Grillad kangaroo

Saa nu ar var Brisbane veckan slut :/, lite synd for det har verkligen varit en bra vecka.
Igar var vi en heldag pa stan med Annelie(emmas kusin). Jag kom hem med en kjol och tjocktroja, kunde inte motsta rean. Efter shoppingen gick vi till en sjukt haftig bar, Cloudland Bar, klicka pa Galleri. Det kandes som att man kommit till en annan tid nar man kom in dar och balklanningen hade gjort sig bra dar. Nar vi var dar pagick det att brollop. Vi drack ett glas vin och tittade pa sociteten. Sen gick vi till en pub och kakade innan vi hamnade pa en jazzbar. Aven dar var det valdigt lyxigt och en overklasstammning. Dock pa ett ganska mysigt satt inne pa jazzbaren.
Idag har vi mest tagit det lungt och packat. Vid lunch akte vi upp en svang pa Mount Coot-tha och tittade pa utsikten over Brisbane.
Nu ikvall har vi varit pa BBQ party hos Marie(emmas andra kusin). Dar serverades det grillad kangaroo och jansons frestelse, sa nu har vi bade sett och atit dom :O. Riktigt gott var det ocksa.

Nu ar vi hemma igen for att sova. Kl 04.00 ska vi upp och ata frukost innan vi aker till flygplatsen. Vid kl 06.10 lyfter sen flyget mot Cairns(norr) som tar 2,5 timme.
Sen planerar vi en dag pa stranden innan det blir lite utgang. Klockan 04.00 var tid borjar Sverige spela fotboll ocksa, sa orkar vi efter utgangen blir det fotbollsnatt/morgon :D.
Vi bokade varat hostel genom en resebyra(PeterPan) och fick ett jattebra pris 15$ fyra natter och sen 17$ for fyra till. (Brukar kosta runt 26$). Dessutom hamtar dom oss gratis pa flygplatsen imorgon.

Nu ska jag sova, upp om 4,5 timme :O
Detta har iaf varit en valdigt trevlig vecka! Vi kommer ju formodligen tillbaka hit om nagra veckor igen.

Jag datanordar!

Emma and me. Sushilunch igar, min forsta




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0