Kallinge/ Arlanda 16.25

Nü åker vi strax till Stockholm och hälsar på Hakarpsgänget.! Ska bara packa ner det sista o klä på mig!!
Känner på mig att det kommer bli en superhelg! :D
Jobbar inte förrrän ons nästa vecka så får se vilken dag jag kommer hem.

Trevlig helg! :)

Smulpajjen Jennie

Kom nyss hem från Stinis :)
Vi sov ju där ute igår också med massa poolmys osv. Imorse gick vi upp vid 9 och tog en powerwalk i en timme innan hon skjutsade hem mig. Sen cyklade jag en sväng till stan med mamma innan Stina kom och hämtade mig igen. Sen så plockade jag och Jennie röda vinbär medan Stina vaxade sin bil. På vinbären gjorde Jennie på fri hand en sjukt god smulpaj :). Efter det gick vi en kvällspromenad också innan pappa kom och hämtade mig.

Det är helt underbart att umgås med Jennie och Stina för vi har så jäkla kul tillsammans :).

På fredag flyger vi till STOCKHOLM för att umgås med Hakarpsgänget! Fredag blir det fest, lördag skärgården och sen grillniing, fest och utgång, och på söndag blir det gFast innan det ska jag ju jobba ons, tors och fre förmiddag. På tors ska jag även till Birgittasalongen för en liten klippning så det är fullt schema :).



Nu ska jag sova så jag är fit for fight inför helgen! Natti

Vecka 30

Tja!

Har så fullt upp med både jobb och annat nu att uppdateríngen blir ganska dålig :S.
Förra veckan var jag ju en heldag hos Ylva  i Värnamo på tisdagen. Mkt trevligt :). På morgonen red jag hennes häst, vilket gick väldigt bra. Sen så åkte vi in till Värnamo för att äta lunch och gå lite på stan. Det slutade med att vi var där 3 timmar elr något :P. På kvällen gjorde jag blonda slingor i hennes hår som en riktig frisör, och dom blev hon också jättenöjd med :).

I fredags var jag, mamma, pappa och Stina i Växjö för att gå på öppethus på universitetet och för att shoppa. Jag har ju kommit in på Civilekonomprogramet i Växjö, tror inte jag skrivit det innan? Hoppas ju dock fortfarande på veterinär och Köpenhamn, även om jag tror det blir svårt. Jag var inte så imponerad av Växjö universitet heller, så vet verkligen inte alls vad jag ska göra till hösten... har typ ångerst för allting just nu.
Shoppingen blev desto mer lyckad. Kunde köpt mkt mer, men slutade med 6 plagg och alla på rean :).

I helgen har jag jobbat så då har det inte hänt alls mkt. Igår var jag ute hos Mattias för en spelkväll med grabbarna. Vi började med att spela Settlers, där Peter K skröt med att han spelat det minst 40 ggr. Vem tror ni vann hela skiten? Jo JAG! Missade dessutom flera kort i mitten och det tog två varv innan jag insåg att jag hade vunnit så kunde vunnit ännu större! :P.  Sen spelade vi Rappakalja där jag och Peter K slogs som segern igen, men han tog hem den. Anser dock att Settlers var en större bedrift att vinna eftersom det är mer avancerat o Rappakalja lite mer flum.  

Annars har det bara varit jobb hela tiden känns det som. Fick min lön i fredags som jag hade hoppats lite mer på. Fast rörde sig ju bara om 70 timmar och visade sig sen att jag typ fått högst lön av allihopa så borde vara nöjd. Hade lite tur med helgerna med tror jag.

Ylva är redo :)



Och såhär fin blev hon :)


Selma och jag var och badade :)


Beeline Image of Angel <3


Tubtopp från Carlings pris 99 kr(ord 199 kr)
Skor från Euroshoe pris 419 kr (ord 599 kr)
Skorna är sjukt sköna med en mjuk sula :)


Hood från Carlings pris 250 kr(ord 500 kr)


Petter K och spelet Settlers :). Jag vann!

Östersjö med stockholmarna

Torsdag!
Fest i Pontus stuga i Hakarp. Viktor som jobbar som kock lagade god mat till oss :).
Micke, Viktor, Stina och Pontus

Jennie och Micke

Sen spelade vi brännboll och badminton.
Jag följer en boll i luften :)

Tidigare på kvällen åt jag middag med lite släkt :)
Pappa, Bengt(farbror), Annika(faster), mamma och Gustav.

Fredag!
Förfest i Hakarp.
Matilda och Ida :)

Pontus och Pär

Pär, Stina och Viktor :)

Pär och Viktor

Inne på Östersjö!
Lars och Viktor

Haha, jag och Pontus i posen :P

Pontus och Stina! ;)

Pär och jag

Jag och Pär

The Tributes spelade

Pär


Lördag!
Jag vaknade i Hakarp med tidernas bakfylla....örk. Stina och jag åkte hem en sväng för att duscha och byta om innan festen fortsatte.
Micke, Pontus och Lars

Jag :)

Pontus och Pär

Östersjö!
Pär, Lars, Matilda och Lisa :)

Viktor på kajjen!

Pontus slängde av sig kläderna och hoppade i... :P

Söndag!
Fick en riktigt kudde på natten och sov som en stock, samt ingen bakfylla :)

Helgen kan sammanfattas med att på fredagen hade vi jättekul medan lördagen var sådär. På lördagen var alla så trötta och bakis så det kom aldrig riktigt igång!
Tur att det är lön på fredag för mina pengar denna månaden har jag verkligen supit bort :/

...

Tänkte bara säga att jag lever efter helgen i Hakarp och på Östersjö även om det gått ganska vilt till :P. Finns massor med bilder som vanligt också. Fredagen var den roligaste dagen. Lördagen bjöd på tidernas bakfylla o kvällen blev ganska avslagen för alla var trötta!

Just nu funderar jag på om jag ska åka med mamma o dom till Borås imorgon eller stanna i Värnamo hos Ylva! I vilket fall så åker vi väldigt tidigt, så måste sova och packa nu! Fixar bilderna imorgon eller ons :)

Grillfest!

Fick jobba en timme extra idag så ligger lite efter i planeringen, men ska snart hoppa in i duschen :).
Ikväll ska vi festa o grilla i Pontus sommarstuga igen. Denna gången har ännu fler från stockholm kommit bla Micke, och sen kommer bandet The Tributes att vara med. Eventuellt blir det Östersjö också, men dom andra var där inne i eftermiddags när bandet spelade så vi kanske väntar med det tills imorgon och lördag :).

Jag börjar jobba vid halv 9 imorgon så ska hålla mig nykter, men tror det blir kul ändå!


The Tributes spelar tors, fre o lör!
De två killarna som dansar med i bakgrunden på musikvideon är Pontus o Micke =)


Såhär såg jag ut på grillkvällen häromdagen, lite slappt =)

Bilder från Tosiahelgen!

Nu lägger jag in tosiabilderna först och så får vi ta Falsterbo och gårdagens grillning i Hakarp senare!
Snart är det Östersjö också! Ikväll anländer resten av Stockholmarna och The Tributes till Hakarp också :)


I fredags slutade jag ju kl 21.10 så kom inte till Hannas lägenhet förrän halv 10 och då skulle jag fixa mig.
Vi festade där till kl halv 12 elr något sånt innan vi gick ner på stan. Jag var nykter eftersom jag skulle köra hem och upp kl 7 och jobba igen på lördagen. Ganska snabbt hamnade vi inne på Jekyll and Hyde där vi stanade hela kvällen.
Vid 2 tiden kom jag hem och kunde frysandes krypa ner i sängen.

Jennie och Stina på JH! :)

Pontus och någon!

Jaag! Ända bilden där jag inte blundade helt för blixten :P

Sötisen Stina =)


På lördagen vaknade jag vääldigt trött, men klarade hela dagen på Maxi ändå =).
När jag slutat vid 3 var det bara att åka hem och fixa sig innan jag fick skjuts av pappa in till stan. Först åkte jag hem till Cillis fest en liten stund och var social där, innan jag gick bort till Hannas lägenhet. Där festade vi fram till 10 eller något sånt innan vi gick ner på Tosia. Först åkte vi en karusell, helt underbart :D. Den gungade fram o tillbaka samtidigt som den snurrade runt! Sen fick jag en sockermunk innan vi gick in på Jekyll igen. Där var vi några timmar innan vi gick ut på stan igen och hamnade i Pontus morfars lägenhet. Kom i säng  vid 4 som sagt och väcktes av Cilli kl 10 igen!

Pose på väg till Cilli :P

Oscar och Selma :D

Broder Johannes!

Jennie, Stina och Tobbe =)

Maaaria! :D

Tobbe och Pontus!

Falsterbo imorgon!

Heej!!

Hinner inte lägga in bilderna nu heller för måste sova!
Johnnys var nämligen på Maxi innan och tjatade om att jag skulle åka med dom till Falsterbo :). Har pratat med Rigmor om det tidigare också, men då hade jag ingenstanns att sova. Nu blir det så att jag antingen sover med dom i lastbilen eller åker med Ev-Britt hem imorgon kväll :). Ninni ska rida vid lunch så hinner se henne i vilket fall.

Jag ser fram emot Östersjöfestivalen grymt mkt också! Det kommer bli a busy week!

God Natt!

Tosiahelg!

Nu är årets Tosia helg över och den blev helt okej :).
Jag tänkte som vanligt skriva mer sen när bilderna kommer. Kameran ligger just nu hemma hos Hanna och när jag var där för att hämta den innan var hon inte hemma!

Imorgon ser jag verkligen fram emot att sova ut riktigt. I fredags var vi ute till 2 och sen upp och jobba kl 8 och igår var vi ute till 4 och sen väcktes jag av Cillis sms kl 10 :/. I fredags var det en nästintill nykter kväll för mig och igår blev jag jättefull :D. Trodde jag skulle må skit idag, men mår faktiskt helt okej. Tror det är för att jag drack en flaska vitt vin och någon öl istället för bara öl och sprit. Var även duktig o körde varannan vatten i början eftersom jag hade lite huvudvärk, kanske det spelade in.

Två timmar efter Cillis sms imorse var jag redo att cykla in till stan. Då hade jag både duschat och ätit en macka :). Sen kom även Jennie ner där så vi gick ett varv på Tosia allihopa. Jag köpte ett nagellack(snabbtorkande överlack 20 kr) och en påse chips(tradition) innan vi åt pizzaslice på torget :). Allt detta klarade vi av på en timme så var ändå ganska bra av oss. Sen var jag tvungen att gå till Maxi för att jobba!
Nu när jag slutade vid 8 köpte jag ett balsaam och ett paket färska tortellini som jag precis har tillagat :). Åt världens godaste svampravioli i England, men det enda dom hade med svamp här var tortellini så det fick bli det. Smakade inte alls lika bra som dom i England, men det var gott ändå =)

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla film, hörs imorgon!

Kändisbilder!

Här kommer bilderna från Brunnens foajé i lördags. Vi är inte så himla läckra men bjuder på det. Vi har ju både varit på Diggiloo och dansat på Natti och klockan är 3 på morgonen :).

Stina, Ola and me.

Me, Strömstedt and Stajna

Me and Arja Saijonmaa

Jennie, Brolle and Elin Lanto


Musikquizen häromdagen gick väl sådär. Både Stina, Linn och Pontus var duktiga medan Jennie och jag mest bidrog med sånt som dom andra redan kunde :P. Fast att det var Bett Midler som sjöng The Rose var jag ensam om att veta :D. Det var iaf väldigt trevligt med bra musik. Vi satt väl kvar där till 10 elr ngt innan jag cyklade hem. 
Igår trodde jag att jag skulle vara ledig men vid halv 11 ringer Mia och väcker mig för att fråga om jag kan jobba 14.25-21.10. Tar ett tag för mig att vakna och få ordning på tankarna, men säger att jag kan det. Så nu är jag inte ledig förrän på tisdag nästa vecka och har då jobbat 8 dagar i rad.. Tur att vädret inte är så fint!

Nu ska jag in i duschen och sen köra in till stan. Måste en sväng till systemet och tänkte gå en runda på Tosia med innan jag börjar jobba vid 3. Ikväll är det fest hemma hos Hanna, så tänkte joina där för en nykter kväll när jag slutat. Imorgon jobbar jag 07.55-15.00 så på kvällen imorgon är det min tur att festa loss =). 
 
Pontus och Stina. Stina ser lagom road ut :)

Ellie och Linn

Musikquiz

Todelo!

Har fått Diggiloobilderna av Jennie nu, men hinner inte lägga in dom för ska strax in till stan. Slutade redan vid 2 idag, men stannade och fikade med Jessika och snackade lite med Jennie, så kom nyss hem :P. Nu ska jag fixa lite sminkning och sen in till stan och möta Stina. Klockan 7 ikväll börjar musikquizen på Jekyll and Hyde och vi måste se till att få platser :).
Hoppas Stina och Linn lever upp till ryktet som vinnare i musikquiz, för jag tror inte jag kommer vara så bra. Jennie och Ellie påstår att dom också är dåliga, och Pontus vet vi inget om. Vore pinsamt att förlora mot Kuggebodagänget :P. 

Nu ska jag bara käka mammas hemgjorda pizza innan jag drar, mums =)
Lägger in bilder senare eller imorgon när jag är ledig!
Trevlig kväll!


Jag innan utgången i Carlshamn, ngt onykter :)

Arja Saijonmaa är häftig!

HEEJ!

Jäkla vilken helg detta har varit säger jag bara!!

I fredag kväll bestämdes det plötsligt att vi skulle hem till Stinas syster o festa, sen Karön. Jag som jobbade till 21.10 var ju inte hemma hos henne förrän runt 10, så låg lite efter. Stina fick fixa min makeup och Jennie mitt hår, blev super :).
Vid 11 eller något ringer Johannes(bror) och frågar om vi ska in till Harry's. Vi säger nej och att vi ska till Karön, fast sen ändrar vi oss och åker in iaf :). Är väldigt glad att vi gjorde det, hade verkligen jättekul :D. 15 minuter innan stängning lyckas Johannes och Alxis också hitta dit, men känns inte som någon mening för dom att gå in, så vi går och käkar en kebab istället innan Henrik(Stinas kompis) ger oss skjuts hem.

Igår vaknade jag och Stina och mådde skit typ kl 8. Då hade vi bara sovit knappt 4 timmar och var fortfarande ganska runda om fötterna. Vid 11 mötte vi Jennie, Tobbe och Henke på stranden och låg där i några timmar. Härligt med kallt vatten på bakfyllan :).

Vid 7 var det dags för Diggiloo! Stina, Jennie och Carro kom hit innan och fixade min make även då. På Diggiloo ÖSTE regnet ner, men det var mysigt ändå :). Vi fick perfekta platser mitt framför scenen nära gången. I pausen kom solen fram och allting, men 30 min senare öppnade sig himlen totalt. Vid 10 gav vi upp och flydde :/. På vägen träffar vi Fiah helt perfekt som ger oss skjuts hem. Sen så blev det en snabb makeover och klädbyte innan Fiah kom bort. Sen så satt vi och snackade till halv 1 eller så tills Victor kom gav oss skjuts till Natti.
På Natti var det som vanligt helt värdelös musik, men terassen var öppen så där gick hyfsat bra att sitta. Vid 3 när Natti stängde hamnade jag, Jennie och Stina uppe i receptionen med Diggiloogänget!!! Jag fick äntligen se mina kändisar ;). Konstigt nog var det inte alls många som hade hittat upp dit, men ryktet att hela gänget var uppe hade kanskte inte hunnit sprida sig elr så kanske det fanns någon vakt som jag missade. Min träff finns förevigat med bilder som jag ska visa när jag fått dom av Jennie. Arja var sjukt trevlig och började spontant prata om kvällen och frågade oss saker. Tex vad vi tyckte och om vi kom från Ronneby :).
Sen bjöda Kim mig på en taxi hem :). Hörde klockan slå 5 innan jag somnade så blev inte många timmar inatt heller, eftersom Stina sen ringde och väckte mig vid 10! Tydligen ligger den fräckisen och sover nu medan jag sitter här o kämpar. Menmen, ikväll ska vi bara kolla på film, äta godis o bubbla bubbelpool så överlever nog!

Hade det varit fint väder hade Diggiloo varit perfekt! Både roligt och bra koncept. Ibland dansade man på sin stol och ibland satt man med en tår i ögat :). Tommas Pettersson/(Carolina af Ugglas;)) och Markoolio var stämningshöjarna. Men dom andra var också jättrebra!

Vilken min! Det fick bli nya klänningen i ösregnet! Bytte som tur var till leoparden innan Natti sen.
Bröllee :)

Så här överlevde jag regnet! Ärmarna och benen var dock helt dyngsura. Tycker mitt ansikte utstrålar ganska mkt avsky mot blött :/

Olaa!

Stinis blev blöt hela hon :/

Tingeling, tingeling
Betyder jag ingenting?
Å, ah, jag ber dig min älskling
lägg av med ditt slingeling.


En väldigt blöt Stina vill hem och duscha :(

Wiihoo! Ska vi simma en sväng i väntan på Fiah och skjuts?


Bilder från fredagen och på Diggilooarna kommer så fort jag fått bilderna av Jennie :). Håll tummarna för att jag inte ser helt fucked up ut  så jag kan visa dom också!

Noteras kan ju också att det var samma vakt på Harrys, Diggiloo och Natti :D. Han måste vara populär. Jag sa ändå till Stina när vi mötte honom på Diggiloo att "jag lovar att han kommer vara på Natti elr Karön också" och mkt riktigt. Han kände ju igen oss också så det blev till några pratstunder istället :)

Klänningen hämtad!

Go Morrron!

I tisdags kom vi in till stan lagom tills musiken var slut på torget, så typiskt. Istället tog vi en öl på JH innan vi gick bort till Maxi och shoppade nagellack i väntan på att Jennie skulle sluta. Sen gick vi en kvällspromenad alla tre innan vi skilldes åt.
I onsdags ägnade jag hela förmiddagen åt att sortera och slänga kläder! Man mår verkligen mkt bättre efteråt när man både plats och bara fina kläder i garderoben! Tackar Stina för tipset :). Sen så på eftermiddagen och kvällen jobbade jag så hände inte så mycket mer den dagen. Började ju dessutom jobba kl 07.55 igår, så var egentligen bara hem och sova.

Efter jobbet igår hängde jag kvar på Maxi och pratade med Jennie innan jag cyklade bort till Lindas Två Händer för att få massage! Jäkla vad mysigt och skönt det var, kände att min rygg kunde behöva det! Speciellt axlarna brukar jag få ont i och Linda kände också att dom var lite spända. Jag sov som en döing inatt, undra om det kan hänga ihop med massagen? Har ju sovit kasst den senaste tiden. Angående det jag skrev om att Linda bröt sig in i en kassalåda på Breeze, så gjorde hon ju det för att hjälpa tjejen som jobbar i butiken. Lät tydligen lite mer drastiskt än vad som var tänkt i mitt tidigare inlägg :). 

Igår hände dessutom 3 andra bra saker ! 
1. Fick 2 biljetter på parkett till Diggiloo av Maxi! Stinis får följa med mig, medan Jennie har fått två egna :)
2. Pappa hämtade min klänning i Sölvesborg och den passade :).
3. Kim kom hit och vi hade jättetrevligt. Först drack vi kaffe och låg ute på en filt i flera timmar, innan vi kolla på film med mamma och Gustav.

En väldigt provisoriskt tagen bild på klänningen. Den faller verkligen jättefint över rumpan. Eftersom det är stålskenor och sånt vid brösten kommer det nog bli svårt att tvätta, men det får bli mammas huvudvärk ;). 
Det finns axelband också. Jag ser fram emot att ha den när man är fixade med hårt uppsatt och allt! =)
Från Paris Kate & I, 799 kr.



Ikväll kom pappa in och sa att det sitter en eldfluga där ute och lyser. Jag och kameran gick såklart ut och det visade sig vara en larv till en eldfluga. Den satt säkert 30 meter iväg från huset, men lös jättestarkt! Lite hätigt :). Såg en fluga för några år sedan också.
Med blixt

Utan blixt


Nu kommer Stina snart hit och så ska vi bort till stranden en sväng. Jag tänkte inviga den nya bikinin :).

Var på läkarstationen imorse också och fick en danska till läkare. Det stod distriktsläkare på hennes bröst, men hon titulerade sig som överläkare så jag kan tänka mig att hon kanske bara jobbar här över sommaren eller något? Hennes danska var kraftig iaf så hon kan inte ha bott här länge. En enda svensk mening hörde jag henne säga på typ tre ord, annars sa hon "de e godt" hela tiden, haha :).

RSS 2.0