Ny frisyr ;)

Heej!

De senaste dagarna har det inte hänt så himla mycket. Var ju på Aspö i söndags med det ska jag berätta om i en annan blogg med lite bilder också. Annars har jag mest jobbat, solat, badat och letat resa till Mallorca :). Igår var vi allihopa nere på resebyrån och kollade hotell, så idag eller imorgon blir det förhoppningsvis bokat.  Det dumma är att jag har fått massa nya jobbtider nu i Augusti och Septemer och två av dem ligger då vi tänkte åka. Så ska försöka byta med någon, för ta bort dom vill jag inte göra :).

Idag ska älsk och jag åka till Kristianstad för att shoppa! Väckte honom för en timme sen men han ligger fortfarande kvar i sängen, så vi får väl se när vi kommer iväg :P. Sen ikväll så är det kräftskiva ute på Millegarne. Har inte riktigt bestämmt mig för om jag ska dit eller inte, men tror jag ska det =).


Vilken kändisfrisyr passar jag i?
Testa er själva :)!  http://kandisfrissan.veckorevyn.com/

Orginalet


 
 
  
 
  

Ny hårfärg och lite tips!

Hej!
Finns inte så mycket att skriva om de senaste dagarna för jag har mest jobbat :). Igår var jag äntligen klar med mina 9 dagar i rad. Nu är jag ledig i helgen för att sedan jobba på måndag igen.. =)
Igår när jag kom färgade pappa mitt hår, eller toning är det egentligen. Har ju färgat mitt hår hos friösren de senaste året, men nu har hon semster till september och pappa är riktigt bra på det så tänkte att jag lika gärna kunde göra det hemma :).  Använde L'Oreals Casting Cream Gloss i färgen kastanj. Har använt det innan och vet hur fint håret blir av den toningen. Blev lite mörkare än vad jag hade tänkt mig, men hade ju ganska mörk hår sen innan så var väl därför. Är i alla fall skitnöjd :). Håret är typ mörkbrunt nu och i solen skimmrar det i rödbruna nyanser =). Dessutom blir det otroligt mjukt och glasigt av Casting toningen.

Kostar bara 74 kr på Maxi denna veckan ;).


Idag har jag varit på stranden med Cilli och Fian :). De kom hit vid 12 tiden och så tog vi båten över till Karön. Sen tillbringade vi eftermiddagen där med att sola och bada. Är helt perfekt att vara där ut :). Har ju varit svinvarmt här idag, men när man kom ut där så blåste det så det blev skönt att sola istället för svettigt. Så mycket folk är det inte heller så man behöver inte trängaas och ha massa barn springande runt huvudet :P.

Hade min nya solkräm också. Nivea Carotene Sun Lotion heter den.
Är bara skyddsfaktor 4 i den, men här i Sverige behöver man knappast mer. Den ska tydligen göra så att man blir brunare och eftersom jag inte brände mig utan faktiskt blev brunare så får den godkänt :). Kostade 79 kr på Maxi.

Ikväll ska älsk och jag hem till Cilli där vi ska kolla på lite charterresor som vi vill göra allihopa. Så får väl se om vi lyckas komma överrens allihopa :P. Jag ska ju ha råd med Australien också ;). Sen imorgon ska älsk, jag, mamma, pappa och Selma åka till Aspö och mysa :). Ni får veta mer om det efteråt =)

Hittade även en lite rolig sida där man kan sätta in sitt ansikte med kändisfrisyrer på. Tänkte att ni skulle få ett smakprov på mig i bla Poshs,  Amys, Lindsays eller Jessica Simpsons frisyrer någon av de kommande dagarna! Nu måste jag fixa mig!

Ha en fin helg, pusss!



 

Extensium mascara från Yves Rocher

Tjo!
Fick en ny mascara för ungefär en vecka sedan och jag tycker den är så bra att den är värd ett inlägg ;).
Den heter Extensium mascara från Yves Rocher och kostade bara 79 kr på deras hemsida. (Blev 71 för mig med CSN-kort). Till att börja med tyckte jag den var ganska dålig för den är väldigt knepig att måla med. De första gångerna kletade alltihopa ihop sig. Men efter några dagar började jag helt ändra uppfattning. Fransarna blir långa, lagom tjocka och mascaran sitter där den ska hela dagen. Ett bevis på det är hur den satt i lördags. Då sminkade jag mig på morgonen innan jobbet. När jag kom hem på eftermiddagen skulle jag tvätta håret eftersom vi skulle in till Östersjö, men eftersom jag hade bråttom behöll jag sminket på under duschen. Eftersom jag inte vill ha så svarta fransar undvek jag att bättra på mascaran efter duschen. Inne på Östersjö festivalen ösregnade det växlat med duggregn. Hade ju paraply i det värsta regnet men hela luften var fuktig och vid havet  blåste regnet åt alla möjliga håll. Med vilken som helst av mina tidigare mascaror skulle fransarna ha lagt sig ner och klibbat ihop lite. Därför var jag helt övertygad om att mina fransar skulle se ut så när jag kom hem. Blev därför väldigt förvånad när jag kom hem på natten och upptäckte att fransarna såg ut som innan jag åkte. Helt separerade och lika fint uppböjda som tidigare :).
Ett annat plus är att man kan tvätta bort den superenkelt med bara ljummet vatten. Blir inte ens någon färg kvar längst in i fransraden som det annars brukar kunna bli. Verkar inte som att mascaran fäster på huden, för när man sköljer med vattnen så blir den mjuk som en kräm och rinner av.  

Är sammanfattningsvis skitnöjd med den :)

PLUS
- Sitter helt perfekt hela dagen
- Ger långa och lagom tjocka fransar (inga spindelben)
- Lätt att tvätta bort

MINUS
- Knepig att måla med i början innan man hittar finessen
- Svår att måla många lager med, om man vill ha tjocka fransar


Idag har jag jobbat mellan 8-15. Efter jobbet träffade jag älsk för en fika på Contan.
Dom har renoverat där inne vilket jag inte visste, så blev väldigt förvånad när jag kom in där.  Ser jättemodernt nu och var himla snyggt =). Jag kunde ju inte låta bli att säga det till Uffe som är ägaren, men han blev himla glad :). 
Jag hade massa planer på vad jag skulle göra här hemma ikväll, men fastnade framför TVn för att kolla på DN- galan. För en stund sedan vaknade jag förvirrat upp och upptäckte att jag hade somnat i 1,5 timme och missat hälften av svenskarna :/. Var tröttare än vad jag trodde :). 
Nu kommer strax älsk, så ska snart få sova på riktigt. Bärjar inte förrän 12 imorgon så blir lite sovmorgon. 

Nattinatti, kraam !  

Östersjö var kasst :/

Hallå :)!

LÖRDAG
Östersjö festivalen i lördags var verkligen ingen höjdare :S. Jag jobbade fram till klockan 5 så sen blev det till att speeda hem och byta kläder, för att sen äta middag hos älsk vid halv 6. Lotta hade grillat kyckling och grönsaker och gjort ris. Sen kinesisk soja till det, så det blev ju typ som kinamat. Var skitgott :). Sen vid 7 tiden åkte vi hem till Cilli för att förfesta. Fast Fian och jag skulle köra så fick bidra med vårat sällskap istället. När vi sen närmar oss Karlshamn ser vi hur mörkt det ser ut  framför oss och några sekunder senare börjar det ösregna. Regnandet fortsatte sen i princip resten av kvällen med några korta uppehåll. Min nya mascara var helt fantastisk, tänkte tillägna den ett eget inlägg imorgon!
Kvällen ägnade vi väl mest åt att gå runt och kolla. Senare på kvällen avgjordes finalen i Baltic Song Contest där La Gaylia vann med låten Over and over again. Personligen tycker jag att hon kronglade till låten lite för mycket. Typ hoppade mellan låga och höga toner hela tiden och wailade däremellan. Fast nu är ju jag inget proffs på sång direkt :).
 Senare på kvällen/natten träffade vi på ölänningarna från Johannas fest och även Johanna och Jennie senare. Stockholmarna från midsommar siktade jag också. Så alla verkade ha hittat till blöta Karlshamn. Kom väl i säng runt klockan 2 så småningom. Då förs jag kan jag lova :/ ...

SÖNDAG
På söndagen ringde alarmet klockan 9 igen, för då var det dags att åka ut till Millegarne och fixa hos Loppan. Orkade inte käka någon frukost så steg bara upp ur sängen, ploppade i linserna och körde iväg :P. När jag var klar skulle jag egentligen skynda mig hem direkt, men började prata med Ninni. Hon kan fixa jobb åt mig i Tyskland, Holland och USA. Fast jag vill ju till Australien, men Prestige en hingst som de hade tidigare är tydligen där. Så kanske hon kunde fixa det där också :P. I alla fall 30 minuter senare upptäcker jag att jag börjar jobba om 40 minuter!. Då blir det västa paniken ! Kör rally hem på blanka tio minuter, slänger mig i duschen, sminket åket på på fem miuter och frukostmackan får följa med till bilen! Haha, men i tid kom jag :). 

MÅNDAG
Idag har jag också jobbat 5 av mina 9 dagar i rad är avklarade nu :P. Sen kom älsk till Maxi och så köpte vi hårfärg till mig. Han fick bestämma färg, så när pappa har tid att färga mig får vi se hur det blir :S. Var nog ett och ett halvt år sedan sen jag sist färgade mig själv :/. Men min frisör har semseter till september och då kan jag lika gärna spara pengarna. Kvällen har vi ägnat åt att kolla på Kretaresor och sen läsa lite broschyrer från Australien:P. Sen tog jag mig en riktig långprommenad med vovven. Hade med mig mobilen eftersom jag tänkte ringa älsk, men han var hos Anton så hade inte tid med mig :). Då upptäckte jag att jag hade massa musik i mp3n på mobilen. Hade glömt bort att den fanns där, men den fick bli mitt sällskap istället =).

Nuu ska jag sova ! Börjar klockan åtta imorgon :/.
Sov gott! Pusss

Falsterbo Horse Show

Tjo!

Jag var ju nere i Falsterbo i onsdags och kollade på hästtävlingarna som är där nere hela denna veckan. Skulle egentligen sovit över till torsdagen, men gjorde aldrig det eftersom Ninni missade finalen med typ 0.2 %. Väldigt synd, för hade velat se henne rida :/. I alla fall så  tog jag med mig mamma, pappa och bror ner. Slapp på sätt att betala både bensin och intäde :). Började med att kolla lite på ponny dressyr, sen var det hoppning och lite så. De visade även agility vilket jag såg fram emot att se fram tills jag insåg att det var nybörjare som hade uppvisning. Trodde typ de skulle ha bjudit dit SM-laget eller något. Som det var nu hade min lilla vovve gjort det bättre trots sin ålder. =) . Fast var i och för sig några som var duktiga, antar att det var tränarna i klubben eller något sånt.
Sen träffade jag Jennie och så började vi kolla på finalen som Ninni skulle ridit om hon hade gått vidare. Fast Jennie tyckte det var ganska tråkigt tror jag, för hon försvann ganska snabbt för att köpa mat. Ungefär samtidigt som hon gick så kom Jenny och Matilda. Väldigt bra tajming, för då kunde jag kolla på resten med dom. Fick en jättefin Kyra K tröja av Jenny med som tack för hjälpen med Loppan.
Klockan halv 4 började Huntingen vilket väl var dagens höjdpunkt :P. Det innebär att ryttarna först hoppar några hinder inne på banan, sen rider de ut i trängen med typ vattengravar, trähinder, upphopp osv, innan de kommer in på banan och avslutar med några hinder till. Själva trängen finns ju inne på Falsterbo området, så man kan stå nära alla hinder och se. Jag, Jenny och Matilda råkade ju befinna oss inne på en BajaMaja inne på trängbanan när första start gick. Haha :P som tur var kunde jag inte se BajaMajan på TVn sen, så det syntes nog inte när vi smet ut.
Efter Huntingen som jag för övrigt såg från läktaren på en plats som mamma hade paxat till mig 40 minuter i förväg så kollade vi lite i affärerna. Där inne i ett tält träffade vi även på mammas bror, med fru och mina kusiner. :).
På hemvägen fick sitta i bilköer i säkert 50 minuter eftersom alla skulle hem. Kom väl några enstaka kilometer på den tiden :S. Blev även ett stopp på Mc Donalds vid första bästa ställe och sen fick jag köra resten av vägen hem eftersom pappsen var trött :P.

Har jobbat idag och ska jobba i 9 dagar i rad, så uppdateringen här kan bli lite si och så.
Ni får i alla fall lite bilder från Falsterbo här :).
Min kamera dog ju efter en bild, så de är tagna med brors mobil!

        här står jag och pratar med älsk! Har precis bytt till Telenor som han, så vi kan prata länge :P Vovven var också med :) 

Bilder från Tosia

 Ylva och Lotta Liina :P Jag och Jennie!  Jag och Jennie!  Tobbe :P Ylva, jocke, jag och älsk :P. Jag såg dock så rolig ut så mitt ansikte försvann :) naaaw :) Kajsa och Ylva


Såå varsågoda :).
Jennies och mina ansiktsuttrycka på de tre bilderna är ganska roliga.
Gör typ likadana ansiktsuttryck på varje bild :D.

Nu ska jag fixa mig innan jag börjar jobba.
Ikväll planerar jag att komma med en update om Falsterbo Horseshow med lite bilder!
PUSS

Telenor chatt

Heej !

Sorry vet att bilderna skulle komma igår, men jag hann inte! Jobbade från 9 - 4 och sen körde jag direkt ut till Millegarne och red Grålle och Loppan. Var nog inte hemma därifrån förrän halv 9 och då var jag bara hemma för att hämta mitt nya simkort :). Kom på att det kanske inte skulle vara så smart att vara helt ensam ute och rida idag utan mobil. Mitt telefonnummer flyttade ju inatt, så det gammla simmet skulle ju inte funkat.
Just nu sitter jag och chattar för fullt med en Björn på Telenor :D. Haha hade massa frågor om saldo, frakturor osv. Men nu börjar jag äntligen få ordning på allt :).  Himla kul funktion dom har att man ska chatta om sina frågor. Brukar ju annars vara helt omöjligt att få veta någonting, om man inte vill sitta i telefon hela dagen och trycka på olika knappar beroende på vilken tjänst man vill ha!

Nu önskade Björn mig en trevlig dag och jag önskar er detsamma! :)
Blir inga bilder idag heller för jag börjar strax jobba och sen kommer älsk ikväll.
Sen drar jag till Falsterbo i två dagar!=) Så på torsdag/ fredag kan ni höra av mig ingen.
Nu ska jag dyka in i duschen! Puss!

Tosia helgen :)

Halloj!

FREDAG
I helgen har det som sagt varit Tosia Bonnadagen här i Ronneby. Väl hemma hos älsk så bjöds det på grillad fläskfile, potatissallad och en  jättegod frukt och grönsakssallad :): Måste säga att vi hade skitkul, vilket resten också verkade tycka. Ylva har tjatat i två dagar nu om hur trevligt det var =). Vid halv elva tiden begav vi oss ner till stan. Vid det laget var jag väldigt full :P.  Var meningen att jag skulle cykla ner så jag skulle slippa gå hem, men fick ge upp det. Jörgen och Lotta fick ta den istället :). Ylva i sin tur började springa ikapp med dom. Blev jag och Tobbe som hamnade på efterkälken, Kim och Jennie hade försvunnit på hans cykel för länge sedan. Vi hittade alla vid Pressbyrån sen. När Ylva och jag behövde gå på toa  hamnade på någon personaltoalett inne på stationshuset. Kändes inte som om man fick vara där.
Sen började vi gå in i stan. Det var inte så många knallare kvar, utan vi hittade allt folket på torget och på nöjesfälten. Kändes mest som att vi flummade runt där och hälsade på massa folk :). Träffade både Lisa och Fian, vilket var ett tag sen =). Sen hamnade vi i en karusell som pendlade fram och tillbaka samtidigt som den roterade. Kan vara så att den gick hela varvet runt, men jag uppfattade aldrig att jag var helt upp och ner. Fast å andra sidan uppfattade jag inte så mycket alls såg bara massa ljus som blinkade förbi när vi åkte.  Man hade inte koll på vad som var upp eller ner =). Däremot är det ganska häftigt att åka karuseller när det är mörkt ute, en helt annan känsla än på dagen.
Klockan halv tre var vi nog tillbaka hos älsk för en efterfest. Jag känner mig törstig så tar lite vatten, efter några minuter börjar jag må skitilla och måste spy :S. Sen sätter jag mig i soffan och somnar :D haha! Tre timmar senare vaknar jag av att Jennie inte heller mår så bra. Hon och älsk har tydligen haft en groggtävling som hon precis förlorade.. Jag vinglade i alla fall till sängen och somnade. En timme senare kommer älsk också och ska lägga sig, vilket leder till att jag vaknar igen. Då är klockan ungefär halv 7, sen fortsätter morgonen med att jag vaknar en gång i timmen av att jag behöver dricka och har pissont i huvudet. Brukar annars bara må illa och spy på bakfyllan, men nu hade jag för första gången svinont i huvudet också.

LÖRDAG
Hade satt alarm på klockan 12 eftersom jag skulle stå i kiosken nere på Tosia klockan två. Så när det ringde var det bara att skaka liv i älsk och käka frukost. Mådde fortfarande skit, men kunde faktiskt äta. Ungefär samtidigt så försvinner solen och bara på några minuter drar ett åskoväder in. Regnet verkligen öste ner! Och jag som skulle cykla ner till stan sen, hade inte ens en jacka!. Men när klockan blev kvart i två sken solen faktiskt ingen. Väl nere i kiosken började jag må betydliget bättre också. Efter en gratis  Bullens korv och lite mjukglass mådde jag toppen ;). Klockan fyra kom älsk ner och gick vi runt och kollade i stånd fram till klockan halv åtta ungefär. Hann även med en pizzaslice. Så jäkla goda är dom, men 30 spänn för en liten triangel är mycket! Dessutom lyckades jag tappa mer än halva på marken :/.
På körde vi hem till mig och bubblade bubbelbad, vilket var väldigt skönt efter en så lång och jobbig dag :). Sen kollade vi bara på TV och slappade!

SÖNDAG
Klockan sex åkte älsk till jobbet, klockan nio ringer han och säger att han glömde mobilen, klockan tio smsar Ylva. Så min härliga sovmorgon försvann ganska snabbt, trots att jag tappert försökte somna om. Ylva kom och hämtade mig vid klockan elva så åkte vi in på stan och gick lite till på Tosia. Sen mötte vi upp Jennie och gick för att käka pizza. Eller Ylva och Jennie åt, jag hade ju precis ätit frukost så jag nallade bara lite av dom :P. Eftermiddagen ägnade vi åt att sola ute på Millegarnes badplats. Jag tog mig även ett dopp :D. Svinkallt! Älsk kom också ut och joinade oss vid tretiden. När vi kom hem här hade pappa precis grillat klart revbensspjällen och maten var färdig. Snacka om tajming ;).

Nu börjar snart Tyst Vittne som jag tänkte kolla på. Hade planerat att lägga in bilder från helgen också, men hinner inte :S. Ska försöka hinna fixa det imorgon!
Imorgon blir det jobb mellan 9 - 4 och sen ska jag skynda mig ut till Millegarne för att hinna rida Grålle och Loppan. På tisdag rider Ninni i Falsterbo, då gäller det att hålla tummarna. Hade varit så kul om hon rider i finalerna ons och tors när jag är där!

Ni får bilder på våra underbart goda hallon som jag käkade innan och en bild på Grålle som jag snodde från Ylvas kamera idag :).  Ha det fint, Ciao!




Kvällens planer

Hejsan :).

Kom nästan precis hem från jobbet, eller jag har hunnit duscha men inte så mycket mer.
Ikväll är det grillfest hemma hos älsk som gäller, sen fortsätter festen nere på stan där Tosia bonnadagen pågår för fullt. Tosia som typ består av marknad, tivoli och nöjesfält är här i Ronneby i tre dagar varje år! 
Egentligen har jag inte tid att skriva här för ska hämta Ylva klockan sex, men måste ändå vänta på att min dagkräm ska torka. Har sån där mineralfoundation, så fejset måste vara helt tort för att det ska bli bra :). Nu måste jag skynda mig att sminka mig och fixa håret! Har fortfarande inte lyckats bestämma vad jag ska ha för kläder, så det måste jag också komma på :/.

Trevlig kväll! Puss!

Bilder från brors konfirmation!

Hej
Här kommer de utlovade bilderna


Kvällen innan

 Bengt(pappas bror), mamma, pappa & Magnus Kicki, Susanne, Magnus, Niklas, Gustav, Tommas, mamma & fafa=)  Blev kallt så väggarna sattes dit!


Konfirmationen



   Bror är treje killen från vänster Haha Bror på gitarr      Pappsen :D


Festen hemma

  konfirmanden  Resterna fick Selma =) 


OBS. Detta inlägget skrevs i måndags, men gick av någon anledning inte att publicera.
Sen glömde jag bort att fixa det dagen efter, så ni får det nu!

Måndad 7/7
Såå nu fick ni lite att titta på :). Tänkte även berätta att det var en händelserik dag på Maxi igår, både stöld och hot! När jag hade slutat vid 3 träffade jag Cilli på stan en stund, vi blev båda övertalade att byta till abonemang för Telenor. Tänkte berätta mer om det när mitt telefonnummer har flyttats och jag har börjat använda det. Kommer i alla fall få en ny telefon om en vecka. Allt jag behöver göra är att betala 99 kr måndaden i 24 månader. Hela den avgiften kan jag använda till uppringnings kostnad, samtal och sms. Både älsk, pappa och Cilli har Telenor så dem kommer jag ringa gratis till :). Verkar himla bra, lägger redan i nuläget 100 kr i månaden på kontantkortet så kommer ju gå plus minus noll. Med fördelen att jag kommer kunna ringa och sms mycket mer eftersom det nu blir billigare med båda två, alltså tar längre tid att göra slut på de 99 kronorna =). Tillbringade sedan resten av kvällen tillsammans med älsk!
Idag gick jag upp tidigt och åkte ut till Millegarne för att rida Grålle. Vi försöker få ihop alla ridningar och fodringar till Falsterboveckan också. Jag ska i alla fall rida Grålle och Jennys häst Loppan några dagar eftersom jag bara kommer åka ner onsdag/torsdag. Jenny och Ninni åker ner redan på lördag och sen kvalar Ninni på måndagen och tisdagen, sen förhoppningsvis rider hon finaler på onsdag/torsdag :). Hela eftermiddagen och kvällen har tillbringats med älsk. Vi gick bort till stranden och köpte glass innan, sen satt vi där och kollade på solnedgången ;).

Nu ska jag sooova!  Hoppas ni orkade läsa allt :)
Natti natti, pusss!

Brors konfirmation!

Heej!

Idag har min minsta bror konfirmerats med idrottskonfirmanderna =).
Hälften av gästerna anlände redan igår. Blev lite stressigt för mig eftersom jag jobbade hela förmiddagen fram till halv 3och  sen skulle laga middagen till kvällen. Men det löste sig :). Folket kom hit redan vid 3, men fick underhålla sig fram till klockan 7 då jag var klar med maten. Blev min kycklingpasta =). Den uppskattades. Eftersom alla tog om ända tills all mat var slut så var det inte bara tomma ord heller :D . Var helt slut när jag väl kom i säng vid midnatt.

Konfirmationen började klockan 11 idag. Jag steg upp redan vid 8 för att hinna äta frukost med famo och fafa och dussutom duscha innan alla andra skulle göra det :P.  I kyrkan var det verkligen helt smockfullt! Vi lyckades dock sätta oss väldigt bra ganska långt fram. Jag fick agera fotograf för både min familj och fafa, så satt där med två kameror i högsta hugg. Stundtals kravlade jag runt på golvet i gången också ;). Fafa sa att det var den roligaste konfirmationen han hade varit på, och han har varit med om många vill jag lova. Jag håller med honom, var faktiskt inte alls långtåkigt. De hade valt ut jättebra låtar, som jag också hade på min konfirmation och sen vad de himla duktiga=). Avslutade med Halleluja, ni vet den från Shrek, och jag älskar verkligen den låten =). Brorsan spelade även gitarr då.

Eftermiddagen har vi tillbringat här med jättegod mat. Där hade mamma och dom verkligen lyckats :).
Jättekul att träffa all släkt också, vi var nog 30 personer i alla fall så blev ju en hel del folk. Jag fick även ännu mer pengar i studentpresent av de som inte kunde komma då. Så imorgon ska jag köpa skooor=).
Allting kan sammanfattas med att jag har haft skittrevligt :D. Har dock nästan bara pratat med fafa och min kusin. Fafa eftersom jag lyckades hamna brevid honom vid alla måltider och i kyrkan och Kristin eftersom vi hade mycket att prata om :). Hon blev klar med sin rättslära/juridik i våras, så gav mig massa tips om högskolan. Tycket jag skulle plugga samma som henne, men tror inte det är något för mig :P. Sen pratade vi resor och allt möjligt. Hon och Magnus ska ju gifta sig i september och det ser jag verkligen fram emot :). Häftigt att de gifter sig så unga också=).

Måste bara informara om att jag precis har stått och diskat i 1,5 timme. Mamma och pappa jobbade ju med maten sent inatt och var uppe tidigt så tänkte de skulle slippa diska allt. Men shit vad mycket disk det var, ändå hade vi kört en maskin under dagen. Tänkte ta en för och efterbild så ni skulle få se min bedrift, men disken fick inte ens plats på diskbänken utan stod på spisen och köksbordet också. Så därför skulle det inte bli så effektfullt om jag inte fick med allt före=). Började med att fylla diskmaskinen, sen diska alla skålar, bunkar, vin och champangeglas. När jag var klar med det så var maskinen klar så fick ju fortsätta i min goda stil och plocka ur den igen :/. Haha :D.

Nu ska jag sätta mig på verandan och äta en andra middag med älsk =).
Bilder kommer imorgon! PUSS!

Bränd as :/

Lite uppdatering :)

Igår ringde mitt alarm klockan åtta, eftersom jag skulel ut till Millegarne och rida. Precis när jag skulle stiga upp ur sängen börjarde telefonen ringa. Då är det förståss Maxi som vill att jag ska jobb. Så fick slopa mina ridplaner och skynda mig att duscha och fixa mig istället!. När jag kom hem vid fyra igen bokade jag en tennisbana i Brunnsparken. Sen ägnade jag och älsk kvällen åt att spela. Måste erkänna att han fortfarande är bättre än mig :/.

Idag har jag däremot varit iväg och ridit. Blev Tino och Grålle som jag red :). På fredag skulle nog Ninni ha lektion för mig, måste ju erkänna att jag håller tummarna för att jag kan ha den på Grålle. Funderar också på hur jag ska göra Falsterboveckan. Jag jobbar måndag/tisdag, men finalerna är onsdag/torsdag och förhoppningsvis är Ninni med där så hade velat åka ner då. Mamma och pappa verkade också lite sugna på att följa med och träffa lite släkt. Så kanske jag kan få dom att betala bensinen :). Annars får jag fylla bilen med lite hästfolk och så får vi väl tälta :P.

När jag hade kommit hem från stallet la jag mig och solade. All solbränna har ju försvunnit nu när det har varit dåligt väder. Vad tror ni gör när jag kommer ut? Jo jag somnar liggandes på magen. Därför har jag bränt mig på ryggen och på den kinden som jag hade uppåt. Väldigt fult, med en röd och en vit kind ;/. Ännu fulare är asen som jag knappt inte har solat innan i sommar :D. Helt spikraka räder efter bikinitrosorna, rött mot vitt :O. Inte speciellt vacker, mögligen lite häftigt eftersom mönstret är lite snett också ;D. Ryggen blir ju åtminstone brun även om man råkar bränna den lite.

Imorgon blir det jobb från åtta till tre. Därefter måste jag städa lite inför brors konfirmation. För torsdagen måste jag ägna åt att få tillbaka min solbränna på framsidan ;). Sen kommer det gäster redan på fredagen som ska stanna till konfirmationen på söndag. Lite synd är det att jag ska jobba både fredag och lördag, men hinner väl träffa dom lite ändå=).

Nu ska jag kolla lite CSI medan jag väntar på älsk. Han är och gymmar nu, fast skulle börja vid sju så borde ju komma snart =). Take care! Puss
RSS 2.0