Shopping med S!

Åhh vilken bra dag det varit idag!!

På förmiddagen pysslade jag lite här hemma innan Stina kom hit vid lunch och hämtade mig. Sen körde vi in till Karlskrona för att shoppa klänningar och underkläder till mig. Jäkla vad bra Stina var på att hitta snygga kläder till mig! Hon drog fram massor med klänningar som jag inte skulle provat annars! När jag väl hade dom på mig sen var dom jättesnygga. Hittade två favoriter på Gina, en på MQ och en på ICHI. Den från ICHI var den enda jag köpte idag + underkläder från HM. Klänningen från MQ var helt sjukt snygg men fanns bara i storlek 38 där mina bröst blev som pannkakor, men i övrigt satt perfekt. Nu när jag kom hem så ringde jag till MQ och fick veta att den finns kvar på tre ställen i Sverige, Sölvesborg, Uppsala och Skövde. Sölvesborg liksom? Snacka om tur :). Nu har jag en klänning som är undanlagd där till på lördag åt mig, så blir en roadtrip till Sölvesborg dom närmsta dagarna!

Nu ska vi in på torgfesten i stan :). Några ur Diggelogänget dyker tydligen upp så det ska bli kul.

Den här bikini köptes från Breeze häromdagen på halva priset! Från Rip Curl för 300 kr.

Klänning från Sisters Point köpt på ICHI för 399 kr. Den är hundra ggr häftigare live, tyget är typ vaxat också så ser häftigt ut =)

Stina var hungrig ;). Dagens inne på Wachtmeistergallerian. Supergott :) 

Nercabbat för första gången x2

Hejsan!

Idag var jag uppe redan kl 7 eftersom jag jobba vid halv 9 och cykla dit. Kändes som att tiden idag gick väldigt fort idag. Folk var på bra humör och jag fick storbesök av CC & Lee i min kassa. Dom storhandlade båda två så vi hann få med ganska många meningsbyten ;). Efter jobbet köpte jag ett par solbrillor på Maxi för 179 kr. Är riktigt nöjd med dom :)
 
Igår blev det en v'ldigt stressig dag med städning, Nostalgia, shopping och jobb så hann inte lägga in några bilder från i fredags. Dom får komma idag istället.

Cyklade ju först in till stan vid 11 för ett besök på ungdomsmottagningen. Var därifrån redan vid halv 12 så gick in på Breeze en sväng medan jag väntade på att Stina skulle komma. Inne på Breeze hittade jag Linda, Kims syster, ifärd med att försöka bryta sig in i en kassalåda... Hon lyckades inte med det förrän en Securitasvakt kom och bokstavligen talat slet upp den :). Sen så pratade vi ett bra tag innan Stina också dök upp på Breeze. Därefter blev det glass på torget innan vi åkte ut till Millegarne och pratade lite och sen hem till Stina. Där stannade vi hela eftermiddagen innan Stina skjutsade hem mig.

Vid halv 8 kom Cilli, Fian och Jonas hit och senare även Stina, Jennie, Svensson och Mattias. Vi kollade först på fotbollen på TVn innan jag fjäskade till mig en cabbetur av Jonas. Jäkla vad kul det var. Jag har ju aldrig åkt nercabbat innan och det var verkligen en härlig känsla, typ som att åka karusell :D. Haha, satt bara där och skrek och skrattade :P. Inne i stan mötte vi Jennie och Stina innan jag bytte bil och åkte nercabbat med Jennie hem :D
Sen grillade vi och pratade. När det blev dags för Kubb så gjorde jag verkligen mitt livs bästa spel. Brukar ha flyt om jag träffar en eller två på en kväll, men nu fick jag ner kubbar i nästan varje runda! Rödvin kanske är bra doping :)

Jag i Stinas 40 C varma bubbelpool :). Så himla skönt att sitta där i och slappna av när vinden blåste lite kallt. Vilken rolig min jag gör :P

Jonas cabbe. Ett lyckligt töntsmajlet lyser i mitt ansikte :)


Jennie och Stinis i Corvetten!

Stina och Jonas som grillmästare!

Mattias, jag, Jonas och Svensson. Jag fick vara med killarna för att dra ner dom lite, men mitt oväntade storspel fick istället motsatta effekten ;)

Jonas in action :P

Jennie, Stina, Fian och Cilli!

Jennie, Stina och Corvetten på Nostalgia :)

En stylad bil, har dock redan glömt vad dom kallade märket :P

Snyggaste bilen på utställningen enligt mig :)
Jag skulle kalla det en Mustang, men kan ha fel?

Äntligen glädje!


Jag är såå glaad !! :D
Har fått åka nercabbat x2 och umgåtts med mina underbara vänner hela dagen och kvällen. Folket lämnade nyss huset och nu tänkte jag snart krypa ner i sängen. Är dock för uppspelt för att göra det ännu :). Har varit ledsen i över en vecka nu så man har nästan glömt bort hur det var att kunna le...
Men helt underbart skön dag iaf <3
Vi har dessutom massor med härliga planer framför oss i sommar :)

Bilder imorgon!

Update

God Morgon!

Var så trött att jag gick och la mig väldigt tidigt igår, därför jag är uppe redan så här dag.
I veckan har det inte hänt så mkt mer än jobb varje dag. I onsdags var jag ledig och då låg Stina och jag på stranden hela dagen. Sen på kvällen var jag på stan med Cilli och fyndade lite hårspännen och ett läppglans på Kicks rea.

Nu ska jag snart ut och springa en rund när frukosten hunnit smälta lite. Sen vid 11 ska jag till ungdomsmottagningen innan jag ska träffa Stina på stan. Tänkte att jag skulle bjuda igen glassen som hon bjöd på på stranden :).

Sen ikväll får vi se vad som händer. Hade varit mysigt med bara en filmkväll, men kanske det blir en grillkväll istället!

Bilderna på mig och Stina blev inte så bra, så ni får på tjuven istället!

Sorg är bästa bantningsmetoden

Som ni kanske redan har räknat ut så har älsk och jag gjort slut, eller åtminstone tagit en paus. Det har varit lite sisådär en längre tid, så tror det är helt rätt. Dock är det sjukt mkt jobbigare än jag trodde det skulle vara. Vi har ju ändå varit varandras halvor de senaste 3 åren och har så otroligt mycket minnen gemensamt :(. 
Vikt mässigt ligger jag nu 0.5 kilo under min normal vikt. Har alltså gått ner 6,5 kilo sen England och 3,5 kg de senaste 7 dagarna pga att jag mått dåligt och inte haft någon aptit :/  

No matter what så är älsk den absolut finaste! Han har sagt så fina saker om mig och även om det inte blir vi två igen kommer vi fortsätta vara väldigt bra vänner <3



Midsommarfest

Hejsan! :)

Midsommar såg först ut att bli ganska kass, men slutade som årets fest :). Efter jobbet som slutade kl 2 åt vi middag här hemma och kollade på Sverige - Italien. Runt 7 kom både Ylva och Jennie hit och så fixade vi oss och förfestade här. Vid 10 var vi äntligen färdiga att åka ut till Pex i Kuggeboda. Där var vi väl typ 15 pers, men stannade inte där såå jättelänge utan vid 12 så åkte vi hit för att åka över till Karön. Efter att folk hållt på och krongla ett tag så var det bara jag, Ylva och Tobbe som åkte över.  Det var varken båtavgift, inträde elr garderobavgift där, så det var bara att traska in. Tre vakter stod i dörren men ingen ville se mitt leg. Eftersom det inte heller fanns någon i garderoben tog Ylva och jag på oss den uppgiften :D haha . Usch vi blev väldigt flummiga där ett tag, men det var många som ville hänga in sina jackor iaf :D. Sen så plötsligt så springer Ylva och Tobbe upp på övervåningen, där det brukar vara avspärrat. Jag följer efter dom upp men ser typ bara tomma rum, lite sladdar och en madrass. När jag kommer ner igen kommer Tobbe rusande efter och säger skrämt "det låg en asiat under täcket" , jag såg också det täcket men Tobbe hade tydligen lyft på det i jakt på Ylva :D. Stackars den som låg där och sov.. haha!

Vi är ett ganska stort gäng med folk i vår ålder som snabbt inser att det mest är 30 + are på dansgolvet, så bestämmer oss för att åka tillbaka igen. Efter en stunds prat i min grindöppning så beger sig det gänget in till stan. Det dröjer inte länge förrän nästa gäng kommer och vi är tvugna att ta reda på om dom haft kul på Karön. Där i min grindöppning står jag och Ylva ganska länge och pratar med gäng efter gäng på väg hem :D. Ylva passar samtidigt på att skaffa sig flera nya nummer ;). Usch vi somnar typ båda två så fort vi kommer in.
Min mobil ringde konstant hela dagen av samtal och sms så höll på att få damp på den tillsist, men schysst av alla att bry sig så mkt :)

Typiskt mig så vaknar jag redan kl halv 7 på morgonen, sovit 4 timmar elr ngt, och behöver gå på toa, samt huvudvärkstablett. Passar även på att ta en dusch innan jag kollar på TV en timme innnan jag somnar till kl 10 igen. Imponerande av Ylva att hon lyckas sova när jag kollade TV osv. Sen så slappar vi typ hela förmiddagen innan vi ger oss ut på en långpromanad med Selma i regn! På eftermiddagen kollade  vi på fiiilm och slappade ännu mer :).
När det började hagla rusade Ylva ut i det medan mamma och jag stod och tittade förundrat på henne :P. På kvällen åkte Ylva ut till Tobbe medan Jennie och jag stod o pratade på min uppfart tills jag var halvt ihjälfrusen(trots att solen sken). Sen var det sängdags för mig eftersom jag började 08.25 idag :O. Ställde dessutom klockan en hel timme fel, hade tänkt cykla till jobbet ju men det sket sig. Klockan 8 när jag ska börja äta frukost kommer pappa och undrar hur dags jag börjar. 08.25 säger jag innan vi båda tittat på klockan och jag inser att klockan inte är 7 som jag trodde!!  Smink, frukost och kläder på 15 minuter, inte dåligt :). 

Ylva och Jennie gjorde verkligen så att midsommarhelgen blev toppen, tack! <3
 
Jennie fixar makeupen på Ylva :)


Jennie och jag hos Pex!

En söt gammal vovve! Tror han hette Sam :)

Bloggtorka

Sry för bloggtorkan den senaste veckan, men har jobbat massor. 10.55-21.30 idag o börjar 07.55 imorgon igen. Jag var så trött idag att jag gick till Maxi med endast lite mascara! Och hör och häpna folk varken tittade konstigt eller var mindre trevliga :O. Får nog lita på älsk nu som inte tycker det var ett dugg konstigt att gå jag går ut omsminkad. Det är nog bara jag själv som lägger märket till finnen på hakan tex. Har man suttit i kassan 10 timmar mitt i midsommar ruschen på Maxi har man inte så mkt att skämmas för längre känns det som nu. Menar en fjärdedel av Ronnebys befolkning lär ju passerat där idag :P

Fredag, lördag och söndag flyttar Ylva in här hos mig :). Vi vet dock inte riktigt vad som ska hittas på ännu, men Karön imorgon kväll är kanske ett mål?

Balbilder

Heej!

Ni vet den hästen jag skrev och berättade om att jag hade fångat in när han var på rymmen? Samma häst rymde igår igen och blev påkörd av en bil, så den fick avlivas :(. När mamma kom in med tidningen imorse och läste om det, sa vi ändå till varandra att tänk om det är samma häst. Nu på Maxi träffade jag Emma som bekräftade att det var så..

Idag har jag jobbat mellan 10.55-19.10. Kändes ändå som att dagen gick ganska fort, det var inte så mkt folk så vi hann ju med ganska mycket skvaller bla om polispådraget på Maxi idag. Jag fick även Ulla att känna sig lite dålig när hon fick veta att jag cyklat till och från jobbet :). Man blir faktiskt väldigt pigg av att röra sig lite innan man börjar jobba, så ska försöka mig på det fler gånger tänkte jag. 
Imorgon ska mamma och jag cykla in till stan och kolla på glas till mig. Sen ska jag även köpa en fuktkräm på Apoteket och planera midsommar lite. 


Brors studentbal 9/6!

Rickard och Johannes(bror) anlände till balen nercabbat.  

Rickard och Johannes

Johannes och hans mkt trevliga dejt Rebecca! I Ronneby lottar man ju paren, så dom hade aldrig träffats tidigare, men hade tydligen väldigt trevligt tillsammans.

Jennie och Sergej passade bra ihop! :)

Ida var väldigt söt i sin frisyr! Även klänningen var fin :)

Hanna och hennes dejt för kvällen :)

Jag vet inte vem hon är men här har ni balens finaste klänning!! Den gjorde sig ännu bättre live :). Finns även bra bilder på den på BLT och Sydöstrans hemsida!


Imorgon kommer det bilder från studenten och Agility SM tror jag :)

Trimning och middag, sen vildsvinsmöte!

Studenten blev jättebra, både här hemma och sen på kvällen hos Jennie. Lägger in bilder på det också senare.

Igår var det full rulle hela dagen. Klockan halv  9 var jag uppe, ganska trött men inte bakis, för att skjutsa Gustav till Kallinge och sen Karlskrona för att han skulle till ortopeden. Jag troded besöket där skulle gå ganska fort, men hann läsa Hänt Extra både fram och baklänges innan dom var klara typ en timme senare. Sen blev det bråttom hem för att äta lite lunch innan jag stressade ut till Millegarne. Jag red Jacky och det gick så himla bra :). Matilda kommer hem idag tror jag så det var kul att det gick bra sista gången jag hade honom!

Vi skulle egentligen vara hos Linda sen vid halv fyra men fick flytta fram det till fyra eftersom jag inte var hemma förrän vid tretiden. Det var Hercules deras blandras som vi skulle trimma. Jäkla vad tjock päls han hade :O. Först fick vi klippa hela honom med sax innan vi kunde raka. Alltihopa tog typ 4 timmar och han var jätteduktig. Verkade tvärtom ganska nöjd med all uppmärksamheten :). Ska lägga in före och efterbild när jag fått dom av Linda. Hon skulle raka av det sista idag.
Efter det bjöd dom oss på god middag och så blev det mycket prat. Vi var inte hemma här förrän kl 1 inatt!
Trots att Linda bjöd på middag så ska jag även få gå till henne och Lindas Två Händer och få en massage. Jag har varit avundsjuk på älsk när han har gått dit så ser fram emot detta :).

På hemvägen hände det mkt! Jag varnade älsk om att det kunde finnas mkt vilt på vägarna efter det är där jag har mött ett 10-tal älgar på promenad. Strax efter det skuttar det ett vildsvin brevid oss på vägen :O. Den rosa stjärten guppade precis framför oss i flera meter innan den försvann ut i gräset. Efter det kmr det en katt springandes på vägen så älsk sänker farten ännu mer. När vi ligger o kryper fram i 40 km/h rusar det plöstligt ut en grävling precis framför oss :(. Jag känner hur det dukar till, älsk påstår att den fortsatte springa ner i diket och vi kunde inte se något på vägen i backspegeln, så vet inte riktigt hur det gick för den. Eftersom det bara var ett litet dunk kan det kanske varit så att den bara slog i undersidan av bilen och inte hjulen. Lite senare är det ett rådjur och ännu en katt på vägen, så det var verkligen en händelserik hemresa :S.




Nu ska jag cykla in till stan och äta middag på Garlic House med Fian, Cilli, Vevve och Lisa. Sen imorgon åker jag, älsk och Selma in till Karlskrona för att kolla på Agility SM :). Ska bli jättemysigt faktiskt. Vi ska ha med oss brassestolar, lunch och mina bullar/winerbröd som vi ska hämta ut kl 8 på Maxi imorgon. Dessutom har dom lovat strålande sol och 18 C så solkrämen får också följa med.

Studentvecka!

Heej!

Idag har jag verkligen städat och grejjat hela dagen. Började med en promenad med Selma vid 9 innan jag duschade och fixade till henne. Sen har jag städat toaletten, mitt rum, dammsugit nedervåningen, delat kyckling och lagt i marinad för att bli kycklingspett, bakat bröd, dammtorkat, diskat osv.
Igår ringe ju en kvinna och undrade om jag var hemma mellan 10-12 idag för att det skulle levereras ett paket till mig. Sen idag kom det en kille och levererade ett paket med en typ bodylotion eller kroppsparfym(Body Soufflé kallar dom det). Det visade sig att de var en vinst från LdB :). Jag kommer knappt ihåg tävlingen, men tror inte det var ngt avancerat man skulle göra. Känns lite onödigt av dom att köra bud ut hit med ett paket som dom lika gärna kunde skickat på posten. Trevligt att man faktiskt vinner för en gångs skull =)

Igår hade ju bror sin bal på brunnen. Alla var jättefina i sina klänningar, dock tycker jag det är synd att endel översminkar sig så mycket. Visar bilderna som jag tog igår i helgen för hinner inte grejja med dom nu. Imorgon är det utsläppet kl 2. Mamma har varit och beställt tre blommor till mig idag som ska ges till Jennie, Hanna och Ida :). Sen blir det fest här med mest Johannes kompisar och grannarna eftersom dom flesta släktingarna i Skåne och Västergötland inte kunde ta ledigt och komma. Jag kanske ska åka ut en sväng till Jennie också under kvällen.

I helgen sen händer det massor med saker. På fredag ska jag rida och sen åka ut till Linda, älsks syster, och hjälpa henne trimma hennes hundar, och sen bjuder hon oss på middag. På lördag ska jag nog hitta på ngt med Vevvis som kommer hem och på söndag ska älsk och jag till Karlskrona och kolla på Agility SM

Klockan 19 är det Sverige - Malta som gäller!!

Min vinst!

En häst på rymmen!


När jag cyklade hem från stan vid 12 tiden fick jag göra en liten insats vid infångandet av en häst. När jag kommer utanför Busstorps Gård glaopperar Florin, Andre Bruhns häst runt mitt på 70 vägen. Jag stannar och hittar en grimma vid ena hagen ungefär samtidigt som Jennie Sandgren kommer i en bil. Det hade redan blivit ganska långa bilköer åt båda hållen, så medan Jennie ringer för att få tag i någon så går jag för att försöka fåna in Florin. I början springer han runt lite och första gången jag kommer nära honom och rör vid honom travar han iväg lite, men andra gången går det bättre och jag får sätta på honom grimman :). När vi börjar gå tillbaka mot stallet kommer Annie som Jennie fått tag på och tar över honom. Det var nog tur att Jennie och jag kom där för uppe i stallet verkade det inte finnas någon. Vi fick förstås bistånd från en stor man i gul reflexväst med en grästuva i handen, men är inte så säker på att Florin hade att någon närmade sig klädd på det viset :P.   

Denna passande bilden hittade jag på BLT på en annan liten häst.
Florin är kanske 10 ggr större då.


  Nu ska jag snart åka ut till Millegarne och rida Jacky. Måste
  bara få upp värmen lite till först! Det ösregnar nu och
  det ösregnade när jag cyklade hem så var ganska dränkt när
   jag innanför dörren :P.

  Imorgon har Johannes sin studentetbal så hoppas både för
  hans skull och för alla med fina balklänningar att det blir bättre
  väder då :S.

2 timmars gräsmatteklippning!

Igår gjorde jag denna Mozzarellasalladen med Fransk dressing.
Tycker dock inte mozzarella är något speciellet, väldigt smaklöst faktiskt.



Imorse åkte jag med pappa till vallokalen för att rösta. Sen cyklade jag dom 5 minuterna med Selma till Cirkusplatsen för att kolla på hopptävlingen. Det var kul och se dom som man inte sett rida på länge komma med nya hästar :). Vi stannade där fram till kl 2 eller något sånt, innan vi cyklade hemåt. På halva vägen kommer vi ifall mamma som står och pratar med Lilja så har sällskap med henne resten av vägen.

Här hoppar Josse med sin nya häst!



När vi kommer hem sätter mamma mig på att klippa gräset!! 2 timmar tog det att klippa alla gräsmattorna och jag har både träningsvärk och vattenblåsor nu :/. Gräsklipparen är ju självgående men när man ska ta kanterna och runt stenar osv får man köra den för hand, vilker blev väldigt svettigt. Jag tror dock att jag klippte mycker mer noga än vad Gustav brukar göra för det tar aldrig några 2 timmar för honom.. Gräsklipparen kan ju dessutom bara gå i en hastighet, så han kan knappast gå snabbare än mig!
När jag var färdig och kom ut ur duschen upptäckte jag såklart att jag hade glömt en gräsmatta.. den framför gäststugen :/ , men var för trött för att gå ut igen så det fick vara så.


Mamma passar verkligen på att utnyttja mig så fort jag är hemma. Ska jag inte baka bröd, så vill hon att jag ska fixa något annat. Igår satte hon mig på att rensa trädgårdslandet och plantera om spenaten. När jag höll på och klippa gräset kom hon ut och undrade "vad ska du göra ikväll?", - jag tänkte bara kolla på film, "jaha, för annars tänkte jag att du kunde göra tårtorna till studenten ikväll?". Jag tänkte inte alls göra några tårtor ikväll för kl 9 ska jag faktiskt kolla på Twisted som går på 4an. Möjligen att jag kan göra tårtor imorgon, men ska rida Jacky på eftermiddagen så får se vad jag hinner.

Europaparlamentsvalet 2009

Nu drar jag till stan för att rösta! Vilka jag röstar på förblir hemligt, men jag är mycket nöjd med mitt val :)

Sen så stannar jag nog på Cirkusplatsen några timmar där det är hopptävling! Kameran följer med så det kanske t o m blir några bilder.


.

Cilli dagar

Gårdagen blev inte alls så som jag skrev utan Cilli kom och hämtade mig. Sen så åkte vi till Maxi för att köpa lite godis innan vi kollade på Morden i Midsomer hemma hos henne :). Vi hittade även en eventuellt ny katt åt henne, dom ska åka och kolla på den imorgon. Om det blir den katten ska han heta Hans :).. fast jag har ett annat smeknamn också redo.

Idag vaknade jag klockan 11 !! Vet inte när jag sov så länge senast.. men med tanke på att jag somnade redan vid halv 1 på natten också så måste jag varit trött. Det var iaf jäkligt skönt att sova 10,5 timmar i utan att vakna en enda gång.
Klockan 2 idag mötte jag Cilli i stan för lite shopping. Trots att Ronneby är litet så var jag inte hemma igen förrän klockan fem. Eftersom jag har bestämt mig för att inte färga håret nu innan studenten så köpte jag istället hårmousse, inpackning och hårtoppsserum till det istället =)

Och vet ni vad som hände på hemvägen från stan!?
Jag blev omcyklad!.. Och inte utav vem som helst utan av en Crescent Rissa med 24-växlar!! Jag visste att jag borde ha valt en 24-växlad cykel istället för 8- växlad... :)

Vi festade till det rejält igår. Ostringarna + rakhyveln är mitt! Fast marabou lakritsen blev också min i utbyte mot lite ostringar :) . Angående ostringarna så var dom mycket goda. Får dock aldrig äta sånt med älsk eftersom det inte luktar så gott, så gäller att passa på när han inte är med :P
 
Här har vi dagens utgifter.
Björn Axén, hårtoppsserum 25 ml - 145 kr
L´Oreal Paris Studio Line Indestructible, Volume Mousse - 46 kr
L´Oreal Paris Studio Line Indestructible, Fixation Spray - Gratis när man köpte en Indestructible produkt.
Mavala, nagellack 5 ml - 45 kr
Garnier, Respons inpackning som ger glans- 35 kr
 
Björn Axens serum är värt varenda krona! Den ska ge glansiga toppar och skydda dom och man både ser och känner resultatet direkt! :) Inpackningen verkar också bra med tanke på priset, känns iaf väldigt mjukt nu och var lätt att borsta ut. Nagellacket blev inte riktigt samma färg som på naglarna i affären men är nog ganska nöjd med det ändå. Sprayet och moussen får jag prova imorgon.

Imorgon är det landskap med, missa inte det!

Baka grissini = tråkigt!

Imorse tog jag äntligen tag i mitt grissinibakande till Johannes student! Allting var himla lätt och smidigt förutom den detaljen att dom ca 80 bullarna skulle rullas ut till pinnar !! Lång tid tog det och mina fingrar hade ont när jag äntligen var färdig. Fast dom blev väldigt goda, så var faktiskt värt besväret :).
Sen satte jag mig ute i solen och läste en stund fast fick sluta när det plötsligt började regna. Två minuter senare hade det slutat regna igen, men då orkade jag inte gå ut igen.
Under eftermiddagen har jag inte gjort någonting, men hör fortfarande inte ett piss på högerörat så känner att jag är ursäktad. Tänkte försöka gå en liten runda med Selma om en stund, och sen ska jag se om älsk vill komma hit och kolla på Morden i Midsomer med mig ;P.

Jag skulle egentligen hjälpt till på månadstävlingen i agility ikväll, men kände att det kanske inte skulle vara så bra för öronen. Däremot så upptäckte jag att det är agility och lydnads SM i Karlskrona nästa helg. Det måste jag verkligen in och kolla på :)

Tummen upp för Maxis bageri

Sjuksjuksjuk!
Blir bara mer och mer förkyld. Det sitter typ i halsen och öronen mest, men måste säga att jag hellre har snuva för när det sitter i öronen känns det som att man går i en helt egen värld när man inte hör något :S.

Som ni nog förstår blev det ingen strand med Cilli i måndags, jag råkade somna ute i solen efter ett tag istället. Vi halv 5 när jag vaknade var jag ganska solbränd! Så borde man alltid göra, sova några timmar och vakna upp brun :).

Eftersom jag hade lovat Lisa att ha Jacky igår fick jag ju åka ut där. Fick börja med att skjutsa pappa till jobbet först vid 8- tiden så jag kunde ha bilen sen. Att rida gick riktigt bra, Jacky är väldigt rolig att rida :). Han blir helt överlycklig när han får göra galoppombyten eller längningar precis som sin far Grålle =).
Kände inte av halsen så mycket när jag red, men när jag kom hem började jag må sämre :/. Fick kämpa mig in till Maxi vid 2 iaf för att gå på kassamötet. Glömde dessutoom mitt stämpelkort för hade inte en tanke på att det skulle vara betalt möte.. men löste det med att skriva en lapp. Mötet gick väldigt fort kändes det som, för dom hade mycket information att komma med. Efter mötet fick jag mitt schema och två kuponger :). Börjar mitt riktiga schema om två veckor och jobbar sen enda till mitt på September!

På kvällen kom älsk hit en stund och kollade på House med mig, innan han fick köra hem igen så jag skulle få sova t riktigt. Det tycker jag att jag lyckades riktigt bra med, somnade vid halv 12 och vaknade inte förrän vid 9 idag.. 9,5 h blir det väl :).

Fram tills nu har jag inte gjort någonting, utan bara försökt få bukt med mina onda öron genom missbrukning av nässpray :P. Cilli och Fian ska till stan snart och jag vill egentligen följa med, för behöver kolla på hårfärg och vill inte sitta här och dega hela dagen heller. Fast måste först väcka bror och fråga om jag får ha bilen enligt mamma.. han verkar tydligen fått första tjing på den sen jag kom hem från England och fick min cykel!!

Dom här kupongerna fick vi av dom i bageriet för att vi i kassan skulle lära oss se skillnad på de nya bullarna och bröden ;D. Den översta kupongen ska jag hämta ut på lördag inför fotbollslandskampen! Eftersom jag inte kan äta alla bakelserna själv så blir det ju trevligt för dom som vill joina mig framför TVn klockan 19.00 ! ;)


Helgen

God Morgon!

I fredags jobbade jag till kl sju, innan jag körde hem till Lisa dit Cilli och Fian också kom. Sen tog vi med oss en filt ut och satte oss och åt i solen. Senare fick jag min vilja igenom och vi kollade på Morden i Midsomer samtidigt som vi
pratade :).
På lördagen gick jag en morgon promenad med vovven innan jag solade någon timme :). Sen så inveg jag min cykel och mötte älsk i stan vid tjugo i 4. Därefter skedde mitt inpulsköp av väskan, eller panikköp kanske man ska säga för hade ju ändå planerat att gå och kolla på en väska, men hade bara 5-10 minuter på mig att prova och välja! Sen så blev det grillning hemma hos älsks mor, med hans far och morbror. Maten var verkligen jättegod :).
Vi satt sen där hela kvällen innan vi vid 10 gick ner till Johannes lägenhet för att möta honom och Fian. Sen satt vi där till runt 12 och pratade skit, innan vi gick en sväng på stan :). Det var ganska mycket folk ute, fast kändes endå som om dom flesta i vår ålder höll sig utanför stan på Natti.  
Igår söndag cyklade jag hem från älsk ganska tidigt, var nog hemma här innan 12 iaf. Sen solade jag någon timme innan jag satte igång att laga middag till mamma, Kycklingpasta med fetaost ;). Till efterrätt blev det citronlakritsglas och kaffe. På kvällen gick jag en långrunda med Selma innan jag bara slappade och kollade serier hela kvällen :).

Lisas kise låg som en döing när jag klappade och kliade den. Hon märkte inte ens att jag tog flera bilder på henne :)


Såhär såg jag ut i lördags. Osminkad här, så därför inget ansikte ;) .. sminkade mig inte förrän vi skuller ner på stan på kvällen!


Maten hos älsks mor var supergod :)


Idag är jag sjuk IGEN!!
Fick väldigt ont i halsen igår, och idag är den hemsk. Känns som om jag har ett stort sår  i strupen varje gång jag sväljer.. snuva har jag också.. :/. Jag var ju sjuk för två veckor sedan också, hur kan man bli sjuk direkt igen?..
Igår ringde Lisa som har haft Jacky sen jag åkte till England i vintras, hon undrade om jag ville rida honom lite. Vi bestämde att jag ska ha honom imorgon, men nu känns det inte alls som en bra ide längre eftersom jag kanske dessutom måste cykla ut dit.  Det är lite mer än 1 mil dit så det är ingen cykeltur man vill göra sjuk.. Jag har kassamöte kl 2 imorgon också, så får se till att rida tidigt!

Nu ska jag ta med mig min bok ut och lägga mig i solen. 25 C nu och blå himmel . Cilli och jag skulle egentligen till stranden idag, men får se hur det blir med det. Jag vill helst ligga och göra ingenting nu känns det som.
RSS 2.0