Framme i England

Hejhej!

Nu kommer äntligen en liten update.
Resan hit gick superbra :). Hittade alla terminaler, gater och tåg utan några problem alls. Hade mer problem med att hitta tolatter :P. Jag var ju lite orolig för Heathrow men på flyget visade dom en informations DVD om vart man skulle ta vägen efter att man gått av. Så när man steg av vara det bara att följa anvisningarna och sen kom det personal som slussande en genom alla säkerthetskontrollerna. Säkerhetskontrollerna var ganska avancerade, först visa boarding pass, sen visa pass och få ansiktet scannat, sen vätskekontroll, och sen den vanliga säkerhetskontrollen, fast du var tvungen och ta av skor och andra lösa grejer. Stort plus för British Airway flygen, lite skillnad mot charterflyg. Bekväma och stora läderstolar, DVD-som visade var man är, höjd, temperatur osv, och väldigt goda sandwichar :). Flygningen mellan London och Newcastle var väldigt skakig ett tag, men vi överlevde :P. Var helt slut på kvällen efter 13 timmars resande kan jag säga.  

Mitt rum här är väldigt lyxigt :). Har en två meter bred säng, heltäckningsmatta, sminkbord, TV, massor med gaderober och Crosstrainer i enkel modell.
 Visade sig att kenneln och huset ligger nästan mitt i stan, 5 minuters promenad och jag är nere i stan och går:).
Det bor 27 st hundar här.
- 22 st Engelsk Springer Spaniel, 4 av dom är valpar.
- 5 st är Cocker Spaniel.
Valparna är sjukt söta och helt galna :). Har fått gå med dom utomhus några gånger nu och dom far runt som bara den. Sen klänger dom på benen så man knappt kan ta ett steg, samtidigt som dom låter otroligt sött :). Annars har jag mest varit ute och gått med några hundar och idag har jag badat Haze och James som ska ställas ut på lördag.

Nicola och Martin som jag bor hos är båda trevliga. Martin och jag hade en väldigt lång disskusion igår. Den handlade om veterinär utbildningar -> hur hemsk portugisisk mat är -> svensk mat-> invandrare i England (jag la märke till att var tredje person var kinesisk på flygplatsen) -> regeringen och EU -> jag skulle försöka förklara vad pappa jobbar med. När jag kom i måndags förstod jag inte ett ord av vad Martin sa, så har verkligen kommit in i språket snabbt för nu förstår jag mycket mer. Var ju inte enkla ord i dom ämnen som vi avhandlade. =).
Deras ena dotter som jobbar med att trimma hundar här på kenneln är supertrevlig. Hon har stora planer för ställen hon ska ta med mig till och visa mig. Hoppas bara att det blir av också!¨

För dom som var oroliga för maten här kan jag berätta att den är heeelt vanlig. Har fått sånna vanliga saker som pasta, kyckling, pizza och sandwich. Idag hade vi pannbiff med potatismos och grönsaker. Frukosten är toppen, jättegoda toaster och en musli med massa nötter i :).

Intressanta noteringar:
- Hela alla golv+trappa är täckta med heltäckningsmattor.
- Du använder dina uteskor inomhus också, bara att torka av dom på dörrmattan och gå in.
- 8 koppar te om dagen är det som gäller ( jag har maxat 4a).
- Postkodmiljonären finns i exakt samma version som i Sverige fast på Engelska.

Har säkert glömt massa mer saker som jag vill berätta, men är trött nu. Ska snart gå och borsta tänderna och sen krypa ner i sängen och kolla på Samantha Who. Älsk är på gymet nu, men borde komma hem om en timme så vi kan prata lite på Skype =).

Här flyger vi över London, blev en häftig bild tycker jag!
 
 
En av väntehallarna på Heathrow
 
En del av mitt rum här :)
 
Min gåmaskin, har redan börjat använda den flitigt. Man kan läsa på displayen hu många kalorier man förbränt, så ökar motivationen lite =).
 

Dagens reseplan!

Nu har jag och älsk precis tagit ett jobbigt hejdå.. kommer sakna honom massor :'( .
Imorgon ska jag säga hejdå till Selma vilket också kommer bli jobbigt. Hon kommer tycka jag sviker henne för hon är en så himla klok hund =/.

Planen ser nu ut såhär:
- Sova 00.30 - 05.30.
- 07.02 lämnar tåget till Köpenhamn stationen.
- 11.20, incheckning av bagaget på Kastrup.
- 13.20, flyget lyfter mot London Heathrow
- Ställa tillbaka klockan en timme, (flygtid 2.10 h)
- 14.30 landar i London
- 16.05, flyget lyfter mot Newcastle
- Ca 17.15 landar i Newcastle.
- Köpa biljett för att ta Metro in till centralstationen.
- 18.58 köpa tågbiljett för att åka vidare till Northallerton.
- 19.38, Nicola hämtar mig på stationen.

Pappa har fixat en karta över London Heathrow åt mig :). Tydligen är det många som går bort sig där, så är skönt att jag landar i samma terminal som jag sen reser ifrån. Hoppas nu verkligen att hela reda går bra och att jag lyckas hitta alla terminaler och tåg :S ... 

God Natt!
 
Älskar denna snyggingen <3

Förbredelser

Hej!

Igår blev en mycket bra dag =). Började dagen med lite packning, innan jag träffade Fian och Cilli för en fika. Blev en dammsugare, kanel snäcka och kaffe latte för mig :). Sen så fyndade jag en mascara på Svanen, L'Oreals Longitude för bara 67 kr (ord 135 kr).
Därefter träffade jag älsk på Maxi för att handla ingredienser till kvällens middag. När vi kom hem blev det skagentoaster ute på varandan, med mina päron. Sen satte vi igång att laga min vanliga Kycklingpasta med fetaost. Den är så sjukt god :). Nästa vecka när bror fyller år skulle han tydligen bjuda sina vänner på den då också. 
Kvällen avslutades med Let's dance och ett program med Lars Winnerbäck. Tycker det är coolt att Lasse verkligen låter exakt lika bra live som på skiva. Inte många artister som gör det!
Blev iaf en sjukt bra och mysig kväll =)

Idag har jag lagt fram allting som ska med i resväskan. Sen så körde jag ut på agility med vovven. Vi har ju inte varit iväg och tränat sen innan hon fick livmodern borttagen, så var ju i slutet på sommaren någon gång. Snacka om att hon blev lycklig när hon fick hoppa igen =). Full fart var det!. Anslutade med att gå upp i skogen och gömma massa godis på ganska svåra ställen. Kan säga att Selmas luktsinne minsan inte blivit sämmre med åldern, snarare tvärtom. Hon är också duktig som använder båda tekninkerna, både med nosen i backen och sen med nosen i luften.
När jag kom hem så fick vovven sig ett bad, så nu är hon ren och väldoftande.

Pappa och jag provade att packa min resväska för en stund sedan. Jäklar vad full den blev, jag kommer få ha ganska mycket med mig i handbagaget. Typ fön och Volummastern tänkte jag att jag kunde ha i datorväskan. En överraskande sak var att resväskan bara vägde 19,5 kilo! :O. Så den får egentligen väga 3,5 kilo till, men det får inte plats!



Skagentoast och vitt vin =) 
 
 
Selma sitter fick sitta och vänta medan jag gömde godis i skogen!
 
Hon letar för fullt!
 
En av godisarna hittade hon uppe på en sten :)

 
En del av packningen, fortfarande var mycket i tvätten!
 

Nu kommer älsk snart hit och så ska vi ha en riktigt mysig kväll =). Bla är det handboll att följa och så har mamma gjort fastlagsbullar :)

Ny hårfärg efter 3,5 h!

Idag har jag varit iväg hela dagen, så var verkligen skönt att komma hem nu och bara slappa framför handbollen på TVn.
Jag började dagen med att köra till banken för att växla pengar. Kl halv 11 var det dags att gå till Annika för att få frillan fixad. Ville göra fler blonda slingor och klippa mig. Efter 3,5 h & färgning, diverse hårkurer och silverschampo hade jag mina blonda slingor :). Jag hann bara klippa luggen för sen var jag tvungen att rusa till jobbet! Började egentligen kl 2, men kom kanske 20 minuter för sent. Men jäkla vad bra håret blev :). Trodde det skulle bli orangeaktigt på det håret som tidigare varit bunfärgat, men hon fick topparna att bli nästan lika vitblonda som utväxten blir i! Blev en väldigt jämn och fin färg =).

På Maxi hittade jag också mitt lönebesked. Visade sig att jag hade räknat helt åt skogen när jag räknade på vad jag borde få :D. Fick 3 500 mer än jag trodde och slog lönerekord ;). Fast tror jag fick lite mer en måndad när jag jobbade på posten, men då hade jag typ jobbat 9-10 h/dag fem dagar i veckan och det har jag ju definitivt inte gjort på Maxi. 

Igår var älsk och jag inne i Karlskrona och fixade med dom sista grejerna, så nu återstår bara ett schampo och en mascara att köpa. Imorgon ska jag sätta igång med den riktiga packningen :). Då ska allting som skaa med läggas fram och provpackas i resväskan.

Ser verkligen fram emot att åka nu. Selmas uppfödares dotter mejlade till mig igår också, med lite resetips :). Hon har ju bott och jobbat ett år i Newcastle. Hon lovordade Newcastles shoppingen, så den ser jag fram emot!  
Det jobbiga är att jag kommer sakna älsk massor :(.. <3

7 dagar kvar!

Idag mår jag äntligen bättre :). Har inte så mycket feber, dock är hostan och snuvan fortfarande jobbig. Ska egentligen jobba imorgon men orkar förmodligen inte det. Kan ju knappast sitta där och snora och hosta heller, men får se hur det är imorgon.

Börjar känna mig stressad över att inte få något gjort på dagarna. Idag har jag iaf lagt alla kläder som ska med till England i tvättkorgen och knåpat lite mer med packlistan. Dock är det ju fortfarande flera saker som ska inhandlas i Karlskrona. Tanken är nu att älsk och jag ska åka in på onsdag iaf och sen blir det kanske hockey på kvällen.

En annan rolig sak som jag glömt berätta är att jag både fått mejl från både Selmas uppfödare och Gillan(hon som jag först skulle till i England). Eva, Selmas uppfödare ville att jag skulle skriva en reseberättelse med bilder när jag är i England som hon sedan kan publicera på sen hemsida :). Hennes dotter, (Matilda) hade tydligen precis kommit hem efter att ha bott ett år i Newcastle så jag kunde få gärna få lite tips av henne också =).
Sen Gillan skrev och berättade att hon har hittat en kennel som jag kunde få komma till om jag ville. Dock har jag ju redan hittat nu, men kul att hon fortfarande tänker på mig :).

Dom här 12 veckor gamla sötnosarna får jag förhoppningsvis träffa nästa vecka :). Bilden är tagen från Kennel Calvdale.

Influensan

Hej!

Dom senaste dagarna har jag känt mig helt borta. Har haft jättehög feber, ont i hela kroppen, hosta och mått allmänt dåligt. Fick flashbacks till den julen när jag låg med 40 C feber och inte kunde röra mig..
Sen nu precis så läste jag om influensan på sjukvardsradgivningen.se och konstaterade att alla symptomen motsvarar mina.

Vanliga besvär är

  • kraftig sjukdomskänsla eller trötthet
  • muskel- och huvudvärk
  • frusenhet och hög feber
  • halsont och torrhosta
  • snuva och röda ögon
  • smärta bakom bröstbenet.

Jag har alla symptom utom det sista nu. Började med feber och ont i kroppen så jag trodde bara det var en vanlig förkylning, men nu när jag fått allt det andra också så får jag nog överge den teorin. Igår kväll var det värst då fick jag typ hugg i olika muskler hela tiden trots att jag bara låg stilla, samtidigt som huvudet kändes som en stor svullen sten.. 
Har  iofs förstått hela veckan att något var på gång för har haft ont i kroppen och huvudvärk hela veckan. Tror jag sa till älsk redan i måndags att jag tror jag är på väg att bli sjuk, sen i torsdags satt det igång på riktigt. Tydligen smittar influensan som mest dagarna innan sjukdommen bryter ut och några dagar efteråt, så jag kan ju ha smittats massor innan jag ens blev sjuk :/.
Sjukdomen kan dröja sig kvar i upp till 14 dagar efteråt vilket inte är så bra med tanke på att jag åker till England om 8 dagar :(.

Hoppas älsk vill komma hit senare och äta Ben & Jerry's med mig senare, han lär ju ändå redan vara smittad :). Vi skulle ju ätit dom i fredags men då orkade jag inte, så blev bara att jag åt några skedar. Anser att det är en väldigt överskattad glass. Den var ju god och så, men när den kostar 47 kr för en liten burk så förväntar man sig något extra och det hade den inte. Då är Sia glassen för 11 kr burken godare :).

Nu ska jag kolla på herrarnas andra åk i slalom eftersom Mats, pappas kompis, nyss kom på besök och  då måste jag gömma mig rummet tills han har åkt. Sen ska jag gå en runda med vovven. Skulle tydligen vara bra att röra lite på sig och dricka mkt vatten. Känner mig faktiskt lite piggare idag =)

Matilda har upptäckt Facebook! :O

Haha, ja äntligen har jag skaffat mig Facebook. Uppebarligen var jag väl också sist ut med det i Ronneby, för alla verkar redan finnas där! Tror man skickade iväg en vänförfrågan till sina msnkontakter atomatiskt när man skaffade det? Men sen utöver det så är det redan massor med gamla kompisar som hittat mig på bara två dagar :O. Tkr det är bra att man bara kan skriva med dom man är vän med också. Så slipper man massa konstigt folk som snokar och skriver. Dock förstår mig inte på alla funktionerna ännu, men det kommer väl.

Innan idag var Selma och jag ute på en långpromenad i solen :). Tycker dock hon börjar se och väga för lite nu! Innan operationen i höstast vägde hon 24,5 kilo och nu är hon nere i 21 kilo. En livmoder kan väl iaf inte väga så mkt som 3,5 kilo?

Sen ikväll har jag suttit och skrivit ner en liten ordlista på engelska "mat ord". Upptäckte att vårat lexikon innehöll några sånna sidor, så tänkte att jag lika gärna kunde skriva ner dom vanligaste och lära mig dom. Den har även några sidor med standarfraser som jag också tänkte lära mig :).

Imorgon tänkte jag rida på förmiddagen innan jag börjar jobba kl 2. På tal om jobb så råkade jag börja en timme för tidigt igår för hade skrivit av schemat fel i almanackan :O.  Fast enligt kassaledaren var det bara bra att jag kom för tidigt, så fick börja kl 3 iaf :). 

Nu ska tänkte jag se om filmen på 4an är ngt att ha!
 

Nyårsbilder

Jag upptäckte att jag inte hade tagit så många bilder som jag trodde så blir bara dom här! På mig själv fanns det bara två bilder där jag fjantar mig och dom tänker jag inte visa :P.

Älsk spelar Guitar Hero. Jag vann över honom med massor med poäng första gången jag någonsin spelade det :). Var lite som att spela klarinett faktiskt ;D.
 
Isa (älsks syster) och katten Lina. Linas ögon blev ju ganska häftiga.

Fian och Cilli 
 
Så här bra mådde älsk vid halv 4 ungefär :).
Nu blir det snart jobb för min del fram till kl 9. Sen så ska jag ta reda på om älsk och jag ska in till Karlskrona imorgon eller om vi ska ta det nästa vecka! Jag hade velat kolla på Benjamin Buttons otroliga liv som har premiär på fredag, så egentligen vore det bättre att åka nästa vecka så man kan avsluta med ett biobesök :)
 

Nyårsbilder på G

Hej!
´
Jag planerade att lägga in bilderna från nyår igår, men sen så orkade jag inte för hade knappt sovit något alls på natten. Gjorde istället massa annat istället för att inte somna :). Började med att åka med älsk till arbetsförmedlingen för att jag tänkte att jag borde informera Patrik om min Englandsresa. Fast han var ju självklart sjuk så istället fick jag sitta där och glo i 40 minuter medan jag väntade på älsk. Sen åkte vi till Team Sportia för att kolla på Streetskor till mig. Hittade ett par snygga vita Reebok skor, som jag tror att jag ska köpa. Sen gick vi in på Järnia och kollade på Engelska adaptrar. Dom var dock väldigt dyra så ska se om jag hittar några billigare när vi ska till Karlskrona.

När jag kom hem så gick jag en promenad med Selma för att förbränna helgens godis :P. Sen provade jag mitt nya headset och mikrfon, vilket fungerade bra. The Essential Headset for High-Octane PC Gaming står det på paketet, så verkar ju vara väldigt avancerat för att vara så billigt som det var.  
Sen laddade jag ner Office 2007 och installerade det på både mina, pappas och Gustavs dator, så där tjänade vi väl 4 000 kr ungefär, jämfört med om man skulle köpa det. 

På kvällen så gick jag först över till grannen och frågade henne om hon kunde lämna in mina skor hos skomakaren i Karlskrona. Pappa hade tydligen pratat med henne på jobbet igår och då sa hon att hon skulle dit. Det gick bra att hon kunde lämna dom, kanske t o m hämta dom nästa vecka också. Men älsk och jag ska nog ändå in där nu någon dag och shoppa så kan nog lösa hämtningen själv :).  
Efter det cyklade jag in till träningen, tränande, och cyklade hem, så var väääldigt trött i både huvudet och kroppen på kvällen kan jag säga! Därför det inte blev några nyårsbilder :). 

Bilderna kommer förmodligen ikväll istället =) 

Internetshopping

Beställde lite saker från Yves Rocher för ett tag, så idag var jag och hämtade ut paketet.
Ville egentligen bara ha löspudret och ansiktesmasken, men sedan blev det lite annat också för att jag skulle slippa betala frakten.
Blev positivt överraskad av läppstiftet eftersom det egentligen inte riktigt är min grej, men beställde ett iaf eftersom det var så billigt. På hemsidan ser läppstiftet rosa/brunt ut men nu när jag provade det så är det typ pastellrosa i en jättesnygg och diskret ton :). Har också hunnit prova löspudet och handkrämen som även dom verkar bra =).

Allt detta kostade 154 kr.
- Handkräm, Läppstift, Duschcream
- Löspunder mot blanka näsor
- Rengörande ansiktsmask,
- Fuktgel, Kräm mot ojämnhy, Omega 3 ansiktssalva (fick dessa tre gratis)
- Sjal. Vet inte vad sjalen kom ifrån för den finns att köpa på hemsidan, för jag har varken beställt eller betalat för den.  
Jag blev iaf väldigt nöjd med sjalen och kommer bli ännu snyggare sen när jag blir mer blond om två veckor :).  Jag har redan en nästan likadan sjal från Indiska fast den är svart/silvrig!

Nu tänket jag ge mig ut på en promenad med vovven. Känner mig helt stel efter att ha jobbat hela dagen och dessutom har jag träningsvärk sen ridningen igår. Sen så kommer älsk hit och så ska vi ha filmkväll :). Vi tänkte kolla på  filmen Iskallt mord!

Imorgon blir det också jobb mellan 10.25- 18.10, så blir ganska bra med pengar med tanke på att det är en söndag =)

Ser att mina rubriker har fått något hemskt typsnitt! :O. Ska försöka ändra på det sen, eller om det bara är bloggen som kronglar...

Bildrensning!

Tänkte bara informera om att jag nyss har haft en rensning bland mina bilder här på datorn. Det slutade med att 1 229 av 7 149 st bilder  hamnade i papperskorgen! :P. 
Med digitalkameran blir det alltid så att man tar massor med onödiga bilder eller typ 10 st som ser likadana ut. :).
Nästa steg är att rensa bland all musiken innan jag ska flytta över bilder, musik och film till den nya datorn. Tur att jag fortfarande har älsks externa hårddisk här som jag kan flytta över med, för annars hade det blivit problem.

Just nu är jag i ett dilemma om ifall jag ska träna ikväll eller inte? Vet inte ens säkert att det är någon träning, men tycker det borde vara det..

Hittade den här väldigt gamla och söta bilden på Gustav :). Han kommer bli väldigt arg när han ser att jag har lagt upp den här, så passa på att titta innan jag tvingas ta bort den =)=).

Shoppinghelg i Lund!

Hejsan!

Kom precis in från en promenad med vovven. Var ute för att inviga mina nya skor och se om man behöver ha med sig termobyxor till England :P. Kom fram till att det kan behövas. Mitt stora problem blir hur jag ska få plats med alla kläder och saker i en resväska som bara får väga 20 kilo!! :S. Tänkte jag skulle testpacka lite ikväll eller imorgon.
Sen så mötte jag ju självklart  Maxichefen med hund nu när jag var ute och gick. Jag hoppas verkligen inte att han kände igen mig för var inte så läcker med glasögon och hela köret :P. Han hälsade iofs men det brukar man ju göra när man möte någon ute i området.

Från fredag- måndag denna veckan har vi även varit på besök i Lund :). Både jag och Gustav(lillebror) skulle köpa datorer så då passade vi på att hälsa på släkten i Lund med. Dom bor typ 500 meter från torget och centrum också så det är helt perfekt :). 

Jag köpte:
- Underställströja i ull, 300 kr på Stadium. 
- Mjukisbyxor, rea pris 330 kr på Intersport
- Sport BH, 200 kr på Sportex
- Gore-Tex skor Ecco, 800 kr från Team Sportia
- Headset med mic, 250 kr på OnOff

- Dator, 8000 kr på Elgiganten, ord pris 10 000 kr

Jag är helt förälskad i datorn, den är verkligen superbra :).
Efter att ha jagat den i både Lund och Kristianstad fick vi till sist åka in till Karlskrona igår kväll och hämta den. Karlskrona var ända butiken i södra Sverige som inte hade sålt slut den. Dom andra butikerna väntade på nya leveranser. I Kristianstad såldes leverans nr 2 slut på bara en dag :O.

HP Pavilion DV5-1190EO

Processor: Intel Core 2 Duo Mobile
CPU Cache: 3MB L2
RAM: 4 096 MB
Hårddisk: 320 GB
Grafikprocessor: NVIDIA GeForce 9600M GT
Dedikerat videominne: 512
Skärmen är 15,4 tum, 4 USB portar, HDMI port, inbyggd webcam med mikrofon och lite så. Ett stort plus är att den bara väger 2.65 kilo och att designen är så himla snygg :D. Trodde först att jag hade fått fel dator för skärmen kändes så stor, men måste vara för att det inte är någon tydlig ram runt den som gör att det ser större ut :).

Ska ta en riktig bild på datorn sen när det är ljust ute =)

Här är mina nya vattentäta "fridluftsskor". Tycker faktiskt dom är ganska snygga och mer liknar ett par arobicsskor :). Selma skulle ju självklart dit med nosen och böka.

Mitt nya headset, så att jag kan prata med älsk över Skype när jag är i England :)

Nu måste jag gå och göra något åt min trötthet. Kollade på hockeyfinalen inatt till kl 4 eller något, så blev inte mycket sömn.. Värmen i vårat hus kom faktiskt upp till hela 15 grader igårkväll. Bätter än så blev det inte med tanke på att det var -16 grader utomhus :S. Så det var ju skönt att det blev varmare ute idag, för nu ligger vi nog på 18 grader iaf =) ..

4,9 C inomhus!

Huuh !
Vi kom precis hem från Lund och möttes av ett iskallt hus!
Värmepumpen kronglade lite innan vi åkte, men nu hade den tydligen lagt av helt, så 4,9 C var det här inne :S.
Nu eldar vi för fullt både i kaminen och kakelugnen, så efter 30 min är temeparturen uppe i 6.9 C. Vílket fortfarande är sviiinkallt :(. Pappa ringer för fullt nu för att få tag på någon som kunde fixa med det...
 
Nu måste vi kör in till Karlskrona för att försöka få tag på min dator ! Tydligen ända butiken i sydsverige som har den kvar! Överallt annars är den slut och dom väntar på nya leveranser :P.

Önska mig lycka till! =)

Nyårsdagen

Kvällen igår blev verkligen lyckad :).
Först var vi hos Lotta på middag fram till 12 innan det blev efterfest i Jóhannes lägenhet fram till kl 4.
Tänkte visa bilderna som togs + berätta mer om kvällen efter helgen!

Idag väckte älsk mig redan kl halv 11 trots att vi bara hunnit sova några timmar. Kände mig helt död först, men efter en god frukost så blev det mkt bättre :). Så bra att jag satte igång med en storstädning av rummet t o m ;O haha.

Vid två var det dags för inventering på Maxi. Jag fick i uppgift att räkna herrkalsongerna följt av strumpor och lite damundekläder! Kan ju säga att jag har varit med om roligare nyårsdagar. Tog ungefär fyra timmar för hela Maxis personal + RBKs fotbollslag att räkna alla varorna.
Efter inventeringen åka älsk och jag och hämtade pizza på Blekan(blev en Capricciosa med kebabsås för min del) .

Fick även veta en väldigt rolig grej idag !! Det kommer födas små söta valpar när jag är i England :D . Nicola mejlade och berättadet det idag =)! Hon vill dessutom veta massor om vad jag vill göra på fritiden när jag är där. Kan man svara rida och åka till städer för att shoppa? ;)

Tog den här bilden från Selmas uppfödare. Det är inte Selmas kull utan en kull som föddes strax efter att vi hade hämtat henne :)


Men nu måste jag verkligen sova! Har inte packat någonting ännu så måste göra det innan jag börjar jobba kl 09.25
Vi ska ju åka till Lund imorgon för att shoppa och hälsa på släkten. Förmodligen kommer vi stanna ända till på måndag. Skönt att affärerna har öppet på söndagar också i dom större städerna för jag måste köpa massa saker inför resan, bla en bärbar dator. Har span på en prissänkt HP från Elgiganten. Kostar 799 kr nu har kostat 10 000 innan. Känner att det kan vara värt så mycket penger när den är så himla bra :P.

Sov gott !
RSS 2.0