Bilder från balen!

Hej, här kommer lite bilder från våran studentbal som var den 3/6 :).
Kanske kommer fler till hösten eftersom skolan också tog massa bilder,
 men de ligger på deras datorer så får hämta dom i höst =).

Jobba hos Bingolottos grundare?

Halloj!

Idag har älsk och jag varit inne i Karlskrona och hämtat våra pass! Jag ser väldigt rolig ut på passfotot :D. Vi var ju och beställde passen för två veckor sedan.  På den  första bilden som de tog gjorde jag en väldigt ful grimas eftersom jag inte riktigt var bredd. Hon på polisen frågade då om jag ville ta en ny, och det ville jag ju såklart. Men eftersom älsk stod brevid mig och flinade och jag själv tänkte på den förra bilden så skrattade jag med hela fejset på den nya bilden :D. Hon på polisen var t o m tvungen och fråga sin chef om man fick skratta på passbilden, så tydligen är det inte så vanligt folk gör det :P. 
Efter att vi hade fixat passen gick vi på stan en stund innan älsk bjöd på fika på Café Tre G :). Han blir så himla givmild när vi är där inne. Sist bjöd han mig på bio också. The Happening kollade vi på då. En riktigt bra film. Tycker ofta det är så himla självklart  vad som ska hända i thriller filmer. I The Happening går det inte att gissa sig till slutet, vilket gör den himla bra=).
På hemvägen från Karlskorna körde vi inom City Gross och handlade lite till mamma. Blev att vi köpt lite lösgodis också vilket jag egentligen inte behövde :P.

Sen ikväll har vi väl inte gjort speciellt mycket. Älsk  jobbar natt så började klockan 10 och jag börjar 8 imorgon så tänkte sova snart.

Pratade lite med Jenny innan idag också. Hon trodde att Ninni och co skulle kunna fixa jobb nere i Spannien till mig ifall jag skulle vilja det :). Det är ju en som heter Gert som har en gård där nere och är vän till familjen Svensson. Jenny och dom var där nere för ett tag sedan och hälsade på och hon tyckte det var väldigt fint. När jag kom hem och sa det till mamma så påstod hon att samme Gert är bingolottos grundare. När jag googlade på det visade det sig mycket riktigt att Gert Eklund är bingolottos grundare och har en anläggning nere i Spannien med 100 talet andalusierhästar och en vingård! Hade ju inte varit helt fel att få jobba hos honom :).

God Natt :) pusss!

1988 PRE Andalusian Stallion
 

Vaccination

Hej!

Älsk och jag skulle ju åka till Karlskrona idag men vi bestämde oss för att ta det på fredag eftermiddag istället :). Jag gick i alla fall upp tidigt och tvättade lite klänningar för hand. Dessutom körde jag en storstädning av mitt rum, vilket behövdes efter midsommar.
Sen solade jag någon timme innan jag cyklade in till stan för att vaccinera mig mot Hepatit A. Jag vaccinerade ju mig innan vi skulle åka till Tunisien förra året, och sen nu skulle man ta en påfyllningsspruta så att skyddet räcker i 20 år framåt! Jag har aldrig haft problem med sprutor så det gick bra, armen kändes bara lite bortdomnade en halvtimme efteråt. När jag hade fått sprutan skulle man sitta kvar och vänta en kvart så att man inte började må dåligt eller något sånt. Då var det ju helt perfekt för mig att passa på att sminka mig eftersom jag inte hade orkat det innan. Så där satt jag i vänterummet och la hela makeupen medan läkare och sköterskor tittade lite undrande på mig :D. Hon i receptionen som man skulle betala till såg också lite förvånad ut eftersom jag hade kommit in helt osminkad och 20 minuter senare kommer ut igen med både mascara och snygg hy ;D.
Sen cyklade jag ner till stan för att möta Cilli :). Vi kollade i massa affärer utan att egentligen köpa något speciellt. Jag letar ju efter en klänning till konfirmationen som är nästa söndag och en mascara. Får kolla mer i Karlskrona på fredag!
Ikväll har jag tränat agility med vovven. Hon tyckte det var hur kul som helst :). Har ju inte gjort det på länge eftersom hon har/hade höftledsinflamation, men tänkte köra lite lätt nu bara för att hon så gärna vill =). I slutet sprang alla hundarna runt lösa och lekte, såg himla roligt ut :P.

Nu ska jag titta på fotbollen!
Hejja Turkiet :) . Pusss

Selma:)
 Elsa!    

Bilder från Köpenhamn

Har ju fortfarande inte skrivit något om Köpenhamn eftersom vi var där helgen efter studenten och då hade jag en liten paus från datorn :) . Det var med spelningen som vi åkte dit, så jag blev bjuden på allt. Med mig hade jag Ylva som fick åka med för en några hundra och då ingick nästan allt :P. När vi kom till Köpenhamn vid 11 tiden gick vi till en resturang och åt lunch. Sen hade vi en kort spelning på det stora torget brevid tivolit innan vi fick gå på Ströget några timmar. Det var dock helt smockat med folk så vi orkade inte gå där så länge, uatn gick in på tivolit istället. Fanns inte så många karuseller som jag trodde det skulle göra. Matställen kryllade det däremot av!
Både Ylva och jag åker vad som helst så vi siktade direkt in oss på de "farligaste" karusellerna. Dock var vi inte alltför inponerade. Tivolits motsvarighet till Lisebergs Balder hette The Demon :O. Innehöll både en lop och en skruvning på banan. Vi kunde inte prata med varandra som vi hade gjort i tidigare karuseller men i övrigt var den inte speciellt läskig =). Den roligaste karusellen var nog The Star Flyer. Den är ungefär som "Slänggungorna" på Liseberg fast denna går 80 meter upp i luften :D. Skit häftigt att åka runt där uppe sittandes endast på en liten stol och se ut över hela Köpenhamn. http://tivoli.dk/himmelskibet kolla länken!
Blev verkligen en himla rolig dag, trots bristen på farliga karuseller;). Var helt slut när jag kom hem!
Kika bilderna är nedanför=)

Snart kommer älsk och då ska vi ut och gå med vovven. Egentligen skulle vi spela tennis men alla banorna var redan bokade så vi får ta det till helgen istället. :).
I övrigt så har jag jobbat både söndag och måndag. I söndags var det jättelungt och vi stod i princip bara och rullade tummarna i självscanningen. Och åt godis förståss :S. Det är det som är dåligt med självscanningen, där finns alltid påsar fulla med lösgodis och har man tagit en bit så är det kört. Då kan man inte sluta käka :). Sen igår var det full rulle, vilket ledde till att tiden gick väldigt fort också. Jag har även varit ute på Millegarne och ridit både igår och idag.  Tino och Nurejev igår, Grålle och Tino idag.  Verkar som att jag kan få en privatlektion på Grålle någon dag, och det tackar man ju inte nej till=). Blir inte riktigt samma sak att få lite hjälp då och då samtidigt som Ninni själv rider.
Imorgon ska vi in till Karlskorna och hämta våra pass och kanske kolla lite i affärer om vi hinner =).

Trevlig kväll =) Puss!


 Haha, Ylva och jag! Glada ser vi ut iaf =D
Haha :D

  Läckra ;) The Demon  
  
Ylvaaa! The Star Flyer 
  Öresundsbron  

Midsommar!

Heej! :)

Efter mycket om och men blev det tillsist fest här igår :).
Blev en mycket lyckad sådan också, och vädret höll sig hyfsat bra.¨
På eftermiddagen åt vi tårta med familjen. Tårtan gjorde jag för några dagar sedan för den skulle ligga i frysen. Den blev lyckad och smakade mycket somrigt =).
Sen på kvällen kom folket hit! Älsk, Ylva, Jennie, Jocke, Micke, Viktor och Pontus var det som var här :). De tre sistnämda är stockhomare som har sommarställe här. Ylva kände en av dem så de kom hit=).
Vi började med att grilla och sen rullade det bara på :D. Blev ganska många platskassar med tomburkar som jag släpade ut idag! Vid 2 inatt skulle jag och Ylva spela Twister, verkar bara vi som tycker det är roligt :D. Gick ganska dåligt eftersom Jocke fuskade hela tiden och bara sa de färgerna som skulle krongla till det!. Vid halv 4 kom vi äntligen i säng, då hade vi festat i 9 timmar =). 

Idag har jag bara slappat med älsk och ikväll ska vi grilla hemma hos hans mamma :). 
Imorgon jobbar jag eftermiddag, så hinner sova ut lite imorgon!

Här kommer bilderna!
Puss 


Ylva=)    komplicerat ;D t o m älsk vågade sig på Twister :D sen kan man ju leka själv också ;)  

130 liter jordgubbar

Hej! :)

Haha, mamma och pappa plockade 130 literr jordgubbar igår och jag börjar redan bli trött på det =). Fast det mesta ska frysas in, men än så länge finns det så man kan gå och käka hela dagarna ;).

Idag började jag dagen med att åka ut till Millegarne och rida :). Fick rida Nurejev för första gången, verkade som om Ninni var nöjd med hur det gick =). Han är en femårig hingst som precis har kvalat till ungäst-VM, tror jag i alla fall. Vet att han skulle försöka kvala och är ganska säker på att han gjorde det :P. Kvalade till Falsterbo i sommar är han också. Sen fred jag Stroller också, som är en ganska liten, men väldigt fin valack :).

Har ju glömt berätta vad Grålle och jag gjorde i fredags ! Då fick vi göra galoppiruetter, trampa och kanske passage(är lite osäker på det, men traven blev väldigt konstig i alla fall) :D. Galoppiruetterna var ganska läskiga att göra först, eller så det kändes väldigt konstigt :P. Först skulle jag få honom att galoppera på stället, innan jag typ tänkte som en liten volt eller bakdelsvändning. Grålle som direkt var med på noterna skötte väl det mesta själv :). Jag bara satt där och hängde med när han vände runt i galoppsprång. Jättehäftig känsla, bara satt där och flinade fånigt åt Ninni kände jag :D. När jag skulle få honom att trampa hade jag väl lite mer att säga till om. När jag samlade traven väldigt mycket och petade lite med spöet så fixade han det också. Passagen är jag som sagt inte säker på för den ordnade han helt själv. Men Ninni sa något i stil med "han får gå så om han vill", så någon vanlig trav var det i alla fall inte ;). Han fick avsluta med att göra en av sina älskade längningar, vilket ledde till att han var helt uppspelt när vi skulle skritta av och taktade runt hela rundan. =). Han är så fin den hästen. Klok och kan verkligen allting ;).
Verkar som att jag får rida honom så ofta jag kan och hinner dessutom! På torsdag ska jag ut där igen och då kanske Ninni skulle hjälpa mig lite =).

http://www.millegarne.com/ 
Highlight är det som jag har berättat om här ovanför :)

Eftermiddagen har jag ägnat åt att sola lite och läsa sista Harry Potter boken (har redan klarat av 640 sidor). Är helt perfekt att sola och läsa samtidigt:). Sen ikväll var älsk här. Vi gick en promenad med vovven och han fick se henne simma, kollade fotboll och pratade lite om vad vi ska hitta på på midsommar. Drygt att han jobbar natt idag, för imorgon jobbar jag eftermiddag så då vaknar han när jag ska börja :(.. 


Nattinatti, kram! =)

Helgen!

Hejhej :)

Tänkte köra en liten uppdatering på vad som har hänt i helgen.
I fredags var det som sagt grillfest och lördagen ägnade jag åt att sola och städa lite.

På lördagskvällen Mats och Katarina hit på middag. Vi började med förrätten framför TVn där Sverige-Spanien spelade, så irriterande att Spanien fick in bollen i sista minuten :S. Sen satte vi oss ute och åt förrätten, mycket gott :). Jag passade på att fråga Katarina om hur det är att vara fastighetsförmedlare, för det är något jag hade kunnat tänka mig att utbilda mig till=)!. Efter efterrätterna kollade älsk och jag på en film på TV innan vi slocknade :P. Då var väl klockan halv ett och gästerna fortfarande kvar.

Jag vaknade så klart tidigt på söndags morgonen p g a den dumma förkylningen. Så kikade lite på Miami ink på TVn, när man ser deras tatureringar blir man sugen på att skaffa en själv =). Sen solade jag ett tag innan jag vid ett skakade liv i älsk som började jobba vid två :P. Själv började jag inte jobba förrän klockan fyra till nio. Är ganska häftigt att gå runt inne på Maxi när man har stängt, för då är det så tyst, bara en till och Securitasvakterna kvar.
När jag kom hem rostade jag två mackor och öppnade en makrillfile som jag skulle ha på dom. Tycker det är skitgott :). När dom är klara och jag ska börja äta upptäcker jag att jag varken känner smak eller lukt p g a förkylningen !! Så det var ju helt onödigt att fixa sånna mackor!

Idag började jag jobba klockan åtta. När jag vaknade vid sjutiden kände jag mig helt död, huvudet höll på att explodera :/. För det första åskade det helt sjukt inatt. Vaknade klockan halv fem ungefär av världens oväsen! Jättestora haget eller isklumpar piskade mot fönsterna :S. Kändes nästan som att fönstrena skulle gå sönder. Bilen larm satte tom igång att tjuta av haglet. Sen kom åskan på det! Tog ett tag innan jag kunde somna om. För det andra gjorde ju inte min förkylning att huvudet mådde bättre.
Blev en ganska seg dag på Maxi. Slutade i alla fall två så var ju inte så lång dag. När jag kom mötte jag Nordsjöfärgs fotograf. Han hade tillbringat flera timmar med att fotografera vårat hus eftersom de kanske vill ha med det i sin tidning :). Om de väljer vårat hus får vi dessutom 1 000 som tack ;).
Sen solade jag lite och nu ikväll har jag kollat på Lost, tre avsnitt i rad =).

Nu ska jag hem till älsk.. trevlig kväll :)
PUSS!
Beeline Image of Angel

Grillfest!

Hallooj!

Igår så var det grillfest hos Johanna :). Började egentligen vid klockan halv sju, men eftersom Maxi ringde mig vid lunch och ville att jag skulle jobba mellan 15.00-20.30 så kom älsk och jag lite senare. Kvällen ägnade vi sedan åt att grilla, spela kort och umgås. Vid ettiden får vi även för oss att vi ska spela Twister :D . Ylva och Jocke var helt klart roligast när de tävlade mot varandra ;D! 
Måste säga att det var en av de roligaste fester jag har varit på =). Var sån jäkla skön och avslappnad stämmning. Vi hade två ölänningar med oss också. Den ena som typ är tillsammans med Johanna hade helt klockren humor :D. Eller i alla fall hade han exakt samma humor som mig, vilker älsk irriterade sig på ;). Älsk får trösta sig med att han är bäst på hundra andra vis =). Den andra ölänningen jobbade tydligen i Köpenhamn just nu men hade gått bygg i Karlskrona innan :).
Vi hade siktat in oss på att bara stanna till klockan 12 eftersom älsk skulle börja jobba vid sex på morgonen . Det sket sig totalt, klockan tjugo i tre kom vi i säng ungefär :D. Då hade älsk två timmar på sig att sova innan han skulle upp och jobba :O. Ni kan ju själva räkna ut vad som hände. Klockan sex vaknade jag och undrade varför han fortfarande låg brevid mig trots att alarmen hade ringt för länge sedan. Då hade han börjat för en kvart sen. Å andra sidan om jag inte hade vaknat hade han väl sovit fram till lunch :)

Eftermiddagen har jag ägnat åt att sola :). Sen har jag städat lite också eftersom familjen Mats Månsson ska komma på besök som tack för att vi fick låna deras traktor och släp på studenten! Vid sex ska dom komma så jag missar fotbollen :/..  Nu ska jag gå och lägga makeupen och byta om !

Puss

Från igår
   
 

STUDENTEN!!!

Hej :).
Här kommer en liten sammanfattning av studenten i efterskott!

Studenten tog jag alltså för exakt en veckan sedan =).
Vi började morgonen med champagnefrukost hos Felix. Jag kom ganska mycket försent eftersom det tog typ 30 minuter att tvätta bort allt hårspray och sånt från balfrisyren! Detta ledde till att jag fick dricka min champagne väldigt fort. Så när vi sen kom till skolan var jag inte speciellt nykter.

I skolan träffade vi våran mentor som bjöd på tårta, samtidigt som vi skickade runt våra mössor så alla kunde skriva i dem :). När jag skulle gå fram och få mina betyg höll jag på att dra dit pga all champagne ;). 
Sen var det dags att  gå och bli fotograferade utanför skolan med klassen, innan det bjöds på lunch i matsalen.  Nu började man även nyktra till ganska mycket. Klockan halv ett var det avmarsch till kyrkan, alla studenter på ett långt led :).

Efter en ganska seg timme i kyrkan enligt mig så var det äntligen dags för UTSPARKEN ! :D. Ronnebys kyrka ligger på en höjd över stan, så man går ner för Munktrappan och hamnar på toget. Vi skulle gå ner som nästsista klass och jkag tog täten med NV skylten =). Fatta vad häftigt det var att stå där uppe och se allt folk nere på torget :D.

När vi kom ner för trappan stannade vi och sjöng studentsången hela klassen. När vi sjöng Hurra! och sträckte armarna i luften passade tidiningarna på att ta kort :P. Både Commersen och BLT hade en stor bild på våran klass på framsidan. Commersen hade dessutom ytterligare en inuti tidningen när vi stod där framför trappan :).
Därefter gällde det att hitta sin skylt och familj. Tydligen blir man poppis när man tar studenten för jag fick mängder med blommor. Förutom från släkt och vänner så kom massa gamla kompisar fram med blommor. Blev väldigt förvånad eftersom vi inte ha pratat på flera år utan bara hälsat någon gång i skolan.. men blev väldigt glad :).  Även min spel- och ridlärare hittade fram =).

Sen bar det av till vår traktor med släp. Pappa som var våran chafför hade lagt upp en stor ensilagebal i släpet så den satte jag mig på. Fick superrbra utsikt :D. Vi åkte två varv runt stan i snigelfart, medan vi sjöng och skrek för fullt =).

Älsk fick ge mig skjuts hem eftersom pappa skulle lämna släpet. Där hemma väntade redan släkt och vänner :). Så kul att träffa släkten. Imed att hälften bor i skåne och den andra hälften bor i Västergötland träffas vi inte så ofta !
Mamma hade lyckats superbra med maten, alla rätterna :). Sen presenterna! Fick skitmycket fina saker =). Släkten som inte kunnde komma hade ju skickat med massa paket så även där fick jag mycker mer än väntat :). Även grannar och älsks släkt uppvaktade =).
Fick vinglas två olika uppsättningar, bla Line glasen av älsk som jag hade önskat mig =). Fillipa K muggar 8 st som jag också hade önskat mig. Två halsband, två armband, öronhängen, presentkort på Ronneby Guldsmide och på Kicks, pengar, två olika stora skålar från Kosta Boda(kommer inte ihåg märket), vägglampa och två små skålar, väska och ett jättefint fat :). Har säkert glömt något, men detta var det i stora drag i alla fall =). 
 
På kvällen gick vi ut, Amir hade ordnat studentfest på Jekyll and Hyde =). Förfesten var jättetrevlig däremot var studentfesten ingen höjdare alls. Menmen.. klockan halv fyra somnade jag som en stock i sängen =). Sen var jag tvungen att stiga upp klockan 10 igen för att säga hej dåå till famo och fafa =)

NU orkar jag inte skriva mer, men här kommer bilderna =)

Champagnefrukosten

Emma, Fia och Lisa =) Mums :) Klassen! Jag är 3:e från vänster på bakre raden 
Girlsen =) Hej på dig med Vevve! Felix bjöd på studentsången på trumpet ;)

Mentorsträff

 Fian!:D 
Lidija =) Vevve och Erik! 

Avslutningslunch

Skål!  

Marsch till kyrkan

  
 

Utsparken

Uppe på Munktrappan   
 Jag med fafa och famo <3 PAPPA! 
NV05NV 

Hemma

Mona, pappa & mamma Endel av presenterna=)    Selma och Billy :D  Älsk rosor :)

Såå nu har ni lite att titta på :) .
Hela studenten var verkligen ett minne för livet, precis som folk säger att det ska vara =). Helt underbart!
Tack till alla släkt, vänner och grannar som firade mig!

Sov Gott , pussss!

Semester från bloggen =)

Heej, nu var det länge sedan jag skrev här :O.
Har varken haft tid eller ork, utan bara njutit av min ledighet efter studenten =)
Ska berätta om allt som hände under studenten och fram tills nu, men inte just idag :). Dessutom kommer det massa bilder från både balen, studenten och köpenhamn. Fått mängder med fina presenter av släkt, vänner och grannar :)

Ikväll ska vi kolla på fotbollen såklart =). Älsk med sina öl och jag med mina cider som han fick köpa till mig innan när vi var i stan. Ska bli intressant, var jättelänge sedan jag drack cider ;). Har bara blivit öl och vin den senaste tiden!

Återkommer så fort jag hinner lägga in bilder och sånt :)
Trevlig fotbollskväll! Puss!

Studentvagnen fixad!

Hejsan!

Vid fem i eftermiddags träffades vi på Bredåkra gård för att klä studentvagnen :P. Blev i och för sig inte så mycket gjort. Pappa, Mats och älsk ska fixa det mesta imorgon. Det vi gjorde var att måla plakat och blåsa lite ballonger + fika =).
Imorgon smäller det. Fan va kul vi ska ha :D:D .
Klockan två är det utspark, sen hem med släkt och vänner. Senare på kvällen bär det av in till stan innan vi ska in på festen på torget :).

Nu har jag plockat ner min balfrisyr från igår, hur mycket spännen som helst! Ska bara lyckas duscha bort allt spray tills imorgon också :P. Klockan kvart i åtta ska vi vara hemma hos Felix för champagnefrukost! Jag ska käka fetaostsallad och ciabatta =)

NV05 caallallalala NV05 caaalalalala!

Jonas, Jenny, Kajsa, Cilli, jag, Lidija, Lisa, Emma och Fian :)

 

Studentbalen :)

Heej :)
Kvällen igår var helt underbar, vet inte hur det ska beskrivas =).
När jag kom ner till parken dök det upp kameror överallt. Kompisar och föräldrar som jag inte har träffat på jätteläng kom fram och skulle ha massa bilder. Visste inte vilken kamera man skulle titta i ;) haha . Annika min frisör  var typ värst av allihopa, men hon var väl stolt för att det var hon som hade gjort frisyren =). Sen minglade jag runt nere i parken i lite mer än en timme, innan vi gick upp till Brunnen. Mamma, älsk och älsks pappa förföljde ledet som ett par paparatsis. Resten av familjen höll sig lite lugnare =). Uppe på Brunnen blev det trerättersmiddag och mängder med dans :). Klockan 12 blev vi insläpptta på Natti där dansen fortsatte :)
Vid lite efter två åkte jag och Vevve hem, de andra hade dragit lite tidigare. Vi trodde ju att de skulle stänga två för det hade jättemånga sagt, men tydligen stängde de inte förrän tre! Gjorde i och för sig inte så mycket för mina fötter var redo för självmord, jäkligt skönt att få av sig skor och balklänningen när man kom hem. 

Klockan tre hade jag ätit och duschat också och kunde krypa ner hos älsk som hade somnat med TVn på :D. Stackaren var ganska orolig när jag när jag var så fin och skulle gå på bal. Så fina sms som han skickade under kvällen har jag aldrig någonsin fått. Stod hur extremt fin jag hade varit, att jag var det bästa som hade hänt honom och hur otroligt mycket han älskar mig :O. Haha satt och log som ett fån när jag läste dom :D. Eftersom hans ex hade varit där och kollat så dök det väl upp lite elaka tankar då också ;D.  Nu har jag i alla fall hunnit lugna ner honom igen :P. 

Om en timme är det dags för lådbilsracet, så jag måste börja sminka mig nu :). Jag säger bara Donkey Kong :D 
Sen i eftermiddag ska studentvagnen fixas, pappa är och övningskör med traktorn nu :P. 
Bilder i mängder kommer från balen när jag har hittat kameran :D

Det är vi som är NV och vi har kommit för att vinna !!
Hejja på oss i lådbilsracet!
Pusss !

 

Uppladdning inför balen :)

God Morgon!

Har precis ätit frukost och ska snart äntligen få tvätta håret. Min frisör börbjöd mig i torsdags att tvätta håret förrän idag. Eftersom jag färgade det då och hon ville att det skulle behålla din nyfärgade glans!

Hände en ful sak i bilden igår också. När vi är där och målar våra plakat för fullt upptäcker Cilli att det ligger ett gammalt tidningspapper på diskbänken. Vem är på bild där om inte min pappa :O. Sitter där och ser så glad ut brevid uppslaget med hans intervju ! =). Sånna sammanträffande liksom!

Nu ska jag dyka in i duschen innan jag ska planera och lägga fram allt inför balen ikväll.
Klockan 12 ska jag vara hos frissan och sen kommer det ta några timmar, så får bli en speedad sminkning när jag kommer hem :S. Mamma behöver ju ett tag på sig att knyta korsettsnörningen också!

Längtar verkligen tills balen ikväll, har inte fattat det riktigt förrän nu :)
Ha det fint ! Pusspuss!


    
  
Bilder från lådbilsbyggandet!

image112
Sån här frisyr ska det bli ungefär, fast med pärlor och lite sånt också :)

Smitning från macken!

Hoj!

Hade 42 läsare igår, det är rekord för min lilla blogg ;)
Igår på kvällen bestämde sig älsk och jag för att åka ner till OK vid 10 tiden och köpa lite godis. Medan älsk betalde så började jag gå mot dörren och ser två personer med motorcykel stå  och tanka. Ser att kassörskan sneglar lite på dom också, men funderar inte så mycket på det eftersom de brukar hålla lite koll. Sen när vi går ut och precis har passerat motorcykeln så vrålstartar den och börjar köra runt.  JAg vänder mig typ lite förvånat runt och ser att de faktiskt hade tankat vid en pump som det stod "kassa" vid. Försöker säga det till älsk men han hinner inte fatta riktigt. Sen kommer kassörskan utrusande tillsammans med en annan kund. Ungefär samtidigt bränner mororcyklen förbi oss i full fart, och jag hinner vända mig om och ta registreringsnumret =).
FSD 666, en kvinna och en man, i skinnställ, halsduk + glasögon!
Osmart att smita från tankningen när man har ett så lätt registreingsnummer!

Idag har vi byggt lådbilar för hela slanten ! Jag var inte så himla insatt i själva byggandet utan gjorde plakat, utklädsel osv. Vi tog även en runda ner på stan där jag fixade sponsring av målarfärg från både Hindrikssons färg + Woody! På Woody blandade de t o m till exakt de färgerna vi ville ha :). På onsdag är det dags för lådbilsrallyt.
 Min utklädesel kommer slå allt ;). Är nästan helt säkert att det går att ordna. Ska dessutom kanske spela trummor :D. Tänkte lägga in bilder från lådbilsbygget imorgon :).

Har hämtat min balklänning ikväll, absolut sista minuten ;). Så jäkla snygg blir den!
Höll dock på att svimma när jag provade den, vilket var mindre bra.. Hann sätta mig ner i sista sekunden och fikc dricka vatten. Tidigare har jag bara svimmat någon gång när jag rest mig snabbt ur sängen och en gång när jag hade badat bubbelbad.  Vet inte om det berodde på att korsetten var tajt eller för att jag hade varit igång hela dagen utan att dricka.

Nu ska jag fixa ståltråd i de pärlorna jag ska ha i håret imorgon. Min balpartner hörde av sig innan så tid och plats för träffen är bestämd. Avböjde skjuts från honom eftersom min uppsättning kommer ta tid och jag vet inte när jag är klar. Ska vara hos frisören 12 imorgon och sen tar det väl 3 timmar för den, sen hem och sminka sig.

Trevlig kväll !!

Klassfest!

Lördagen började med att jag duschade vovven. Hon måster ju också vara fin iniför studenten :P. Sen städade jag heeela min toa, skrubbade både tak och väggar ;O. Sen så väckte jag älsk och så ögnade vi dagen åt att  sola och kicka fotboll med bror ! Börjar få ganska bra solbränna nu, för att vara mig :)

På kvällen var det dags för klassfest i Raskamåla! Det var för båda NV klasserna så vi blev väldigt många.
Lisa och Mys familj som har gården som typ sommarstuga bjöd på allting, utom alkoholen. Jättegod mat, liksom efterrätten :) haha . Vi spelade kubb, fotboll, umgicks och dansade =). Himla trevlig kväll faktiskt. Jag åkte med Vevve dit och Gela hem, så slapp bekymra mig om någon bil!
Jag och Vevve hade dock vissa problem att hitta dit, körde vilse redan i Hoby :D, men tillsist gick det !

Imorse inventerade jag Hälsa och Skönhet på Maxi. Sen tillbringade jag dagen hemma hos älsks mamma med att steka i solen och bada i poolen =).
Nu i kväll har jag städat hela mitt rum väldigt noga + lite till på toaletten. Har fått i uppdrag att städa toan där uppe också och sen slipper jag städa mer. Så det tänkte jag klara av imorgon :O.
Då ska vi desstom bygga våra lådbilar till lådbilsrallyt :D. Vi kommer vara sååå snygga, hoppas jag kan klä ut mig till det jag vill :P. Kommer bli så bäst :D.

Nu ska jag cykla hem till älsk, är redan försenad :S.
Ni får lite bilder från igår också + ekoxen som satt på vårat hus!
Pusss!

   
   

                                   

Stipendium konsert!

Hejsan :)

I fredags var det stipendium konsert! Jag var på kulturcentrum redan klockan halv fem för ett genrep :P.
Själva konserten gick mycket bra, min nervositetensom jag hade fasat för lös med sin frånvaro! Blev inte ens nervös inför mitt solo :). Klarinettgruppen och orkestern gick också prima!.
Sen var det dags för stipendiet, 1500 kr =).
Pappa som aldrig brukar vinna något vann en stor blomsterkorg på sin biljett, så den blir fin att ha framme på min student :).

Sen efteråt bjöd älsklingen mig på Ferali, mycket trevligt :).

Här kommer en liten bild också !
Pappa filmade mest så blev inte så mycket bilder och filmerna vet jag inte hur man lägger in här :P.

image91
RSS 2.0