Filmmys vs möte med vildsvin!

Later on.. kl 02.00

Elina och jag har haft en supertrevlig kväll :).
Dock somnade vi båda två i soffan så jag kom nyss hem! Mötte ett vildsvin IGEN på vägen hem, och fick göra mitt livs första riktiga panikbromsning! Tur att reflexerna satt där dom skulle!
Nu ska jag snart sova och ta en riktig sovmorgon imorgon.. sen skriva listor!



Det har varit två händelserika dagar på Maxi. Igår kände jag mig som en zombi i kassan efter en natt i Karlskrona, men lyckades hålla mig vaken. Framåt kvällen kom det först en transvestit i min kassa. "Hon" såg mkt trovärdig ut o var väldigt trevlig :P. Sen försökte en kvinna sno med sig halva sminkavdelningen, men larmet gick i min kassa. Sen stod hon faktiskt snällt där o väntade medan jag ringde vakten, samtidigt som hennes kompis visade upp en fylledans.
Idag kom The Scanningman i min kassa o fick en avstämmning. Inte helt oväntat så stämde det inte alls, när jag bad honom lyfta kassarna så dök det upp en hel del grejer. Tror han kommer bli avstängd efter detta iaf.
I övrigt så har det varit mkt trevligt folk i kassorna denna helgen :)

Nu ska jag ut på lite filmmys hos Elina, (med en film som jag hittade på barnavdelningen).. men tänkte uppdatera här inatt om jag orkar :). Imorgon är det massor med grejer som ska fixas så kan inte vara iväg så sent!

Elina och en hamburgare!

Australien nästa!

Tjo!

Min uppdatering är fortfarande ganska kass tyvärr, men en sak har jag att komma med idag.

Den 19 september drar jag, Sara och Emma till AUSTRALIEN!! :D
Det kmr bli helt galet! Visumsansökan skickade jag iväg idag o imorgon ska jag betala resan :). Hemresa är bokad till den 19 januari efter två veckor i Thailand, men för bara 500 kr kan man ändra datumen så får ju se lite hur det blir med det.

Kommer verkligen bli en upplevelse för livet!

Fest hos Kasperr

Heeeye! :)

Just nu går allting så himla bra för mig! Har verkligen gjort mig förtjänt av det också efter denna sommaren.
1/ Lördagens fest var verkligen lyckad, trots vissa missöden.
2/ Jag är populär på Maxi bland kassaledarna och det märks inte minst på lönen.
3/ Fick drömtiden jobb 14-21.10 på söndag, kmr tjäna 1800 på 8 timmar  och jag fira min lön lördagen :)
4/ Reseplanerna går ännu mer framåt.
5/ Det ringde en skum typ från iForm och sa att jag som tack för en undersökning ska få två nr + ett knivsett värde 700 kr hemskickat?
6/ Har fina vänner :)

Äntligen har jag koll på mitt liv och känner mig lite som en ny människa :)

Imorse var jag uppe tidigt och väldigt trött, trots att jag sovit nästan 10 timmar. Hade tid på läkarstationen för en sak, men råkade nämna en leverfläck också precis när jag skulle gå. Så han slängde upp mig på operationsbordet och tog bort den. Några timmar senare kommer han och handlar av mig på Maxi, lite pinsamt eftersom leverfläcken satt på ett lite privat ställe och han var typ 30.
Sen har jag jobbat och varit ute och sprungit nu ikväll också. Jag blir orkar verkligen mkt mer varje gång och springer snabbare så det är kul :).

Här kommer ett urval av bilder från i lördags. Martin löpte amok med min kamera och tog 150 bilder.. på 3 timmar ;)
Förfesten var riktigt rolig innan det spårade ur lite på Natti sen. Eftersom Jonatan pluggar i London och John kmr från England så fick jag prata massor med Englska :). Jäkla vad duktig man blir på fyllan!

Kasper o Filippa

Jag och Martin

Emma och Jag :)

Pelle guldfisk?

Filippa och Linnea

Frida :P

Emma!

Emma och Danieel

Jonatan och Martina!

Kvällens stjärna :)

Kan inte minnas hans namn, Andreas och Mr England :)

Jonatan, Kasper och Martina

Amanda, Filippa, jag, Linnea och Sarah :)

Emma och Martin


Mr England, även kallad John.

Jag, fyllesmajlet och Emma =)

Nattmackan ;)



Imorgon ska jag ner på utförsäljningen på JC och se om det finns något jag vill ha. Sen tror jag vi ska ut till Järnavik för sol och bad :). JUst nu är det jag, Martina, Emma och Filippa som jag vet, men skulle tro att vi blir fler än så =)

SOv gott!

Träningsvecka!

Tjaa!

Denna veckan har varit riktigt effektiv när det gäller träning. Har redan hunnit springa runt 3 km tre dagar denna veckan. Däremellan har jag hunnit med cykling o långa promenader med Selma också :)

Jag håller ju på att planera en Australienresa så har tagit det ganska lungt denna veckan. I onsdags efter jobbet mötte jag Kasper och co på Dropkick efter jobbet innan vi gick hem en sväng till Mattias. Sen har jag och mamma flitigt följt friidrotten. Pappa är uppe hos farmor och farfar för att gå gammelmormor Esters begravning. 103,5 år blev hon, riktigt imponerande! 

Jag ska verkligen försöka uppdatera lite mer här i fortsättningen. Har fortfarande sailetbilderna att lägga in ju o ikväll blir det väl fler. Sen snart kanske jag kan skriva mer om Australien också ;)

Ikväll blir det fest i brunnsparken hos Kasper och sen antagligen Natti av bara farten :)
Dags för en dusch, sen hämta öl på Påtorp! Trevlig kväll!

Hårfärgning :)

rTjena!

Sitter just nu med hårfärg i håret :). Fick ett litet ryck imorse, så jag o mamma cyklade in till stan och shoppade lite. Mellanbrunt är det tänkt att det ska blir. För första gången färgade jag det helt själv också, men det var inte alls så svårt som jag trodde, så det blir nog bra :).
Mamma och jag var även på Ronneby Guldsmide och kollade på berlocker till mitt Tomas Sabo armband. Bestämde mig dock för att vänta på deras nya leverans som skulle komma om några veckor :)

Nu måste jag nog tvätta ur färgen, börjar jobba om en timme!

Ylva och jag i Köpenhamn :D

Bonnafesten Arne

Hejhej :)

Idag blir det bilderna från bonnafesten förra helgen.
Det var ju Sanne och Lina som fyllt 21 som ordnade festen, med temat bönder o bonnaluder :)

Såhär såg jag ut :).
Borde haft jeansshorts men hade inga snygga så fick bli en medelhavsbonde ;P



Först träffades jag, Mattias och Peter K hemma hos Peter för att grilla och spela lite spel.

Mattias brände handen på grillen! :D

Mattias och Peter K

Pepperstek och, rotfrukts- och grönsakswok, supergott =) 
Lunsan hade gjort woken. Lunsan och jag har ridit tillsammans i flera år men hade ingen aning om att det var Peters mamma :D

Sen blev det en omgång Settlers, jag förlorade :(

På promenad mot bonnafesten. Dags för en pissepaus.
Vi plockade en bukett med blommor på vägen :D


Stövlarna samt mina trätofflor åkte på innan ingång :P


Vi fick börja med att leka massa lekar, tex hoppa säck, gå på händer med en sked o potatis i käften och springa runt en stolpe :D. Sen blev det fest resten av kvällen. Jättekul att prata med gamla kompisar och folk från förr =)
Mulle var kvällens sötaste bonde :)


HAHA! :D



Tim o Peter K med en våt kökshandduk :P

Våt handduk på magen också!

Så småningom hamnade vi på Natti och bonden Mattias i deras foaje :)


Det blev en mkt trevlig kväll :)


Idag har jag inte gjort alltför mkt. Planerat hösten lite och varit ute på en springtur med pappa. Jag ville springa en kort runda eftersom jag bara sprungit en gång sen min månadsförkylning, men pappa drog ut mig på 2,5 kilometer i fullfart så blev inget med det. Känns dock ganska bra nu efteråt :).

Kräftskivan och Sailet i helgen var också skojj. Det blev först brunnsparken o kräftor och sen marinen och Nivå. Kommer bilder på det nu i veckan också =).

Jag håller på att sakna ihjäl mig efter Stina .. :( måste verkligen försöka ta mig härifrån snart.
Blir det som jag hoppas så kanske det blir ganska snart t om !

Taco fest & Musikquiz

Hejsan!

Igår blev det inte heller mkt tid över för blogguppdatering eftersom jag städade som en galning hela förmiddagen och sen kom Stina med sin dator. Vet ni vad vi gjorde med den? Vi formaterad den, med lyckat resultat :D! Tur att vi hittade en steg för steg guide på nätet med bilder!
Sen åkte vi en sväng till Maxi o handlade saker till tacofesten. Vi 6 kom Jennie, Ellie och Linn hit och så hade vi avskedsmiddag för Stina. Det var himla trevligt :). Undra dock hur länge jag kommer stå ut när Stina flyttat? ;( En vecka kanske, sen lär jag flytta efter! Detta har varit den sjukaste och bästa sommaren någonsin faktiskt :S
 
Idag ska jag måla garaget o krama Stina hejdå, annars händer inte mkt.
Imorgon blir det jobb, sen Kräftskiva el-Grande 2009 innan Sailet o eventuell fest med marinen?
Kräftskivan i brunnsparken lär jag få gå på ensam men sen innan Sailet kommer Elina och Nathalie :)

Tacofest!
Jag svängde ihop en björnkaka också :).

Ellie vägrar foton och söta Linn :). Ser ni garaget i bakgrunden som jag ska måla?


Musikquiz på JH!
Förra onsdagen var vi på Musikquizfinalen på JH. Vi blev inte placerade men måste säga att vi var jäkligt bra faktiskt :)
Efter musikquizen kollade vi på film hos Mattias, The Hangover , sjukt rolig film!
Sanna och Björn!

Lulle och Ivan!

Peter K och Mattias!


Millegarne
Förra torsdagen tillbringade vi på Millegarnes strand. Jag cyklade ut dit! Var dock inte alls så jobbigt som jag trodde d et skulle vara.

Mattias hittade en nyckelpiga!


Mattias och Johan

Grääjt day!

Hej :)

Blir inga bilder idag men tänkte bara säga att jag idag har blivit blodgivare och fått ett vikariat på Maxi! Helt okej dag faktiskt :D . Nu finns det mkt planer inför hösten som måste redas ut!

Sov gott!

STOCKHOLM


Sådär då börjar vi med Stockholmsbilderna från förra helgen :).

Det hela började med att Stina i kön till säkerhetskontrollen viskar "jag har fan knivar i väskan!!.. o en metallpinne!". Det är så typiskt Stina, hon har verkligen allt i väskan. Inte helt oväntat kom såklart inte igenom kontrollen utan fick langa upp morakniven mitt i allt överlämna den. Dock glömde dom köra väskan sen igen, så hon kom undan med fickkniven och metallpinnen :P. Efter det traskar hon ut på flygfältet o tänder en cigg, 15 meter därifrån står dom o tanka planet, suck Stina! Vi kom iaf helskinande fram till Arlanda.

Stina efter säkerhetskontrollen :D

Jag i väntan på ArlandaExpress som skulle ta oss till Centralstationen.

På centralstationen mötte Pontus upp oss och så tog vi tunnelbanan ut till Enskede. Efter att ha fixat till oss lite och druckit några bärs fick vi skjuts in till Söder av Pontus pappa Bruno.
Där gick vi och åt på en grekisk restauran, Dionysos, och det var verkligen helt sjukt gott =). Jag åt någon kalvfärsbiff med fetaostfyllning osv typ. 
Pontus och Stina på Dionysos. 

Jag och Jennie på Dionysos :P

Sen gick vi vidare mot stan. Först var vi uppe i ett hus som dom kallade skatteskrapan. Högst där uppe hade dom en bar med utsikt över hela stan. Dessutom var det 25 årsgräns men vi smajlade oss in ändå :P
Sen skulle vi till något ställe som Jennie inte kom in på eftersom det var 20 årsgräns så det slutade med att vi hamnade inne på en pub som hette Tiffanys. Dit kom även Pontus kusin med massa vänner så vi hade trevligt där ända till stängning.
Stina och Pontus på Tiffanys!

Jennie, Stina, Pontus och David!

Efter pubben drog vi på efterfest i Davids farsas lägenhet eftersom han var utomland. Kom väl hem därifrån vid 3 eller något sånt så det var inte så farligt.

Pär och Ponuts körde studsmattan på bakfyllan :)

Efter en sväng till havet så blev det stan och PRIIDE!
Här har vi Stina posande framför Blondinbellas vagn.

Många av männen var intressanta och se :P

Denna läckra mannen sa t o m något till mig, minns inte vad dock!


Sen fick vi en guidad tur runt stan
Här står vi på Sergels torg om jag inte minns fel :)


Kungahuset ser ganska tråkigt ut faktiskt :S

Gamla Stan var fint, lite engelskt  :)

Efter sightsingen åkte vi och handlade grillmat inför kvällen samt dricka. Sen blev det snabbt hem och duscha inna folk kom.
Såhär såg jag ut lör :)

Ida, Matilda och Lars

Ida, Danne och Micke :)

Shiva och Magnus!

Kvällen var trevlig förutom att det kanske blev lite väl mkt dricka :D. Men efter att ha sovit en sväng var jag redo på slutet igen.
Söndag morgon sen mådde jag toppen oväntat nog :).
Det blev ännu en sväng på stan innan jag och Jennie fick åka hem.
Grönan!

Cinderella "Färjan" med Birka Paradise bakom.

Jennie hade aningen skakig hand på flygplatsen :D


Planet hem som mellanlande i Kalmar delade vi med Karlskronamarinen. Så där har vi förmodligen festen på Sailet =)

God Mórgon!

Okej denna veckan lovar jag en maratonuppdatering av bloggen! Förra veckan hände saker varje dag så hann inte skriva ngt här. Vi börjar med Stockholm i eftermiddag/kväll :). Först ska jag käka frukost o ta en sväng till stranden elr liknande!
RSS 2.0