Sydney by night!

Hejsan!

De senaste dagarna har varit riktigt bra med flera sena kvallar.
Vi har hunnit med bade Manly Beach, massa rundor pa stan och en kvall vid Harbour Bridge.
I fredags hamnade vi helt ovantat inne pa Scubar igen. Trots att vi var kladda i traningsklader och flippflopps blev det en riktigt trevlig kvall. Det var mycket folk ute och dom korde med Live Dj som spelade bra musik! Tror inte vi kom i sang forran runt kl 2.. sen upp vid halv 8 igen for vi trodde att vi skulle ut o surfa med Emmas ragg. Det hade dock varit sandstorm igen och blaste sa det blev inget med det. Istallet blev det en tur till Paddys market, en stor inomhusmarknad. Det kommer kopas mycket dar innan hemresan, for dom hade verkligen allt. Sen gick vi ner i Darlington Harbour for att fika och lite sa.
Pa kvallen torrkokade Sara och Emma deras majskolvar i koket vilket ledde till att vi traffade svenskarn Jessica och Petter. Dom och en tjej till foljde sen med oss ut till Scubar(?!). Det var meningen att vi skulle nagon annan stanns men efter nagra timmars vin hamnade vi dar iaf. 4,4 liter vin for 80 kr, gutt eller vad? ;)
Kvallen blev riktigt trevlig och efter nattamat pa Mc Donalds var vi nog inne pa hostelet vid kl 3. Sa typiskt att vi traffar svenskar dirket. Nu planer vi for en roadtrip pa Nya Zeeland i november :)   

Idag har vi varit pa Paddys market igen och sen Sydney Aquarium. Aquarium var riktigt haftigt, visste inte att det fanns sa fina och udda fiskar. Hajarna och skoldpaddorna var ocksa haftiga!

Ikvall blir det vin, spel och lite sant. Ska val forsoka undvika Scubar ikvall eftersom var buss till Surfcamp gar vid 07.30 imorgon :P


Sara och Emma :)

Jessica och vakten. Jag o Petter. Jessica, Sara och Emma.
  














Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0