Lyxliv i Brisbane

Kl 21.00

Nu har vi varit i Brisbane några dagar och levt i lyx :)
Emmas farbror och faster bo strax utanför Brisbane i ett villaområde. Dom har bjudit oss på massa svensk god mat och verkligen skämt bort oss med allt! Vi sitter tex här med varsin laptop och fri tillgång till Internet! Vi har verkligen känt oss välkomna här. När vi kommer tillbaka hit igen efter någon månads backpackerliv till lär det kännas ännu mer lyxigt :)

På vägen upp hit från Byron Bay åkte vi inom Surfers Paradise och gick lite på stranden. Fin strand och massa skyskrapor blev väl intrycket därifrån.
Igår tillbringade vi en heldag på ett shoppingcentrum och jag kom hem med både väska, skor och ett nagellack. Min väska hade gått sönder så det var faktiskt nödvändig shopping.
Idag har vi varit ute på en promenad i kvarteret, jag utan solkräm så blev lite röd på bröstet. Sen blev det åskoväder här under eftermiddagen så då kollade vi på NCIS och lite andra serier. Ni ikväll har vi varit uppe på et berg med utsikt över hela stan och spelade vi tennis!

Imorgon ska vi inte till city en heldag med Emmas kusin och på kvällen har vi gratis mat på någon pub genom Peter Pan som vi bokade vårt dykpaket med. På fredag blir det middag hos Emmas andra kusin och lite poolparty :P

På lördag flyger vi upp Cairns och sen blir det utgång på kvällen. Sverige spelar ju fotboll då så det gäller att vi lyckas hålla oss vaknar fram på småtimmarna :). Uppe i Cairns ska vi ta vårat dykcert. också vilket ska blir väldigt kul!

Intryck från Brisbane:
- Branta backar upp och ner.
- Sportbilar med flak verkar vara på modet.
- Det råder stor vattenbrist. Någon blev visst mördad för att han trotsade gränsen för användning av vatten.

Shoppingen!

Vi jobbade lite på vår reseplan under promanaden :)


26 C och vatten behövdes!

Haha action posen! Tennisen gick faktiskt riktigt bra med tanke på att jag inte spelat något alls denna sommaren.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0