ha figurnära kläder för att inte se tjock ut ju! Sen kostar den nämre 1000 spänn också!
Spanade även in ett par snygga strumpbyxor på Lindex. Jag har bestämt mig för att jag inte tycker om jeans, de bara skaver och är osmidiga. Så i vinter blir det tights och stövlar för mig! På fredag åker vi ju till Malmö/Köpenhamn för att fira svärfars 55 årdag så ska spana efter nya klänningar/tunikor/koftor då :).
Har kanske glömt berätta det men Stefan ska bjuda mig, älsk, Linda(älsk syster) och hennes man på lyxhotell i Malmö och en tur till Köpenhamn. Så vi åker på fredag och är iväg till söndag!

Precis när Cilli och jag skulle bege oss hemåt så började det ju så klart att ösregna, så vi gick och fikade på den nya resturangen i gallerian, vet inte om den heter Andra Våningen eller Diamanten(eller inget av det)?
Efter fikan kom vi på att Cilli skulle boka en klipp och färgtid också, så gick till frissan för att boka. Annika hade ju inte någon tid förrän om en månad, så jag bestämde mig för att det var lika bra att jag med bokade klipp och färgning! Annika blev helt förfärad när jag sa att senast jag klippte mig var i april :D. Haha, hon har ju haft semester och varit lite sjukskriven och jag har inte velat ha någon annan :). Men har ju färgat det, så det ser inte så hemskt ut =).

Efter en kall cykeltur i duggregn kom jag tillsist hem lagom till Idol. Satte mig framför TVn med pappas bärbara dator, så detta inlägget har jag skrivit under Idol och Oskyldigt dömd. Nu väntar jag bara på resultatet i Idol.
Imorgon blir det ridning och sen jobb på eftermiddagen. På fredag blir det jobb på förmiddagen och sen åker vi till Malmö på eftermiddagen =).

Trevlig kväll, pusspuss!
RSS 2.0